LUKA HEEFT EEN THUIS GEVONDEN !


LUKA - SHELTIE / EURASIER - Teefje - geb. 15.04.2011

Ik heet Luka ik ben op zoek naar een sportief baasje of vrouwtje.
Jammer genoeg kon ik niet langer bij mijn vorige baasjes blijven, want mijn vrouwtje werd ziek en heeft verzorging nodig. Daarom kregen mijn baasjes te weinig tyd voor mij, ik ben daarna nog een tijdje gaan logeren bij de moeder van mijn vrouwtje, maar dat was ook geen oplossing op de lange duur. Zodoende hebben zij de beslissing genomen om mij af te staan aan stichting Collie en Co in Nood om via die weg een goed thuis voor mij te vinden.

Mijn oude baasjes hebben mij als pupje gekocht compleet met mijn scheve bekkie. Het ziet er mss een beetje gek uit, toch heb ik er geen last van en het heeft wel wat, vindt je niet?

Ik ben lange wandelingen gewend en vind dat ook heerlijk, het liefst loop ik zonder lijn, maar dat is niet altijd handig. Soms kan ik namelijk een vervelend reageren als ik een andere hond tegen kom, dan doe ik alsof ik de sterkste hond ter wereld ben maar dat is gewoon bluf. Teya neemt mij dan kort en zegt: Klaar Nu of het is goed, Luka ... en dan is het ook goed.
Ik loop graag met de andere honden van mijn pleegroedel, samen aan een grassprietje ruiken of achter een vogel aanhollen..Katten wil ik echt niet in mijn leven hebben, als ik ze zie jaag ik er achteraan, daarom kan ik ook niet overal loslopen.

Qua karakter ben ik een combinatie van de Sheltie en de Eurasier ;-), het kwetsbare en gevoelige van beide rassen, het 'eigenzinnige' van de Eurasier en het commentaar leveren van de Sheltie.
Als ik iets niet wil, laat ik dat zien, zoiets als : ik hoor je wel, maar ik hoor je niet en komen doe ik nu ook niet.

Voor baasjes die op de lichaamstaal van hun hond letten, ben ik goed te lezen en zal er altijd een compromis gevonden kunnen worden tussen jou en mij.

Ik ben geen allemansvriend en je zult tijd en geduld moeten investeren, maar als ik je vertrouw ben ik ontzettend loyaal en knuffelig en lief en trouw.

Ik zou graag bij een andere sociale en stabiele hond gaan wonen, dan heb ik een schouder om tegen te leunen. Bij kinderen wil ik niet wonen, die zijn mij veel te druk en dan word ik bang en ga mij verstoppen. Misschien vindt een ouder echtpaar mij wel leuk die nog graag wandelen en veel met mij willen knuffelen. Ik pas ook op schoot, hoor ;-)

Nou, ik wacht met spanning af wie op mij reageert en contact met Teya opneemt.

Ik ben volledig gevaccineerd, ook rabiës, ontwormd en ontvlood en uiteraard gechipt en heb een Europees paspoortje.

Luka wordt geplaatst d.m.v. een bruikleencontract, bij belangstelling kunt U bij ons via email een vragenlijst opvragen zodat wij een eerste indruk hebben van uw leefsituatie en een eventuele match kunnen inschatten. Er wordt een bijdrage voor haar gevraagd .Zij verblijft tot herplaatsing in een pleeggezin in regio Sittard, daar zal ook de kennismaking plaats vinden.
Kijkt U aub ook op de pagina www.collie-in-nood.com/adoptietraject.html voor het verloop van onze adoptieprocedure.

Contact is:
Stichting Collie en Co in Nood
Mail: collie.in.nood@gmail.com
Tel. +32 (0) 46 850 31 44
click scams