GIZMO - Een zeer charmante en aanhankelijk senior


Een schat van een hondje. Hij is vrolijk, ondeugend, speels, knuffelaar en zo ontzettend leuk.
Een clown die altijd wel een glimlach weet los te krijgen. Hij vindt het geweldig om bij je in de buurt te zijn. Gaat rustig liggen en laat jou je ding doen. Als je thuis komt is hij blij en komt dapper met zijn flostouw aanlopen. Een heerlijk hondje waar je wel verliefd op moet worden. Zeker ook met zijn wilde kapsel. Hij ziet er gewoon schattig uit.
Gizmo is 11 jaar jong, geënt en gecastreerd. Onlangs is zijn gebitje nog schoon gemaakt.

Hij is op zoek naar een nieuwe baas waarmee hij samen mag relaxen op de bank, samen een wandeling maken, gewoon samen zijn.
Hij loopt rustig mee aan de riem, heeft soms wel een soort van ‘baaldag’. Dan wil hij na het plassen al weer naar huis.
Gaat graag mee in de auto en je kunt hem gerust mee nemen op visite. Hij dreutelt even wat rond en gaat dan lekker liggen.
Is hij blij of opgewonden kan hij een heel zacht kort gehuil laten horen. Onze kleine vent denkt misschien dat hij een hele grote stoere wolf is? Zo schattig om te zien en te horen.

Gizmo is een super hondje waar iemand een heel gezellige huisgenoot aan gaat krijgen.

Er zijn wel 2 aandachtspunten bij Gizmo.
1) Hij heeft een allergie (oorzaak onbekend) waarvoor hij medicatie gebruikt om de jeuk onder controle te houden. Momenteel heeft hij nog 2 medicijnen, over een paar weken valt er 1 af. Daarna is het met eigen dierenarts bekijken welke van de 2 het beste werkt om zijn allergie te beperken.

2) Hij heeft een stemmetje. Hij wil graag commentaar geven op geluiden in de omgeving. Buiten maar ook in huis. Het is niet zo dat hij de hele tijd zit te blaffen, maar wil graag mee praten. Bij het alleen thuis blijven kan hij ook blaffen. Gelukkig niet de hele tijd, maar soms laat hij wel even van zich horen. Daarom gaat hier ook de radio aan.

Verder zou hij bij een andere hond kunnen of kat. Kinderen zijn ook gezellig. Maar vooral wil Gizmo bij mensen zijn die lekker met hem knuffelen en waar hij lekker tegenaan mag komen liggen.
Een hondje om ‘op te vreten’.

Gizmo wordt geplaatst d.m.v. een bruikleencontract, bij belangstelling kunt U bij ons via email een vragenlijst opvragen zodat wij een eerste indruk hebben van uw leefsituatie en een eventuele match kunnen inschatten. Er wordt een redelijke bijdrage voor Gizmo gevraagd .Hij verblijft tot herplaatsing in een pleeggezin in 's Hertogenbosch.
Kijkt U aub ook op de pagina www.collie-in-nood.com/adoptietraject.html voor het verloop van onze adoptieprocedure.

Contact voor Gizmo is:
Stichting Collie en Co in Nood
Email: collie.in.nood@gmail.com
Tel. 046 850 31 44

en pleegmama Jeannette
Email: Jeannette - klik hier