KIMMY - SHIH TZU mix - teefje - geboren maart 2018

NIET MEER BESCHIKBAAR VOOR HERPLAATSING !

Kimmy is een dot van een mot, speels, vriendelijk, aanhankelijk en ligt in bed graag tegen je aan, bij dit weer een echte beproeving ;-)
Zij is erg stabiel van karakter en er altijd voor te vinden om de pleegmama te plagen en dan op een afstandje met het kontje omhoog te kijken wat ik doe. Kimmy is een hondje war je vrolijk van wordt, een goedezinhond.
Zij loopt redelijk aan de riem maar het kan beter en aan de zindelijkheid moet ook nog verder worden gewerkt. Gezien haar leeftijd plaatsen wij haar niet bij baasjes waar zij meteen uren alleen moet blijven . Zij kan overweg met niet te drukke kids vanaf 10 jaar, andere honden en w.s. ook katten zijn geen probleem. Zij is ook al verschillende keren met de auto meegeweest en dat ging goed (ruim 1 uur). Haar baasjes moeten een tuin(tje) hebben, want dat vindt zij heerlijk om in te liggen.

Zij is volledig gevaccineerd, ook rabies, ontwormd en ontvlood, uiteraard gechipt en heeft een Europees paspoortje.Rond 10 augustus krijgt zij nog een herhalingsinenting voor de ziekte van Weil en een herhaling rabies.

Kimmy wordt geplaatst d.m.v. een bruikleencontract, bij belangstelling kunt U bij ons via email een vragenlijst opvragen zodat wij een eerste indruk hebben van uw leefsituatie en een eventuele match kunnen inschatten. Uiteraard worden uw gegevens vertrouwelijk behandeld. Er wordt een bijdrage voor Kimmy gevraagd Zij verblijft tot herplaatsing in een pleeggezin in regio Sittard - Zuid Limburg.
Kijkt U aub ook op de pagina www.collie-in-nood.com/adoptietraject.html voor het verloop van onze adoptieprocedure.

Contact voor Kimmy is:
Stichting Collie en Co in Nood (Teya)
Email: collie.in.nood@gmail.com
Tel. 046 850 31 44en een filmpje van mijn kleine meid :-)
KLIK HIER