TOOTSIE - Mix Whippet - teefje - geboren op 13.01.2011

Y GEPLAATST Y

Tootsie kwam bij ons op een leeftijd van rond de 5 maanden, zij was op de leeftijd van 8 weken aangereden door een auto en had haar heupje gebroken. De dierenarts heeft fantastisch werk geleverd en het heupje ' gerepareerd' met een schroef. Het enige dat nu nog opvalt aan Toots is dat zij iets met het pootje trekt als zij is van het spelen. Voor de rest is het net zo'n gezonde hond als elke andere hond. De schroef hoeft er in principe niet meer uit als zij het verder zo goed doet. Samen met Lotje zet zij het huishouden van Marc en Brenda op de kop :-), samen met hun eigen honden. In Tootsie zit absoluut geen kwaad, een hond met een goudeerlijk karakter en vreselijk lief. Als het aan haar ligt zou zij de helft van haar leven op schoot van de baasjes doorbrengen, maar dat gaat natuurlijk niet. Tootsie is zindelijk en zij kent wat basis commando's. Pleegpapa Marc is met haar naar de puppycursus geweest en zij is geslaagd, yippeeh. Niet dat wij daar aan twijfelden, hoor want Toots is een zeer slimme meid. Zij gaat binnenkort voor puppycursus deel 2 .......
Zij kan ook enkele uurtjes alleen blijven samen met een andere hond. Bij katten en te kjleine kinderen plaatsen wij haar niet, want daar is zij veel te onstuimig voor. Toots heeft een liefdevolle en consequente opvoeding nodig, zij neigt iets tot dominantie en probeert de dienst uit te maken als zij teveel vrijheid krijgt.

En nu een paar foto's van ons lieve mormeltje :


En niet stil willen zitten, he ?

Heerlijk - lekker hangen bij pleegmama ....

Dit willen wij U niet onthouden :-) Apetrots zijn wij allemaal ....

Of ik overweg kan met andere honden ? Wat denkt U zelf ....

Zo moe van al dat spelen en het beest uithangen :-)

Bij belangstelling voor deze schat kan men contact opnemen met Stichting Collie & Co in Nood:
Teya Walda (voorzitter) - Tel. 045 527 06 64
E-mail: info@collie-in-nood.com

Voor meer informatie over onze Tootsie kunt U ook vrijblijvend contact opnemen met het pleeggezin waar Tootsie
verblijft tot herplaatsing :
Marc en Brenda - Tel. 045 542 34 15 en/of Brenda 06 18 89 22 89 en/of Marc 06 22 32 93 88

Tootsie wordt met een adoptiecontract geplaatst en tegen een bedrag van 300 euro. Voor het verloop van ons adoptietraject kan men kijken op Doelstelling (links in het menu).
Onze adoptievoorwaarden sturen wij U op verzoek graag ter inzage toe.
Als Tootsie oud genoeg is om gecastreerd te worden, zullen wij de nieuwe baasjes een gedeelte van de operatie vergoeden
tegen overlegging van de dierenartsnota.