Hallo beste dierenvrienden ----- ook van andere rassen en dieren 1
Wij hebben besloten op deze pagina andere rassen/dieren dan collies voor te stellen die op zoek zijn naar een baasje. Maar als je geen keus hebt kunnen maken op de pagina's met collies/shelties/ kruisingen vindt je misschien hier je vriend(in) voor het leven :-).

Disclaimer:
Wij zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens op deze pagina. Voor herplaatsing van de hier getoonde honden en voor alle andere vragen omtrent deze dieren neem aub contact op met de betreffende asiels of contactpersonen. Collie & Co. in Nood weet verder niets over deze honden m.u.v. de pleeghonden van Collie & Co in Nood zelf.

 PUKKIE - Boerenfox - reutje - senior

Wafferdewaf! Pukkie meldt zich; ik ben een Boerenfox van 9,5 jaar oud. Er was geen tijd meer voor mij en nu zoek ik dan ook een nieuwe plek.

Ik ben een vriendelijke snuiter naar mensen. Als ik je heb leren kennen ben ik ook wel gek op knuffelen. Kinderen ben ik gewend en hier ben ik heel lief voor. Een huis met kinderen is mogelijk als u dit als ouder goed begeleid.

Met andere honden kan ik het vaak goed vinden en teefjes vind ik altijd wel leuk! Ik ben een echte gentleman uiteraard haha. Jack Russels, daar ben ik ook gek op, toch een beetje “eigen” hè. Loslopen kan ik helaas niet dus ik zoek mensen die het niet erg vinden om mij altijd aangelijnd uit te laten. Aan de riem kan ik netjes meelopen al ben ik soms iets te enthousiast in mijn tempo.

Ik ben gewend om alleen thuis te blijven voor een paar uur en dit was geen probleem voor mij. Ik ben netjes zindelijk en ken de huisregels. Commando’s voer ik ook netjes uit voor wat lekkers! Samen lekker aan de gang gaan lijkt mij geweldig! Ik ben nog erg actief en heel leergierig.

Heeft u die fijne plek voor mij? Ik hoor dan graag van u!
Link naar Pukkie, klik hier aub

Dierentehuis Kennemerland in Zandvoort
is het huidige adres van onze Pukkie.FIONA - Kruising Labrador - teefje

Fiona werd s'nachts gevonden op straat en naar de shelter gebracht waar zij nu in veiligheid is.
Zij is zeer lief en sociaal naar honden toe en speelt graag met lieve kinderen. Fiona is een jonge dame van 1,5 jaar, lekker actief en houdt van wandelen en spelen. Zij is gesteriliseerd, gevaccineerd en ontwormd.

Zij zoekt een thuis blij lieve mensen waar zij nooit meer honger hoeft te lijden.

Bij belangstelling worden u filmpjes door gestuurd.


Meer informatie: Miranda van Bitterwijk
Email: miranda_rdam@hotmail.com

 ZWABBERTJE -Shih Tzu teefje - bijna 9 jaar

Ik ben Zwabber. Ik ben een voorzichtig meisje, super lief en zacht maar ben bang voor oppakken en aanhalen. Je doet me geen plezier met wandelen en vreemde plekken. Ik ben het liefste thuis en heerlijk in de tuin. Ik ben zindelijk, sociaal met honden en mensen maar het moet allemaal niet te druk zijn. Ik zoek iemand die mij liefde, ruimte en aandacht geeft. Iedere ochtend moeten mijn ogen gereinigd worden, dit zet mijn opvangmama dan wel even door omdat dit gewoon moet gebeuren. Verder wordt ik tot niks gedwongen hier en dat vind ik top. Ik sta soms te dansen omdat ik een blij meisje ben en heel af en toe ren ik door de tuin, even gek doen.
Ik zoek voor haar een plekje bij oudere mensen in een rustige leefsituatie waargewoon in een hondenvriendelijke tuin

Heeft u belangstelling en het hart op de
juiste plek om mijn kleine dame te geven wat zij nodig heeft?

Dan verwachten Zwabbertje en ik graag uw reactie:
Yvette
Tel. 06 134 337 58
Vanuit het buitenland 0031 6 134 337 58
Zwabber verblijft tot herplaatsing in regio Zelhem
(Gelderland)


TESSA - Bodeguero - teefje

Tessa is van de staat opgepikt door de politie omdat ze al uren in dezelfde omgeving rondliep, maar niemand herkende haar. Ze vindt het heerlijk om te rennen en de wandelen. We denken dat ze ooit iemands hond was en op straat heeft gezet, want ze houdt van knuffelen en heeft wel degelijk liefde ooit gekend. Wellicht komt ze van een fokker en vanwege de nieuwe wet in Spanje is ze op straat gezet omdat haar puppy's niet meer verkocht mochten worden?  Ze is een paar maanden geleden nog moeder geweest. Ze is sociaal met andere honden. Ze vindt het heerlijk in de auto mee te gaan en ze is niet verlegen naar kinderen of mensen.  Tessa weegt 9 kilo en is 38 cm hoog.
Zij is gesteriliseerd, gevaccineerd en ontwormd.

Meer informatie:
Miranda van Bitterwijk
Email: miranda_rdam@hotmail.com

 

   
   

Disclaimer:Van deze website/pagina's mag door derden niets gekopieërd en/of gebruikt worden zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van stichting Collie & Coin Nood.De Stichting is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens en/of herplaatsing van de hier getoonde honden m.u.v. de pleeghonden van Stichting Collie & Co. in Nood.