Actie's, evenementen,
nieuws en
mededelingen !

Update 17.05.2018

 

Bij deze willen wij de familie Peters heel erg hartelijk bedanken voor hun gulle donatie, het zal goed besteed worden aan dierenartskosten. Wij zijn namelijk minimaal 1 keer per week te gast bij onze dierendokter ;-)


17.05.2018
! STOP !

Lieve dierenvrienden,
wij deden weer mee met een Crowdfundingproject, deze keer voor een hondenweegschaal. Wij hebben zorgen-kindjes - te zwaar en te licht - met diverse gezondheidsproblemen waar het juiste gewicht heel belangrijk is.Bij onze dierenarts staat ook een weegschaal, maar die heeft zijn praktijk 2 dorpen verderop. Daarom deden wij een beroep op jullie goede hart. De weegschaal zou ook een erg leuk kerstcadeau zijn voor de stichting ;-)


Heel veel dank aan:
Marieke v Rooijen, Yvonne Vanderheijden, Nicole Erven Janssen, Marjo Berghuis,Peter en Mieke Koerts, Natasja Kramer, Ingrid Bodelier , Helma & Tess, Bobbie en Lita en Happy Kittens.

Het is gelukt, de euro,s voor de weegschaal zijn er dankzij jullie, lieve donateurs. Ontzettend bedankt voor dit mooie kerstcadeau.

! STOP !

Alweer een mega meevaller, het houdt maar niet op ;-)

Marjo, de oprichtster van Contact met Dieren is al vele jaren een lieve (dieren)vriendin en zij steunt de stichting ook al een paar jaar elke maand met een bedrag dat zij ontvangt voor haar readings van dieren. Daarmee helpt zij veel leed te verzachten van verdrietige baasjes die hun geliefde huisdieren hebben moeten laten gaan. Ook helpt zij altijd bij de vermissing of weggelopen dier en geeft waardevolle informatie bij de zoektocht. Nu heeft zij een behoorlijk groot bedrag gedoneerd namelijk 255 euro die wij mochten ontvangen en willen gebruiken voor 2 noodzakelijke operaties en o.a. dure hartmedicatie en pijnstillers voor Moppie en onze andere zorgenkindjes.
Ik zet Marjo's tekst hier even neer:
"Deze keer is het geld van de readingen gegaan naar Stichting Collie in nood, Het was een behoorlijk bedrag € 255,=.deze keer. Er kwamen veel aanvragen voor een reading via het witte herder forum binnen. Met dank aan Anneke White Shepherd die een reading van haar zelf op het forum heeft gezet.Collie in nood heeft te kampen met vele dierenarts rekeningen omdat zij veel oudere en chronisch zieke honden hebben opgevangen en binnen gekregen, vandaar mijn keuze.Ook de oudjes tellen tenslotte mee en zij zijn zo lief om deze honden nog een mooie laatste oude dag te geven. Neem eens een kijkje op hun site Teya Walda
Mocht u nog wat kunnen missen denk dan ook aan hun.
Succes Teya en team en bedankt namens de dieren die anders ingeslapen zouden zijn vanwege hun leeftijd of kwaaltjes."

Bedankt voor alles, Marjo en wie ook een reading wil aanvragen bij Contact met Dieren of gewoon informatie wil, kan Marjo contacteren via Facebook

Een gouden hart voor dieren...


of via email: contact.met.dieren@kpnmail.nl


! STOP !
Leuk nieuws ! Collie & Co in Nood heeft bezoek ;-). Bastieman brengt hier zijn vakantie door, want hij heeft ook recht op vakantie, haha. Zijn baasjes zijn aan het luieren in Mexico en Bastie in Oirsbeek met een eigen weilandje incl. ligbank en terras. Personeel dat slaapliedjes voor hem zingt en dagelijks 2 keer naar een mooie uitlaatplaats rijdt. Heerlijke maaltijden, soms met buffet ronden zijn vakantiearrangement af. Helaas komt ook daar een einde aan en over enkele dagen vertrekt de Bastieman weer naar zijn eigen stekkie. Wat een verschil met de situatie waaruit hij kwam in zijn verleden. Gedumpt en achtergelaten in een cel met de spuit boven zijn hoofd, volgens ons beseft hij het ook wel. Het is heerlijk hem te zien genieten !

...........
! STOP !

19 december 2010
Dit wil ik erg graag met jullie delen, filmpjes gemaakt tijdens mijn ochtendwandeling met de honden na het pak sneeuw dat gisteravond bij ons is gevallen. Ook wat foto's gemonteerd van onze schatjes - Faye dapper door de sneeuw ploegend met haar knuffel in de bek en Mila kijkend alsof de sneeuw niet iets droger had gekund. Monty en Lesley(pleeghond) hebben ontzettend veel plezier met elkaar en gekke Maddie is altijd mad met sneeuw en rent samen met Monty door het struikgewas. Demi weet nog niet goed wat zij met al witte spul moet beginnen, maar vindt het heerlijk om buiten te zijn en met haar neus in de sneeuw te wroeten. Easy heeft zoiets van : 'Ik ben alleen maar mee gegaan omdat vrouwtje altijd koekjes bij zich heeft, maar voor mij had het niet gehoeven. Veel kijkplezier !

http://www.youtube.com/watch?v=NbhT95VDUXU - Film 1

http://www.youtube.com/watch?v=MRIHC3g_K6M - Film 2

http://www.youtube.com/watch?v=qxmH8F7kPCs - Film 3

http://www.youtube.com/watch?v=Wf425bBux4U - Fotofilm

Groetjes
Teya (Collie & Co in Nood)

! STOP !
Bron: Gevonden op internet en nodigt uit om na te denken .....


! STOP !

Cadeautje voor de stichting!
Onze pleegvader Frank heeft gouden handjes wat timmerwerk betreft en heeft samen met pleegmam Belinda verschrikkelijke leuke hondenhutjes voor ons 'gebouwd' die op diverse plekjes in dierenwinkels en bij dierenartsen mogen staan. .....Disclaimer: Wij zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens en de
inhoud van de door ons doorgelinkte pagina's.