Hallo beste dierenvrienden ----- ook van andere rassen en dieren 2

Wij hebben besloten op deze pagina andere rassen/dieren dan collies voor te stellen die op zoek zijn naar een baasje. Maar als je geen keus hebt kunnen maken op de pagina's met collies/shelties/ kruisingen vindt je misschien hier je vriend(in) voor het leven :-). - Voor herplaatsing van de hier getoonde honden en voor alle andere vragen omtrent deze dieren neem aub contact op met de betreffende asiels of contactpersonen. Collie & Co. in Nood weet verder niets over deze honden m.u.v. de pleeghonden van Collie & Co in Nood zelf.Als u via de ZooPlusknop iets bestelt, ontvangt Collie in Nood een percentage
over het bedrag dat u heeft besteed
Wij ontvangen een percentage van uw bestelling voor onze honden.


Als U een hond op deze pagina ziet die een mandje heeft gevonden, kunt u ons dat gerust laten weten :)
GUUSJE - Lieve kruising - reu - 10 jaar

Guusje is een vrolijk, klein hondje.Hij is erg aardig, met veel contact, hij kijkt naar mensen. Hij is aanhankelijk en niet eenkennig. Hij loopt lekker aan de lijn, aan een trainingstouw en keert gemakkelijk terug als hij wordt geroepen. Hij is beleefd tijdens verzorgingsbehandelingen. Hij houdt van wandelen, maar waardeert de nabijheid en het gezelschap van mensen het meest.
Hij kan goed opschieten met andere honden.
Het zal een geweldige metgezel zijn voor volwassenen die op zoek zijn naar een klein huisdier op de bank.
Hij is gecastreerd gechipt en geënt tegen rabiës
Guusje verblijft in de opvang in Groningen
.

Als u geïnteresseerd bent stuur ons dan een of email:
Poolse Asielhonden Zoeken Een Mandje
poolseasielhonden@gmail.com of
bel 0031 626 378 666 tussen 18:30-21:30 u


Yamal was in een slechte toestand toen hij werd gevonden. Erg mager en wonden aan zijn oren. Het bleek dat hij positief was op Leishmania en daar is hij dus ook voor behandeld. Hij krijgt nu nog steeds 1 pil per dag. Gelukkig zijn deze pillen niet duur. Aangeraden wordt om begin volgend jaar nogmaals een bloedtest te laten doen door een dierenarts om te kijken of de medicijnen nog nodig zijn. Het nieuwe baasje krijgt hierbij hulp van de huidige eigenaar.

Voor meer info mail gerust: miranda_rdam@hotmail.com

YAMAL - Duitse herder - reu - 9 jaar

Yamal is een ontzettend lieve en baasgerichte Duitse herder, zoals de Duitse herder is normaal gesproken. Hij heeft waarschijnlijk altijd op straat geleefd in Spanje, maar daar kwam een einde aan toen een vrijwilliger van een asiel hem tegenkwam en hem meenam naar het asiel.
Daarna was een ervaren mevrouw in Landgraaf, Limburg zo lief om hem te adopteren en hem van alles bij te brengen. Helaas blijkt dat Yamal niet met katten kan, en deze mevrouw heeft er vier... Dat blijft zowel voor de katten als Yamal heel moeilijk. We zoeken dus een nieuw thuis voor deze lieve clown waar geen katten of andere kleine huisdieren zijn.

Yamal is door de dierenarts in Spanje geschat op ongeveer 9 jaar, hij is 59 cm hoog en weegt 25 kg. Een al wat oudere hond dus, maar daar is niets van te merken. Hij kan rennen als een jonge hond, stuiteren als een puber en hij is sterk als een os. Ook zijn gebit lijkt als van een jonge hond, maar rond zijn snuit wordt hij toch al wat grijs.


Het is een vriendelijke, nieuwsgierige, intelligente en buiten actieve hond die ook houdt van eten. In huis is hij rustig en onopvallend. Yamal ligt heel graag in een bench te slapen, of aan de voeten van het baasje.
Yamal is ook vriendelijk naar kinderen, maar kan nogal lomp zijn. Beter niet bij te kleine kinderen dus want die zou hij omver lopen.
Ideaal voor Yamal zou een rustige omgeving zijn met ook buiten niet te veel prikkels en een leuke, stabiele honden- vriendin waar hij alles een beetje vanaf kan kijken.


SPIKE - Mix Husky-Herder - reu - 5 jaar jong

Spike zoekt geheel buiten zijn schuld om een goed thuis. Zijn huidige vrouwtje heeft hem overgenomen van iemand die hem niet meer wilde omdat zij in verwachting is geraakt. (Zucht).
Maar er is een probleem, de kat van zijn huidige vrouwtje heeft diabetes en moet 2 x dag gespoten worden.
De kat is ontzettend bang voor Spike en durft het huis niet meer in. Spike zelf boeien katten niet zo...
Hij is een ontzettende lieverd die erg houdt van knuffelen.
Wandelen vind hij heerlijk en luistert dan ook goed als je hem roept. Maar komt er een hondje aan, of iemand anders, dan is zijn enthousiasme zo groot dat hij gaat kijken en moet je wat harder en standvastiger roepen.
Spike speelt buiten lief met andere honden geen probleem. Hoe dat in huis is, weet mevrouw niet. Maar naar de kat kijkt hij niet om.Spike kan alleen blijven en is zindelijk.
Spike is een allemans vriendje, krijgt hij aandacht dan is hij dolgelukkig.
Jouw beste vriend, dat vindt je in hem. Spike heeft wel iemand nodig die tijd heeft, die er lekker op uit gaat met hem. Dat heeft hij nodig en verdient hij ook absoluut. Hij woont bij zijn eigen vrouwtje in regio Brunssum (Limburg) tot herplaatsing.
Herken jij je eigen voorstelling van een huisgenoot en maatje in Spike?
Spike's vrouwtje plaats hem met een adoptieovereenkomst en tegen een redelijke vergoeding, dit omdat dieren geen cadeautje zijn die je gewoon weg geeft. Zij waardeert het ook zeer als u een vragenlijst met achtergrondinformatie wilt invullen voor haar.
Deze kunt u via email bij ons opvragen.

Reageer dan aub voor meer info naar:
Stichting Collie en Co in Nood
E-mail : collie.in.nood@gmail.com
MARLO - Mix Mastino/Zweethond - reu

Marlo is een mooie kruising. Een klein formaat Mastin/Zweethond��. Bijna 7 jaar oud en gecastreerd. Marlo komt uit een Spaans asiel en heeft al heel wat meegemaakt in zijn leven. Hij reageerde in eerste instantie wat gereserveerd en wantrouwend naar mannen toe maar dit gedrag is inmiddels zo goed als verdwenen.
Marlo is binnen en buiten een makkelijke hond, gaat lekker zijn eigen gangetje, is dol op knuffelen en is sociaal naar andere honden. Buiten volgt hij zijn eigen plan maar blijft continue keurig in de buurt. Dominante reuen en erg kleine hondjes vindt hij nog wel uitdagend..
Marlo heeft een sterk karakter, hij weet wat hij wil en heeft een baasje nodig die hem de juiste leiding en begeleiding kan geven. Bij een goede binding gaat hij door het vuur voor je en heb je een vriend voor het leven aan Marlo.

Wie -oh-wie geeft Marlo ene gouden mandje? Marlo is in opvang in Limburg waar er kennis gemaakt kan worden.

 


voor meer informatie/contact:BLACK - reu - 3 jaar - 60 cm

Black is een grote lieve en vrolijke jonge hond van 3 jaar oud.

Hoewel Black nog het een en ander moet leren wil hij graag werken voor zijn baas.  Inmiddels heeft hij bij ons al een en ander bij geleerd.

We zoeken een baas voor Black die bekend is met de positieve opvoed methode en veel tijd heeft om Black te trainen en met hem op avontuur te gaan.

voor meer informatie/contact:

  
 Andere rassen 2

HOME

Disclaimer:Van deze website/pagina's mag door derden niets gekopieërd en/of gebruikt worden zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van stichting Collie & Coin Nood.De Stichting is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens en/of herplaatsing van de hier getoonde honden m.u.v. de pleeghonden van Stichting Collie & Co. in Nood.