ELLIE, SHADOW en MAGIC - Vlinderhond/Teckelmixjes - 2 teefjes en 1 reu'tje
voor herplaatsing

 

 

ELLIE en SHADOW zijn GEADOPTEERD, MAGIC is BESPROKEN !!!

 

ELLIE, SHADOW en MAGIC op zoek naar lieve baasjes ...

Deze kleine popjes van 2 maanden oud zijn helemaal klaar voor de start in hun nieuwe leven.,
Zij zijn geboren op 08.10.2018, een datum om nooit te vergeten - 2 dames en 1 heertje, geboren in huiselijke kring en opgegroeid in huiselijke kring.
De dames stellen wij graag even voor Ellie, de bruine wervelwind die nu al heel goed weet wat zij wil, Magic, de kleine meid met de looks van een mini Border Collie en hun broertje Shadow die zonder meer voor een Borderpuppy kan doorgaan. Stuk voor stuk kleine schoonheden, zeer sociaal en open minded en niet eenkennig naar mensen. Ze zijn nieuwsgierig, niet bang en open voor alles.
Magic is de meest rustige van het stel. Zij leven in het pleeggezin met grote honden samen en hebben daar ook respect voor - soms ;-).
Zij gaan netjes op de wc met korrels als zij een plasje of een poepie moeten doen en zijn gewend aan een halsbandje. Kennen alle geluiden in huis en gaan ook soms even naar buiten.
Aan de riem lopen moeten zij nog leren als ook de andere dingen die een puppy moet leren.

Wij plaatsen deze beauties niet bij kids onder de 7 jaar en ook niet bij mensen die werken, althans de eerste maanden niet. Graag bij een andere sociale hond, maar het is geen voorwaarde.

Ellie, Magic en Shadow worden geplaatst d.m.v. een bruikleencontract, bij belangstelling kunt U bij ons via email een vragenlijst opvragen zodat wij een eerste indruk hebben van uw leefsituatie en een eventuele match kunnen inschatten. Er wordt een bijdrage voor hen gevraagd . Zij verblijven tot herplaatsing in een pleeggezin in regio Sittard - Zuid Limburg. Kijkt U aub ook op de pagina adoptietraject.html voor het verloop van onze adoptieprocedure.

Bij belangstelling kunt U contact met ons opnemen:
Stichting Collie & Co in Nood
Teya Walda

Email: collie.in.nood@gmail.com
Tel. 046 850 31 44


DIT is knappe SHADOW, een lief en gevoelig reu;tje... maar ook vrolijk en uitbundig

Shadow
Dit is Ellie, een kleine lieve dondersteen, altijd haantje de voorste en voor niets en niemand bang.

En last but not least onze Magic, een beetje schuchter naar mensen en heeft even tijd nodig.Actiefoto Shadow en Magic in de sneeuw december 2018 ;-) Het hondenbadje was dicht gevroren.

Ellie en Shadow