MYLA - Border Collieteefje - 4 jaar

Myla's baasjes hebben de omschrijving opgesteld en weten precies welke baasjes zij zoeken voor haar... aanm. Collie en Co in Nood

Onze Myla met een rugzakje .....

Myla is een 4jarige Bordercollie meisje. Het mooiste wat we ons konden voorstellen. Hier bij ons geboren. Een klein lief bordertje . Ze was de verlegen lieve rustige schat van het nestje. Nu 4jaar later en helaas ook enkele misstappen zoeken we een nieuwe thuis voor haar. Ik leg even uit waarom. Myla is een vreselijk lieve hond naar haar baasjes toe. Ze is zo ontzettend rustig je zou niet denken dat ze een border is. Ze eet zowat alles heel flink en drinkt met mate. Snoepen doet ze zelden daarom heeft ze een  zeer mooi lijntje en natuurlijk dat samen met haar fantastische uiterlijk. Ze is een tricolor met hemelse oogjes. Jullie denken nu wel dit is allemaal zo positief waarom moet ze weg. Dat is dus als volgt: aangezien ze hier geboren is is ze altijd bij haar mama geweest. Ze is dan ook zo vreselijk onderdanig niet alleen naar haar mama maar ook naar ons. Ze zal ook heel erg gaan waken dan over alles rondom ons. Dit wil dus zeggen dat ze onze tuin beschermd als haar deel (wat goed is) en heeft ze jammer genoeg ons buurmeisje tot 3x toe gebeten. Ik heb super goede buren die geen verdere stappen hebben gezet. En we zorgen nu ook dat ze niet samen buiten gaan of dit onder toezicht. We hadden gehoopt dat dit enkel was om te beschermen maar ze is dus zeer aanvallend naar kleine kinderen toe. Heeft dit te maken met een drijverstalent? ik hoop het althans want dan zit er een toekomst met schapen drijven in. Tot onze spijt stopt het daar niet … Myla mag ook niet geplaatst worden bij andere honden zowel reu als teef.  Wij hebben zelf chihuahuakes en helaas heeft ze deze al enkele keren toegetakeld net zoals de hond van mijn zus en mijn mama.  Nogmaals ik mag mijn handjes bij mekaar houden dat niemand ooit verdere stappen heeft gezet of anders hadden we geen Myla meer.  Ik hoop dat jullie nu een beetje begrijpen waarom we op zoek gaan naar een nieuwe thuis. Een thuis zonder kleine kinderen en zonder andere honden. Het gaat heel moeilijk zijn dat weten we maar er moet een oplossing komen dat ze niet altijd in haar bench moet of binnen. Ergens waar ze kan liggen spelen zonder altijd alert te zijn als iemand in de beurt is of komt.

Wat zoeken we dus: huis met tuintje, GEEN kleine kinderen (-12), GEEN andere honden. Vreselijk veel liefde voor deze schat. Wandelen kan maar doet ze niet graag in het donker. Ze zigzagt als ze wandeld. Los kan mits er geen andere honden of kinderen zijn want daar vliegt ze op. Ze kan alleen blijven en is zindelijk (slaapt in een bench).
Ze is gechipt nog niet geholpen (in samenspraak met de nieuwe eigenaar wordt dit wel in orde gebracht)
We willen eerst contact met de eigenaars die tot hier komen voor een eerste kennismaking. Daarna mag ze een weekendje logeren gaan en als wij de goedkeuring geven is de adoptie rond. Het gaat hier om onze Myla waar we enorm veel van houden dus we doen haar niet weg naar de eerste de beste. We nemen er alle tijd voor !


Heb je interesse in deze oh zo lieve Myla met een rugzakje mag je altijd contact opnemen met ons
Lindsey en Co
Telefoon van de baasjes: 0032 (0)498 455781
Myla wordt geplaatst d.m.v. een adoptiecontract en tegen een redelijke vergoeding