! NOODGEVALLEN !

Dit is onze pagina voor bijzondere noodgevallen ongeacht
ras, leeftijd, handicaps e.n.z.....
Deze honden hebben dringend lieve baasjes nodig en daarom rekenen wij op jou, jou en jullie allemaal ! Geef ze een nieuwe kans en laat ze niet in de steek.... Voor plaatsingen en alle andere vragen omtrent de hier getoonde honden contacteer a.u.b. de betreffende asiels of contactpersonen.

Laatst bijgewerkt op 17.06.2018

 Contact voor Yara is: Miranda van Bitterwijk

YARA - Mechelse Herder - teefje - ca. 8,5 j


Ze heeft heel haar leven ongeveer in het asiel gezeten in Spanje. 7 lange jaren van haar leven in een kennel, nooit uit de kennel komen (want perrera). en altijd zich gehandhaafd tussen alle andere honden.

Dit trieste verhaal wordt nog triester want eindelijk was daar haar familie, die nog een jonge Malinois heeft. Helaas kan ze door jaren in de kennel te hebben gezeten en daardoor wat last van artrosis niet mee op de lange wandelingen die zij maken. De familie wil haar daarom niet meer en wil haar terugbrengen naar de kennel, wat ontzettend traumatisch zal zijn voor Yara na zoveel jaar.

Yara is namelijk ontzettend aanhankelijk en lief, houdt enorm veel van mensen en knuffelen.. Volgt je overal en is als een echte Mechelse zeer gehoorzaam en intelligent.

Yara is 55 cm hoog, een Mechelaar. Ze is Leishmania positief en heeft daarom de rest van haar leven ´niervoeding´nodig. 

Yara plaatsen we het liefst als hond alleen, want ze kan wat dominant zijn en heeft graag de aandacht voor haarzelf. Maar iemand met ervaring en een andere hond kan dit ook in goede banen leiden, daar dit wat begeleiding nodig heeft in het begin.
Bent u een liefhebber van dit ras en wilt u Yara die eigenlijk nog geen enkel geluk in haar leven heeft gehad een mooie paar laatste jaren geven, laat u het ons dan weten. Yara kan kortere wandelingen maken, en dit moet een beetje opgebouwd worden, maar wil nog zeer graag wandelen en genieten. Yara is slim genoeg om te leren en is een maatje voor het leven. Sponsering van niervoeding van eerste maanden is een mogelijkheid en wordt zeer op prijs gesteld !!!

Email:miranda_rdam@hotmail.com


Dierenasiel de Swinge 
Grasland 114
9205 ES Drachten
Tel.: 0512-543114
E-mail: info.deswinge@dierenbescherming.nl
Aanhankelijke Dre,

Dre'tje is een aantal weken geleden uit huis gehaald omdat hij ernstig verwaarloosd was. Zijn vacht was 1 grote klittenbol, zijn nagels waren zo krom dat hij niet meer kon lopen en zijn tanden vielen er gewoon uit.
Het was voor iedereen fijn om te zien dat er een lief, dankbaar hondje onder de vacht uit kwam. Heel voorzichtig begon hij weer wat te lopen, een paar kilo lichter en met mooie korte nagels.
Zijn tanden waren in een dusdanig slechte conditie dat die niet meer gered konden worden, hij heeft nu alleen nog 2 mooie hoektanden. Last heeft hij er niet van en kan gewoon eten.
Zijn leeftijd weten we niet, hij is vermoedelijk al wel wat ouder.

Met behulp van een gastgezin heeft hij weer van alles geleerd en komt graag op schoot liggen.
We zoeken voor hem een rustige plek waar hij hopenlijk nog een aantal jaren een goed en liefdevol leven krijgt.
Hij gaat graag overal mee naartoe, maar als het echt nodig is kan hij wel even alleen thuis zijn. Autorijden, in een bakje op de fiets of even op de arm, Dre'tje geniet van alle aandacht die hij krijgt.
Hij is helaas wel blind, zijn ogen moeten wel dagelijk gezalfd/gedruppeld worden tegen het uitdrogen. Verder heeft hij er geen last van.
Link naar Dre: KLIK HIER
 


SITA
- Mix Friesche Stabij - teefje - 10 jaar

Knappe Sita is bij ons komen wonen omdat ze al een flink lijst bijtincidenten op haar naam heeft staan. Het laatste incident was met een kind en dit was de druppel voor haar baas. Ze is in de omgang met "eigen volk" een vriendelijke en vrolijke hond. Ze kent de basiscommando's en kan goed alleen thuis zijn. Een ritje in de auto vindt ze ook geen probleem. Een fijne borstelbeurt vindt ze echt heerlijk, een fijn verwenmomentje! Vanwege haar verleden wordt Sita niet meer in een gezinssituatie geplaatst. Ze is erg graag buiten dus we zoeken voor haar een plekje waar ze lekker op het erf kan rondstruinen en haar waakse kwaliteiten kan gebruiken om het huis te beschermen. Wie kan haar dit plekje geven? Ze is ongeveer 10 jaar oud, inge?nt, gechipt, ontvlooid en ontwormd. Ze is niet gesteriliseerd, bij haar vorige baas kreeg ze de prikpil.

Asiel:
Dierentehuis de Kluif
Steenwijkerweg 258
8335 LJ  Steenwijk - Witte Paarden


Telefoon 0521-512015
NIFTY - jack russell - teef - °10/2005
ter adoptie bij dierenasiel Canina 

Nifty wordt in oktober 13 jaar, afgestaan omdat ze … een oudere jack is. 
Ze heeft beginnende staar en een beetje last van artrose, omwille van drukke kindjes werd ze naar de bijkeuken verbannen.Ze hield immers van haar me-time momentjes en als ze dan werd gestoord durfde ze happen. 
Met andere honden kan ze, zolang er geen eten of lekkers in de buurt is. 
Ze is zindelijk in huis, kan prima alleen blijven, heeft basiscommando's geleerd, ze is gek op spelen met een balletje en met de waterslang 
Is gesteriliseerd

Kan bij katten: nee
Kan bij andere honden: ja
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: ja
Kan alleen thuis zijn: ja
Kan mee in de auto: Ja

AANDACHT: bij interesse voor een adoptie: gelieve rechtstreeks contact op te nemen met het asiel via telefoon 03 677 12 91, dit tussen 11u en 16u(maandag is sluitingsdag) of email (contactpagina op de website http:// www.dierenasielcanina.be/ index.php/contact . Geen info dus via facebook over de te adopteren dieren. Deze berichten zullen dan ook niet meer beantwoord worden.

dierenasiel CANINA
Kievitstraat 40
2910 Essen
Telefoon: 0032 (0) 36 77 12 91
email: dierenasiel-canina@skynet. be 

Open van dinsdag tot en met zondag van 11 tot 16 uur. MAANDAG GESLOTEN.


HOME !
Y GEPLAATST Y

Disclaimer: De Stichting is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de juistheid van de aan ons
verstrekte gegevens en/of herplaatsing van de hier getoonde honden uitgezondert de honden van St. Collie & Co. in Nood zelf..