ROCKY - SCHOTSE HERDERSHOND - REU - GEBOREN 05.12.2011

ROCKY IS GEPLAATST !!

Mijn naam is Rocky en ik ben een superstoere Colliepup. Mijn kleur wordt sable/white genoemd en ik vind het best een chique kleur. Ik heb nog een heel donzig zacht velletje omdat ik nog zo jong ben, maar ik weet al heel goed wat ik leuk vind en wat niet.
Mijn oortjes kunnen nog niet beslissen welke kant zij uit willen gaan, tippen of staan, daarom hangen zij ergens tussenin en heb ik soms mijn rechteroor midden op mijn voorhoofd liggen :-)). Ik ben een echte speelvogel en absoluut sociaal met andere honden, ben volop aan het spelen met de andere honden in mijn pleeggezin. Ik kon niet langer bij mijn baasjes blijven die hartstikke goed voor mij hebben gezorgd, maar met 2 jonge kindjes en nog 2 andere (jonge) hondjes werd het veel teveel werk voor mijn vrouwtje. Daarom hebben zij naar Teya gebeld en gevraagd of zij een nieuw thuis voor mij wilden zoeken.
Zij hebben mij ook al belangrijke dingen geleerd, ik ben namelijk al helemaal zindelijk, gaaf he ?!
Ik kan ook al zitten en pootje geven ... Ik ben heel goed gesocialiseerd en niet gauw bang voor iets, moet nog wel leren iets rustiger aan de riem te lopen buiten. Overdag rust ik vaker in mijn benche en s'nachts slaap ik daarin, lekker knus... ik ben ook erg gek op kauwspulletjes zoals de slofjes van Teya :-).
Teya denkt dat ik behoorlijk groot zal worden, ik sta nu al tamelijk hoog op mijn pootjes. Teya noemt mij ' een Amerikaanse uitvoering' :-). Het zal mij worst wezen wat ik voor een uitvoering ben, als ik maar hard kan rennen op mijn lange pootjes.

Ik wil graag bij baasjes wonen waarvan tenminste één de hele dag thuis is (want ik ben tenslotte nog een baby), kinderen zijn helemaal oke, maar wel pas vanaf een jaar of 11, want ik ben een beetje lomp en zet graag overal mijn naaldscherpe melktandjes in en dat doet behoorlijk zeer. Als mijn nieuwe baasjes een cursus met mij willen doen zou dat ook erg leuk zijn, want ik ben slim. Ondertussen kan ik ook al 2 tot 3 uurtjes alleen blijven, goed he?

Als je belangstelling voor mij hebt, schrijf dan een mailtje met wat info over jezelf naar:
Stichting Collie & Co in Nood - wij zullen je ook nog vriendelijk verzoeken een vragenlijst in te vullen.
Email: info@collie-in-nood.com
Telefoon 045 527 06 64 (Frans of Teya)
Rocky woont in een pleeggezin in regio Heerlen en wordt met een adoptiecontract en tegen een vergoeding geplaatst. Raadpleeg a.u.b. voor onze adoptieprocedure ook de pagina 'Doelstelling' - links in het menu
Op verzoek sturen wij graag ons adoptiecontract ter inzage toe.