! NOODGEVALLEN !

Dit is onze pagina voor bijzondere noodgevallen ongeacht
ras, leeftijd, handicaps e.n.z.....
Deze honden hebben dringend lieve baasjes nodig en daarom rekenen wij op jou, jou en jullie allemaal ! Geef ze een nieuwe kans en laat ze niet in de steek.... Voor plaatsingen en alle andere vragen omtrent de hier getoonde honden contacteer a.u.b. de betreffende asiels of contactpersonen.

Laatst bijgewerkt op 28.10.2018

 Lieve Yara is helaas overleden.....

YARA - Mechelse Herder - teefje - ca. 8,5 j


Ze heeft heel haar leven ongeveer in het asiel gezeten in Spanje. 7 lange jaren van haar leven in een kennel, nooit uit de kennel komen (want perrera). en altijd zich gehandhaafd tussen alle andere honden.

Dit trieste verhaal wordt nog triester want eindelijk was daar haar familie, die nog een jonge Malinois heeft. Helaas kan ze door jaren in de kennel te hebben gezeten en daardoor wat last van artrosis niet mee op de lange wandelingen die zij maken. De familie wil haar daarom niet meer en wil haar terugbrengen naar de kennel, wat ontzettend traumatisch zal zijn voor Yara na zoveel jaar.

Yara is namelijk ontzettend aanhankelijk en lief, houdt enorm veel van mensen en knuffelen.. Volgt je overal en is als een echte Mechelse zeer gehoorzaam en intelligent.

Yara is 55 cm hoog, een Mechelaar. Ze is Leishmania positief en heeft daarom de rest van haar leven ´niervoeding´nodig. 

Yara plaatsen we het liefst als hond alleen, want ze kan wat dominant zijn en heeft graag de aandacht voor haarzelf. Maar iemand met ervaring en een andere hond kan dit ook in goede banen leiden, daar dit wat begeleiding nodig heeft in het begin.
Bent u een liefhebber van dit ras en wilt u Yara die eigenlijk nog geen enkel geluk in haar leven heeft gehad een mooie paar laatste jaren geven, laat u het ons dan weten. Yara kan kortere wandelingen maken, en dit moet een beetje opgebouwd worden, maar wil nog zeer graag wandelen en genieten. Yara is slim genoeg om te leren en is een maatje voor het leven. Sponsering van niervoeding van eerste maanden is een mogelijkheid en wordt zeer op prijs gesteld !!!

 

SITA
- Mix Friesche Stabij - teefje - 10 jaar

Knappe Sita is bij ons komen wonen omdat ze al een flink lijst bijtincidenten op haar naam heeft staan. Het laatste incident was met een kind en dit was de druppel voor haar baas. Ze is in de omgang met "eigen volk" een vriendelijke en vrolijke hond. Ze kent de basiscommando's en kan goed alleen thuis zijn. Een ritje in de auto vindt ze ook geen probleem. Een fijne borstelbeurt vindt ze echt heerlijk, een fijn verwenmomentje! Vanwege haar verleden wordt Sita niet meer in een gezinssituatie geplaatst. Ze is erg graag buiten dus we zoeken voor haar een plekje waar ze lekker op het erf kan rondstruinen en haar waakse kwaliteiten kan gebruiken om het huis te beschermen. Wie kan haar dit plekje geven? Ze is ongeveer 10 jaar oud, inge?nt, gechipt, ontvlooid en ontwormd. Ze is niet gesteriliseerd, bij haar vorige baas kreeg ze de prikpil.

Asiel:
Dierentehuis de Kluif
Steenwijkerweg 258
8335 LJ  Steenwijk - Witte Paarden


Telefoon 0521-512015

POEH en NEGRI - reu'tjes - 11 en 6 jaar

Deze twee mannetjes zouden we het liefst samen plaatsen. Poeh is een rustige, stabiele gecastreerde reu van 11 jaar. Hij heeft niet veel nodig; een lekkere zachte mand en twee keer per dag een lekkere bak brokken. Dat is zo’n beetje alles wat Poeh nodig heeft. Natuurlijk maakt hij graag een paar keer per dag een rondje in de buurt, maar dat gaat allemaal op het gemakje… geen stress…  Poeh is ingeënt, gechipt en heeft een Europees paspoort. 
------------------------------------Negri is een wat onzeker klein mannetje van 6 jaar. Gecastreerd, ingeënt, gechipt en heeft natuurlijk ook een Europees paspoort.  Omdat Negri wat onzeker is zijn ze een ideaal koppel. Hij trekt zich op aan Poeh. 

Maar mocht Negri geplaatst kunnen worden bij een andere stabiele hond dan zal dat voor Negri ook geen enkel probleem zijn. 

Beide honden lopen netjes aan de riem, kunnen goed mee in de auto en kunnen een paar uur alleen thuis blijven. 

Wilt u deze mannetjes een fijn thuis geven? 

Belt of mailt u dan met het gastgezin in Gouda:
06-13131879 of mailen naar jolienverheul@hotmail.com

POEH (zwart/wit) IS INMIDDELS GEADOPTEERD !HOME !
Y GEPLAATST Y

Disclaimer: De Stichting is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de juistheid van de aan ons
verstrekte gegevens en/of herplaatsing van de hier getoonde honden uitgezondert de honden van St. Collie & Co. in Nood zelf..