NESSA - Mix Sheltie & Pomerandje - teefje - 7 jaartjes jong

Y GEPLAATST Y

Nessa is een heus schatje en een heel makkelijk hondje. Zij komt uit de fokkerij maar net als bij Scarlet hebben wij de indruk dat ook Neske een tijdje als huishond heeft geleefd. Zij kent alle geluiden, is supersociaal met alle honden maar laat zich niet pesten. Zij heeft heel gauw door als een andere hond geestelijk stabieler is dan zij, zijn gezag wordt meteen aanvaard. Zo laat Nessa zich in het pleeggezin zien. Zij luistert goed, loopt prima aan de lijn (na gewenning kan zij ook los op rustige plekken). Nessa is zindelijk en blijft ook goed een paar uurtjes alleen thuis (wel met een andere hond, er zijn nog andere honden in het pleeggezin). Het is een echte kroelsok, superlief en aanhankelijk.
Hoe zij met katten is weten we (nog) niet. Bij kinderen onder de 11 of 12 jaar plaatsen wij haar niet, zij is als de dood voor kinderen van deze leeftijdsgroep. Of zij bij oudere kinderen kan, beslist de klik bij de kennismaking. Nessa is een relaxed hondje en houdt ook van een relaxde sfeer in haar nieuwe thuis, zij kan niet tegen schreeuwen of harde woorden, daar wordt zij bang van.Nessa heeft ongeveer de hoogte van een normale Sheltie.
Hieronder een paar leuke foto's van ons meisje:


Kunnen deze ogen liegen ? Naeeeeeeee :-))Als je belangstelling voor mij hebt, schrijf dan een mailtje met wat info over jezelf naar: Stichting Collie & Co in Nood - wij zullen je ook nog vriendelijk verzoeken een vragenlijst in te vullen.
Email: info@collie-in-nood.com
Telefoon 045 527 06 64 (Frans of Teya)

Nessa woont in een pleeggezin in regio Kerkrade (Z-L) en wordt met een adoptiecontract en tegen een vergoeding geplaatst. Raadpleeg a.u.b. voor onze adoptieprocedure ook de pagina 'Doelstelling' - links in het menu
Op verzoek sturen U wij graag ons adoptiecontract vooraf ter inzage toe.