Hallo beste dierenvrienden ----- ook van andere rassen en dieren 2

Wij hebben besloten op deze pagina andere rassen/dieren dan collies voor te stellen die op zoek zijn naar een baasje. Maar als je geen keus hebt kunnen maken op de pagina's met collies/shelties/ kruisingen vindt je misschien hier je vriend(in) voor het leven :-). - Voor herplaatsing van de hier getoonde honden en voor alle andere vragen omtrent deze dieren neem aub contact op met de betreffende asiels of contactpersonen. Collie & Co. in Nood weet verder niets over deze honden m.u.v. de pleeghonden van Collie & Co in Nood zelf.Als u via de ZooPlusknop iets bestelt, ontvangt Collie in Nood een percentage
over het bedrag dat u heeft besteed
Wij ontvangen een percentage van uw bestelling voor onze honden.


Als U een hond op deze pagina ziet die een mandje heeft gevonden, kunt u ons dat gerust laten weten :) LIMA - Prachtige kruising - teefje

Lima is een jong teefje welke gevonden is door de politie op straat, ze is lief, knuffelig en een mooie drie kleur!
Ze is iets ouder dan 1 jaar en 52 cm hoog, een klein middenmaatje.. Ideaal maatje voor mooie wandelingen! Prima met andere honden.

Lima is gesteriliseerd, volledig gevaccineerd en heeft alle testen op Middenlandse reisziekten gehad en is gezond verklaard. Lima heeft een
Europees paspoort.

Meer informatie:


Miranda van Bitterwijk


 .............. Link naar James - KLIK HIER ..................


James verblijft in het DBcentrum in Born (Limburg)

JAMES - Mini Labradoodle - reu

Deze knappe krullebol heet James. James is een mini labradoodle van 5 jaar. Hij is naar de opvang gebracht omdat zijn baasje (die hem net 3 weken had) geen klik met hem had. Zij heeft hem overgenomen van andere mensen nadat ze door persoonlijke omstandigheden niet meer voor hem konden zorgen. In dit gezin lkeefde hij met nog 4 andere hondjes.

James is in eerste instantie vrij angstig voor nieuwe mensen en vooral voor mannen. Maar als je hem de tijd geeft en hem vooral niet onder druk zet dan gaat dit na verloop van tijd wel steeds beter. Als hij je kent en vertrouwt is James een lieve, vriendelijke hond. Maar het kan dus iets langer duren voordat hij iemand vertrouwd. Hier in de opvang gaat hij graag mee wandelen maar kan hij wel soms wat schrikachtig zijn voor nieuwe geluiden of mensen. James kon bij zijn vorige eigenaren al een 2 tal uurtjes alleen zijn maar zal dit bij een nieuwe eigenaar wel weer opgebouwd moeten worden. Hij zal eerst echt weer moeten wennen aan een nieuwe omgeving en snappen dat zijn baasje ook terugkomt als deze is weg geweest.

We zijn voor James op zoek met mensen met veel tijd en geduld. Iemand die snapt dat James tijd nodig heeft en hem de ruimte geven om zelf het initiatief te nemen voor contact. Ook zoeken we een rustig huishouden zonder kinderen/pubers. James is erg angstig voor kinderen en kan hier uit angst ook naar happen. Ben je op zoek naar een leuke kameraad en heb je geen druk huishouden stuur dan een mail naar Limburg@dierenbescherming.nl en komen kennismaken met deze lieverd!

 

LEO - Mix Podenco - reu

Leo is geboren in Portugal in juni 2015, een mooi middenmaatje en heerlijk hondje. Leo is eigenzinnig, lief, aandoenlijk en soms een echte grappenmaker zoals een Podenco betaamt. Leo kan zich soms wat zorgen maken; vogels in de lucht, iemand die zijn eten op zou kunnen eten, onverwachte geluiden…Hij vind de wereld soms gewoon wat raar en spannend. Hij vindt zijn weg daarin zelf, heeft af en toe wat bevestiging nodig en een positieve aanmoediging. Leo loopt braaf mee aan de riem, is sociaal naar de meeste andere honden, vindt mensen prima, en wil graag een beetje rust om zich heen. Leo plaatsen we bij voorkeur bij een andere, rustige hond en in een rustige omgeving.Leo is gecastreerd.

Link naar Leo: KLIKHIER

 


Heeft u belangstelling?
Dan neem aub contact op met:

Huis van de Dieren
6085 NH Horn (Midden Limburg)
Tel. 06 51205682
of via het contactformulier:
https://www.hethuisvandedieren.nl/contact/
BELLA - Kruising Duitse Herder- teefje

Bella is afgegeven bij de shelter in Spanje omdat de eigenaren gingen verhuizen en er geen huisdieren waren toegestaan op het nieuwe adres, een zeer populaire reden om zich te ontdoen van een dier.
Bella is een echte knuffelmiep, kan prima met kids en is gehoorzaam, zij speelt heel graag met de voetbal en heeft een evenwichtig en prachtig karakter. Met katten weten we niet. Zij loopt heel netjes aan de riem en kan goed met de auto mee.

Zij is gesteriliseerd, volledig gevaccineerd en heeft alle testen op Middenlandse reisziekten gehad en is gezond verklaard. Bella heeft een Europees paspoort. Bella is geboren rond de
01-12-18.

Meer informatie:


Miranda van Bitterwijk


 


 HOME

Disclaimer:Van deze website/pagina's mag door derden niets gekopieërd en/of gebruikt worden zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van stichting Collie & Coin Nood.De Stichting is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens en/of herplaatsing van de hier getoonde honden m.u.v. de pleeghonden van Stichting Collie & Co. in Nood.