Hallo beste dierenvrienden ----- ook van andere rassen en dieren 2

Wij hebben besloten op deze pagina andere rassen/dieren dan collies voor te stellen die op zoek zijn naar een baasje. Maar als je geen keus hebt kunnen maken op de pagina's met collies/shelties/ kruisingen vindt je misschien hier je vriend(in) voor het leven :-). - Voor herplaatsing van de hier getoonde honden en voor alle andere vragen omtrent deze dieren neem aub contact op met de betreffende asiels of contactpersonen. Collie & Co. in Nood weet verder niets over deze honden m.u.v. de pleeghonden van Collie & Co in Nood zelf.Als u via de ZooPlusknop iets bestelt, ontvangt Collie in Nood een percentage
over het bedrag dat u heeft besteed
Wij ontvangen een percentage van uw bestelling voor onze honden.


Als U een hond op deze pagina ziet die een mandje heeft gevonden, kunt u ons dat gerust laten weten :)

RENZO - Schnautzermix - reu - 5 jaar

Renzo is een manlijke, grote Schnauzer-kruising van ruim 5 en een half jaar. Er is afstand van deze prachtige pluizenbol gedaan omdat de eigenaresse niet meer voldoende tijd voor hem had en hem dat wel gunt. Daarom zoeken wij nu een fijne baas en een heel goed plekje voor deze kerel. Meneertje heeft altijd samengewoond met zijn baasje en twee katten. Dat ging goed. Renzo was altijd vriendelijk enthousiast als er bezoek kwam en spelen met een touw, de katten of iets anders vond hij ook erg leuk.

Kortom: Renzo is een lieve hond die nu, in het asiel, wat onzeker is door alle veranderingen in korte tijd. Daarom is het belangrijk dat u, als nieuw baasje, zich snel meldt. Dan zal hij zich weer lekker kunnen ontspannen en een fijn maatje voor u worden.

We denken dat hij het beste tot zijn recht komt als hij in een rustig huisje zijn mandje neer mag zetten. Bij een baasje dat voldoende tijd en aandacht voor hem heeft en hem niet (te lang) alleen laat. Renzo laat dan namelijk horen dat hij daar verdrietig van wordt en zich eenzaam voelt: hij begint dan te "joelen". Dat houdt hij niet lang vol, hij is eigenlijk ook zo weer stil. Wel kan het dat hij ook reageert op blaffende buurhonden... want, denkt Renzo, als er een andere hond tegen je praat moet je natuurlijk wel beleefd antwoorden. Wat dat betreft is hij dus wel goed opgevoed. Hij liep, als hij alleen was, ook altijd door het hele huis en heeft daar nooit iets kapot gemaakt. Hij zocht dan gewoon het beste plekje uit om lekker te gaan liggen tot zijn baasje weer thuis kwam.

Aan de lijn kan meneertje wat trekken dus daar valt nog wel iets te leren voor deze kerel. Echt belangstelling voor andere honden heeft Renzo, tijdens het wandelen, niet echt. Tenzij het gaat om blaffende, kleine lawaaimakertjes of springende eekhoorns.

Heeft u belangstelling voor deze schat?
Neem dan contact met het asiel aub en gebruik ondersstaande link:

LINK NAAR RENZO - KLIK
MARLO - Mix Mastino/Zweethond - reu

Marlo is een mooie kruising. Een klein formaat Mastin/Zweethond��. Bijna 7 jaar oud en gecastreerd. Marlo komt uit een Spaans asiel en heeft al heel wat meegemaakt in zijn leven. Hij reageerde in eerste instantie wat gereserveerd en wantrouwend naar mannen toe maar dit gedrag is inmiddels zo goed als verdwenen.
Marlo is binnen en buiten een makkelijke hond, gaat lekker zijn eigen gangetje, is dol op knuffelen en is sociaal naar andere honden. Buiten volgt hij zijn eigen plan maar blijft continue keurig in de buurt. Dominante reuen en erg kleine hondjes vindt hij nog wel uitdagend..
Marlo heeft een sterk karakter, hij weet wat hij wil en heeft een baasje nodig die hem de juiste leiding en begeleiding kan geven. Bij een goede binding gaat hij door het vuur voor je en heb je een vriend voor het leven aan Marlo.

Wie -oh-wie geeft Marlo ene gouden mandje? Marlo is in opvang in Limburg waar er kennis gemaakt kan worden.

 


voor meer informatie/contact: 
 
 

 HOME

Disclaimer:Van deze website/pagina's mag door derden niets gekopieërd en/of gebruikt worden zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van stichting Collie & Coin Nood.De Stichting is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens en/of herplaatsing van de hier getoonde honden m.u.v. de pleeghonden van Stichting Collie & Co. in Nood.