HOE BEREIK JE STICHTING COLLIE & CO. IN NOOD - NL ?

BESTUURSLEDEN :

Teya Walda (Reikimaster)
Elke Jansen

Marleen Santegoeds

  Bereikbaar voor vragen omtrent onze
stichting en haar werkzaamheden van
ma t/m vrijdag 11.00 uur tot 18.00 uur.
Tel. (0031) (0)
475 - 584 502Contactgegevens van de Stichting Collie & Co. in Nood

Tel : 0475 - 584 502
E-mail: collie.in.nood@gmail.com
Kamer van Koophandel te Sittard Nr.14075319
RSIN : 811668824
Bankrek.Nr.IBAN: NL77 RABO 0157 6582 01
t.n.v. Stichting Collie & Co. in Nood

Overmaken vanuit andere landen dan Nederland:
Folks who want to donate from another country than Holland need this too:
IBAN: NL77 RABO 0157 6582 01
BIC: RABONL2UIk, Teya Walda ben geboren 25.01.1956 te Assen. Ik heb behoorlijk gezworven door Duitsland en Nederland en nu mijn vaste stek gevonden in Limburg. Ik ben fulltime hondenmam, webmaster van de stichtingswebsite en 1ste voorzitter van onze stichting Collie & Co. in Nood. Tot mijn taken behoort de coördinatie van stichtingswerkzaamheden o.a. het begeleiden van pleeggezinnen met raad en daad en het onderhouden van persoonlijke, telefonische en mailcontacten.. Tevens onderhoud ik het contact met de donateuren van de stichting en schrijf ik enkele keren per jaar de Nieuwsbrief die aan de donateuren (Club van 100) wordt verzonden. Ook probeer ik overal waar ik kom t.b.v. de honden kortingen voor de stichting los te peuteren, de ene keer met succes de andere niet..
Daarnaast verzorg ik de administratie van onze stichting.
Tussen 2006 en 2008 heb ik een reikicursus gevolgd 1,2,3a + b en mag mij reikimaster noemen. Ik heb geen praktijk maar help in overleg waar het nodig is,hoofdzakelijk dieren maar soms ook mensen.

Ons COLLIE IN NOOD TEAM stellen wij onder op de pagina voor !
WIE WIL ONS HELPEN EN HOE KUN JE DAT DOEN?


Wat altijd hard nodig is en waar er nooit genoeg van is is geld, dat weet iedereen :-)
Wij stellen het ontzettend op prijs als je donateur wordt van de Stichting Collie & Co. in Nood. Het laagste bedrag per maand bedraagt 5 euro (wij betalen per bij- en afboeking 12 cent) en wat je zelf wilt geven. Een eenmalige gift is natuurlijk net zo welkom !

Ook bestaat de mogelijkheid om als donateur vermeldt te worden op de CLUB VAN 100 . Je betaalt dan minimaal 25 euro per jaar en ontvangt de Collie in Nood Compas. Je kunt je aanmelden als donateur op de pagina CLUB van 100.
Wel graag aangeven of je op de pagina genoemd wilt worden of niet.

Hondenvoerdonaties komen natuurlijk ook altijd van pas en ontzien onze magere stichtingskas. Badhanddoeken kunnen wij ook gebruiken, mits zij in redelijke staat zijn en nog een poosje mee kunnen.
Wij hebben door SMOKEY, de collie met het gebroken pootje, gemerkt dat bij heel veel mensen het hart nog steeds op de juiste plek slaat en hopen dat wij ook in de toekomst op jullie mogen rekenen.

Tevens mogen wij ook schenkingen ontvangen, zoals o.a. nalatenschappen en kan men ons in een testament vermelden.
Je kunt je donatie of gift overmaken naar :

Bankrek.Nr. IBAN: NL77 RABO 0157 6582 01
t.n.v. Stichting Collie & Co. in Nood

Folks who want to donate from another country than Holland need this too:
NL77 RABO 0157 6582 01
BIC: RABONL2U

Wij zijn door de Belastingsdienst als een 'Algemeen Nut Beogende Instelling' erkend. Dat wil zeggen dat U ons op
verschillende manieren donaties en giften kunt toe laten komen en dat deze volledig of gedeeltelijk aftrekbaar zijn van de belasting. Wij kunnen ook een nalatenschap aanvaarden als U zou besluiten ons in uw testament te vermelden.
Klik voor meer informatie hierover op de ANBI knop hier onder:


N.B. Stichting Collie & Co in Nood is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat schenkingen, erfstellingen en lijfrentetermijnen aftrekbaar zijn voor de gever indien aan bepaalde regels wordt voldaan.COLLIE & CO. IN NOOD TEAM

Natuurlijk willen wij hier niet onze pleeggezinnen/vrijwillige helpers vergeten, die net als wij bezeten zijn van het collievirus en helpen en doen waar zij kunnen.

José en Davina hebben de titel 'actiecomiteé dubbel en dwars verdiend. Zij maken zelf de mooieste dingen zoals chique sleutel- en tashangers, speelgoed voor onze trouwe viervoeters en bakken de heerlijkste hondenkoekjes die al vaste afnemers hebben. Wij kunnen inmiddels niet meer zonder ons comiteé en willen dat ook helemaal niet meer :).
Zo toegewijd en 100% voor de honden, de opbrengst van al die leuke dingen doneren zij aan de stichting. Dat is zeer zeker een flinke schouderklap en een dikke knuffel waard.

- Ivonne van Oort legt haar hele ziel en zaligheid in het promoten van onze stichting en doet zelf boodchappen en laat anderen ook shoppen via Sponsor Kliks, een initiatief waar wij bij aangesloten zijn. Doe je aankopen via deze website,
ontvangen wij een gedeelte van je aankoopbdrag. Je sponsort dus zonder kosten onze stichting. Klik op de link HIER


- Uschi en haar man Jo staan bijna elk weekend met spulletjes op de rommelmarkt en verkopen daarbij ook spullen voor de stichting.
Geweldig, lieverds ..

- Onze timmerman/vrouw mogen wij natuurlijk ook niet vergeten, wij hebben aan Frank en Belinda o.a. de prachtige donatiehuisjes te danken, met veel liefde op maat gezaagd, geschilderd, in elkaar gezet en met leuke ornamenten versierd. Jullie zijn natuurtalenten en we zijn blij dat jullie zo een groot hart voor de stichting hebben.

- Mijn zusje Elke promoot onze stichting in haar omgeving, verzorgt de huisbezoeken en doet de (telefonische) nazorg voor de geplaatste honden in o.a. haar regio. Mercikes lieve meid !!
+++++++++++++++++ Tevens is zij inzamelpunt voor Zuid-Holland +++++++++++++++++++++++++++

 


Heel hartelijk bedankt, met name van mijn eigen honden en de permanente sponsorhonden die ook ooit collies/shelties of co's in nood waren en alle huidige en toekomstige collies/shelties en ex-noodcollies/shelties en van ons natuurlijk.
Liefs Teya & Co.


"Soms komen donaties binnen zonder afzender, wij kunnen deze mensen helaas niet bedanken via een mail of brief, daarom doen wij het via deze weg. Wij zijn vreselijk dankbaar voor elk bedrag, hoe klein en groot het ook mag zijn !!HOME