JUICY - West Highland White Terriër/Malthezer - teefje - 3 jaarDit kleine juweeltje heet Juicy en is geboren op 09 september 2014 . Zij heeft het uiterlijk van een mix van een Westie en een Malthezer, maar is onverkenbaar 100% Westie van karakter ;-). Haar 'te zachte' vacht en een mss iets te lang snuitje verraden de Malthezer, maar dat is het ook al.

Juicy is een vrolijke en levenslustige dame en ondertussen zeer sociaal aan het worden zonder opdringerig te zijn. Aanvankelijk moest zij erg wennen en leverden nieuwe dingen veel stress voor haar op, maar nu is zij behoorlijk stabiel en een lief en aanhankelijk hondje geworden. Zij is sinds begin mei '18 bij ons in het pleeggezin samen met een aantal andere honden.
Zij is zindelijk, ook 's nachts maar wil wel graag om de 4 a 5 uur uitgelaten worden. Juicy loopt netjes aan de riem en doet niet vervelend tegen andere honden. Zij begint zelfs andere honden uit te nodigen om te spelen. Soms kan zij ook een regelneefje zijn en hangt een beetje de baas uit, maar dat zit ook in het ras en 'zij bedoelt het alleen maar goed' ;-). Zij is daar goed met de stem in te corrigeren. Wij plaatsen haar bij voorkeur bij een andere niet te grote hond . Zij heeft haar eigen willetje maar dat maakt haar juist zo charmant ;-). Westiemensen weten waar ik over spreek... Juicy is erg onderdanig t.o.v. mensen en schrikt gauw van onverwachte bewegingen of spontane uitingen van genegenheid jegens haar. Dat is zij duidelijk niet gewend vanuit haar verleden waarover wij trouwens ook niet zo een beste indruk kregen, gezien de staat van verwaarlozing waarin zij binnen kwam.
Haar vacht was vies en zeker niet meer wit, en haar voetjes rood van het likken. Inmiddels is zij twee keer bij de trimmer geweest en haar vacht verzorgd en in model gebracht. Het is een echte beauty geworden en dat weet zij ook...
Mensen die dagelijks niet langer van huis zijn dan ca. 4 uur zijn van harte welkom om te reageren.
Zij kan een paar uurtjes alleen thuis blijven, liefst met een ander hondje.

Zij is volledig gevaccineerd, ook rabies, ontwormd en ontvlood en uiteraard gechipt en heeft een Europees paspoortje.

Juicy wordt geplaatst d.m.v. een bruikleencontract, bij belangstelling kunt U bij ons via email een vragenlijst opvragen zodat wij een eerste indruk hebben van uw leefsituatie en een eventuele match kunnen inschatten. Er wordt een bijdrage voor Juicy gevraagd .Zij verblijft tot herplaatsing in een pleeggezin in regio Sittard - Zuid Limburg.
Kijkt U aub ook op de pagina www.collie-in-nood.com/adoptietraject.html voor het verloop van onze adoptieprocedure.

Contact is:
Stichting Collie en Co in Nood
Mail: collie.in.nood@gmail.com
Tel. +32 (0) 46 850 31 44


Nieuwe foto's van Juicy, zij was bij de kapper:

Eerdere foto's :

Filmpje van Juicy ...... het was zooo heet die dag ;-(
Klik hier voor het kleine filmpje

click scams