Sheltiereu ANDIE voor ADOPTIE ..


op Colliepagina 1

Wij - het team/bestuur van Stichting Collie en Co in Nood heten jullie hartelijk welkom hier .....

.......waar je niet alleen Collies en Shelties vindt maar ook andere dieren die een nieuw thuis zoeken. Wij hebben onze stichting (opgericht op 06.12.2002) als eerbetoon - opgedragen aan Jana(†), omdat haar verleden een typisch voorbeeld is van het lot van zoveel verwaarloosde c.q. mishandelde honden. Wij willen de hier voorgestelde dieren helpen een goed tehuis te vinden. Jullie vinden bij ons dieren die in asielen en/of stichtingen verblijven, maar wij nemen op en herplaatsen ook zelf honden die niet meer bij de baasjes kunnen blijven.. Neem gerust een kijkje op Doelstelling en op Contact vind je alles over onszelf en de bankgegevens van de stichting voor wie er naar op zoek is.
D.m.v. onderstaande banner kun je ook een donatie doen aan onze stichting .
Je wilt ons graag helpen? Wij zijn blij met elke euro als hij maar uit je hart komt.... bedankt!

 
+++ ..... Lucy op colliepagina 1 en Luna op colliepagina 2 zoeken nieuwe baasjes ..... Update Andere rassen2 en de colliepagina.s ..... Grumpy van12 jaar op Noodgevallen ..... Update van Angelo's pagina - klik hier .....

Deze website wordt het beste weergegeven met een resolutie
van 1600 x 900 pixels in Chrome.
 

HOME

© Copyright Stichting Collie & Co. in Nood 2002 - 2016
Van deze website/pagina's mag door derden niets gekopieërd en/of gebruikt worden zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van stichting Collie & Coin Nood.
Disclaimer: De stichting kan en mag niet wettelijk aansprakelijk gesteld worden voor het zonder toestemming plaatsen van haar link elders.De aanwezigheid van haar link op andere websites houdt niet automatisch een samenwerkingsverband in.