LOKI - Mix Kees & Sheltie - reu(gecastreerd) - geb. 08.04.2012

Y GERESERVEERD Y

Dit is onze Loki, nu een kroelsok met overgave en absoluut gek op zijn mensen. Maar Loki heeft tijd nodig om een intensieve band op te bouwen met zijn baasjes. Menselijke aandacht en genegenheid was hij niet echt gewend, maar kan hij nu erg van genieten. Enige vorm van opvoeding is hem volledig vreemd, daarom vermoeden wij dat hij aan zichzelf werd over gelaten en het zelf maar uit moest zoeken. Loki is zeer sociaal met andere honden, reuen of teefjes maakt niet uit. Aan de riem wil hij andere honden soms aanblaffen, maar als hij los loopt, doet hij dat niet. Dan wil hij alleen maar spelen. Loki is zindelijk maar vindt alleen blijven niet leuk, hij gaat dan piepen en janken. Hij is een slimme en leergierige jonge man van net 1 jaar en zal met goede begeleiding zeker leren om alleen te blijven. Wat hij van katten vindt, weten we niet en gezien zijn onstuimigheid en de aandacht die hij nodig heeft, plaatsen wij hem niet bij kids onder de 10 jaar. Het zal de band tussen hem en zijn nieuwe baasje zeker ten goede komen als deze een cursus met Loki gaat doen. Loki is een schat van een hond met een zacht karakter, die stabiliteit en een liefdevolle maar consequente begeleiding nodig heeft om zijn balans te vinden. Wij zoeken baasjes die hem dit willen en kunnen geven.

Als je belangstelling voor onze Loki hebt, bel gerust vrijblijvend:
Stichting Collie & Co in Nood (Teya)
Tel. 045 527 06 64
E-mail: info@collie-in-nood.com

Loki wordt met een adoptiecontract en tegen een vergoeding geplaatst. Wij waarderen het zeer als je bereid bent vooraf een vragenlijst over je leef/werk/thuissituatie voor ons in te vullen i.v.m. een vlot verloop van de adoptieprocedure. De vragenlijst kun je via email bij ons opvragen.
Raadpleeg a.u.b. voor onze adoptieprocedure de pagina 'Doelstelling' - links in het menu
Op verzoek sturen wij je ook graag ons adoptiecontract ter inzage toe.

En dan nu een paar leuke foto's van onze witte charmeur met zijn bruine piratenoog :-) ...Wat een knapperd, he?

Loki en Brian bij een spelletje touwtrekken met zelfgemaakt speelgoed van fleecedekens, gemaakt door een vrijwilligster en verkrijgbaar tegen een donatie :-). Ruime keus voorradig....

Ik heb een schofthoogte van 45 cm .
Als tweede hond zou ik het leuk vinden bij een andere stabiele en speelse hond te komen wonen
.