Actie's, evenementen,
nieuws en
mededelingen !

Update 06.02.2017

 

FEBRUARIWANDELING VAN STICHTING MOPPIES EN COLLIE EN CO IN NOOD

 
Het bestuur van  stichting Collie en Co in Nood en Stichting Moppies wil een ‘traditie’ weer op laten leven en heeft jullie medewerking nodig.
De vijver die helemaal rond het Lohmanpark ligt en via 2 bruggetjes toegankelijk is.
We gaan een wandeling organiseren  op 19 februari , de meeste mensen hebben voor deze datum gekozen. De wandeling vindt plaats in het natuurgebied/park Reyerparc in Ridderkerk waar de honden grotendeels los mogen lopen...... verzamelen is vanaf 13 uur in het Lohmanpark bij de kinderboerderij aldaar. 
Adres is : Jonkheer de Savornin Lohmanstraat . Ik voeg een routebeschrijving bij:
Van Groen van Prinstererweg naar Jonkheer de Savornin Lohmanstraat via Groen van Prinstererweg.

Ga in noordelijke richting op de Groen van Prinstererweg naar de Jonkheer de Savornin Lohmanstraat

Ga naar
https://goo.gl/maps/8ojZYEymijQ2 als je deze route wilt bekijken
 
Vanuit het Lohmanpark zal de wandeling starten om 14 uur.. zal ca. 1 uur duren en jullie zijn van harte welkom met jullie honden.
Koffie en thee zijn gratis en worden geschonken bij terugkomst en ook een plakje cake of vlaai of gebak als we daar een sponsor voor vinden . Deelname aan de wandeling is ook gratis (donaties zijn uiteraard zeer welkom).
De honden en baasjes kunnen  in een omheind gebied verblijven, spelen of gewoon lekker lui zin. De honden dan, he? De baasjes gaan sociaal doen en kletsen met elkaar (hopen we dan). Wij  stellen het op prijs dat iedereen de uitwerpselen van zijn eigen hond(en) opruimt op het terrein van de Kinderboerderij. Voor de 2voeters is één  dixietoilet aanwezig..
 
Er zijn daar geen zitgelegenheden aanwezig alhoewel Marieke heeft beloofd wat klaptafels en stoeltjes mee te brengen, alvast dankjewel Marieke. Zodra wij weten wie er allemaal komt, geven we de aantallen aan je door, oke?
 
Van het Maxima College te Ridderkerk mogen we gratis over de locatie in het Lohmanpark beschikken. Het Maximacollege is een praktijkschool en vmbo+ en wij waarderen het enorm dat zij ons hier in steunen. Er zullen ook enkele vrijwilligers van hen aanwezig zijn die dag.
 
Er zal ook een kleine stand aanwezig zijn met een paar leuke spullen voor de verkoop. De opbrengst is voor Collie in Nood en Moppies.
 
Wij hopen dat jullie zin hebben om te komen en samen met ons een gezellige middag te hebben, wel vragen wij jullie om je aan te melden zodat wij weten hoeveel er ongeveer komen. Dit ivm de koffie, thee en frisdrank die beschikbaar moeten zijn, evenals suiker en melk.
 
De aanmeldingen kunnen worden door gegeven aan Elke in Ridderkerk elkejansen37@gmail.com  en aan
mij (Teya) collie.in.nood@gmail.com 
 
Lieve groeten van Stichting Moppies, Collie in Nood en  en onze honden
Elke en Teya

 

! STOP !

Alweer een mega meevaller, het houdt maar niet op ;-)

Marjo, de oprichtster van Contact met Dieren is al vele jaren een lieve (dieren)vriendin en zij steunt de stichting ook al een paar jaar elke maand met een bedrag dat zij ontvangt voor haar readings van dieren. Daarmee helpt zij veel leed te verzachten van verdrietige baasjes die hun geliefde huisdieren hebben moeten laten gaan. Ook helpt zij altijd bij de vermissing of weggelopen dier en geeft waardevolle informatie bij de zoektocht. Nu heeft zij een behoorlijk groot bedrag gedoneerd namelijk 255 euro die wij mochten ontvangen en willen gebruiken voor 2 noodzakelijke operaties en o.a. dure hartmedicatie en pijnstillers voor Moppie en onze andere zorgenkindjes.
Ik zet Marjo's tekst hier even neer:
"Deze keer is het geld van de readingen gegaan naar Stichting Collie in nood, Het was een behoorlijk bedrag € 255,=.deze keer. Er kwamen veel aanvragen voor een reading via het witte herder forum binnen. Met dank aan Anneke White Shepherd die een reading van haar zelf op het forum heeft gezet.Collie in nood heeft te kampen met vele dierenarts rekeningen omdat zij veel oudere en chronisch zieke honden hebben opgevangen en binnen gekregen, vandaar mijn keuze.Ook de oudjes tellen tenslotte mee en zij zijn zo lief om deze honden nog een mooie laatste oude dag te geven. Neem eens een kijkje op hun site Teya Walda
Mocht u nog wat kunnen missen denk dan ook aan hun.
Succes Teya en team en bedankt namens de dieren die anders ingeslapen zouden zijn vanwege hun leeftijd of kwaaltjes."

Bedankt voor alles, Marjo en wie ook een reading wil aanvragen bij Contact met Dieren of gewoon informatie wil, kan Marjo contacteren via Facebook

Een gouden hart voor dieren...


of via email: contact.met.dieren@kpnmail.nl


! STOP !
! STOP !
Leuk nieuws ! Collie & Co in Nood heeft bezoek ;-). Bastieman brengt hier zijn vakantie door, want hij heeft ook recht op vakantie, haha. Zijn baasjes zijn aan het luieren in Mexico en Bastie in Oirsbeek met een eigen weilandje incl. ligbank en terras. Personeel dat slaapliedjes voor hem zingt en dagelijks 2 keer naar een mooie uitlaatplaats rijdt. Heerlijke maaltijden, soms met buffet ronden zijn vakantiearrangement af. Helaas komt ook daar een einde aan en over enkele dagen vertrekt de Bastieman weer naar zijn eigen stekkie. Wat een verschil met de situatie waaruit hij kwam in zijn verleden. Gedumpt en achtergelaten in een cel met de spuit boven zijn hoofd, volgens ons beseft hij het ook wel. Het is heerlijk hem te zien genieten !

...........
! STOP !

19 december 2010
Dit wil ik erg graag met jullie delen, filmpjes gemaakt tijdens mijn ochtendwandeling met de honden na het pak sneeuw dat gisteravond bij ons is gevallen. Ook wat foto's gemonteerd van onze schatjes - Faye dapper door de sneeuw ploegend met haar knuffel in de bek en Mila kijkend alsof de sneeuw niet iets droger had gekund. Monty en Lesley(pleeghond) hebben ontzettend veel plezier met elkaar en gekke Maddie is altijd mad met sneeuw en rent samen met Monty door het struikgewas. Demi weet nog niet goed wat zij met al witte spul moet beginnen, maar vindt het heerlijk om buiten te zijn en met haar neus in de sneeuw te wroeten. Easy heeft zoiets van : 'Ik ben alleen maar mee gegaan omdat vrouwtje altijd koekjes bij zich heeft, maar voor mij had het niet gehoeven. Veel kijkplezier !

http://www.youtube.com/watch?v=NbhT95VDUXU - Film 1

http://www.youtube.com/watch?v=MRIHC3g_K6M - Film 2

http://www.youtube.com/watch?v=qxmH8F7kPCs - Film 3

http://www.youtube.com/watch?v=Wf425bBux4U - Fotofilm

Groetjes
Teya (Collie & Co in Nood)

! STOP !
Bron: Gevonden op internet en nodigt uit om na te denken .....


! STOP !

Cadeautje voor de stichting!
Onze pleegvader Frank heeft gouden handjes wat timmerwerk betreft en heeft samen met pleegmam Belinda verschrikkelijke leuke hondenhutjes voor ons 'gebouwd' die op diverse plekjes in dierenwinkels en bij dierenartsen mogen staan. .....Disclaimer: Wij zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens en de
inhoud van de door ons doorgelinkte pagina's.