JUICY - West Highland White Terriër - teefje - geboren op 09/09/2014

Juicy is een vrolijke en levenslustige dame en ondertussen zeer sociaal aan het worden zonder opdringerig te zijn. Aanvankelijk moest zij erg wennen en leverden nieuwe dingen veel stress voor haar op, maar nu is zij behoorlijk stabiel en een lief en aanhankelijk hondje geworden.
Zij is zindelijk mits zij om de paar uur wordt uitgelaten. Zij loopt netjes aan de riem en doet niet vervelend tegen andere honden. Zij begint zelfs andere honden uit te nodigen om te spelen. Soms kan zij ook een regelneefje zijn maar daar is zij goed in te corrigeren. Wij plaatsen haar bij voorkeur bij een andere niet te grote hond . Zij heeft haar eigen willetje maar dat maakt haar juist zo charmant ;-). Westiemensen weten waar ik over spreek...
Mensen die dagelijks niet langer van huis zijn dan ca. 4 uur zijn van harte welkom om te reageren.
Zij kan een paar uurtjes alleen thuis blijven zonder iets stuk te maken.

Zij is volledig gevaccineerd, ook rabies, ontwormd en ontvlood en uiteraard gechipt en heeft een Europees paspoortje.

Juicy wordt geplaatst d.m.v. een bruikleencontract, bij belangstelling kunt U bij ons via email een vragenlijst opvragen zodat wij een eerste indruk hebben van uw leefsituatie en een eventuele match kunnen inschatten. Er wordt een bijdrage voor Juicy gevraagd .Zij verblijft tot herplaatsing in een pleeggezin in regio Sittard - Zuid Limburg.
Kijkt U aub ook op de pagina www.collie-in-nood.com/adoptietraject.html voor het verloop van onze adoptieprocedure.

Contact is:
Stichting Collie en Co in Nood
Mail: collie.in.nood@gmail.com
Tel. +32 (0) 46 850 31 44


Filmpje van Juicy ...... het was zooo heet die dag ;-(
Klik hier voor het kleine filmpje

click scams