Hartelijk welkom op pagina 2 van Stichting Collie & Co. in Nood - Nederland

Op deze pagina's worden hoofdzakelijk collies en co's voorgesteld die in binnenlandse en buitenlandse asielen verblijven.
Uitleg over stichting Collie & Co. in Nood is na te lezen op 'Doelstellingen'. Voor plaatsingen en alle andere vragen omtrent de hier getoonde honden raadpleeg de contactgegevens naast de foto's. Heb je jouw maatje via onze pagina's gevonden, laat het ons weten - je maakt ons er heel blij mee !
- Geef ook een oudere hond een kans, veelal zijn zij hun wilde haren al kwijt en alleen maar op zoek naar een goed tehuis om hun laatste jaren bij lieve mensen door te brengen.
Een voorbeeld hiervan is: GOOFY, een collie/bordercolliemix, klik op zijn foto op de pagina
Y GEPLAATST Y
Wil je jouw ervaringen delen met ons en anderen - schrijf in ons gastenboek :-).
Wie onze permanente pleeghond(en) wil volgen en/of steunen is van harte uitgenodigd om een kijkje op 'Adoptie op afstand' nemen.
Wilt U ons steunen met uw aankopen bij Zooplus? Van elke bestelling ontvangt de stichting een kleine provisie van het aankoopbedrag. Hartelijk bedankt!
Laatste update op 16.02.2018

 


CIARÁN - Border Collie (50%), Australian shepherd (25%) en Oudduitse herder (25%) - reu - 3 jaar

Ciarán is een gevoelige en zeer waakse hond die snel hoog in zijn energie raakt en zijn uitdagingen en lichaamsbeweging nodig heeft, zoals in de vorm van een “taak” thuis (bijvoorbeeld waken of “mee klussen met de baas”), trainingen (onder andere m.b.v. clickertraining), hersenwerk, hondensport (zoals frisbee, behendigheid), of mee met hardlopen, etc. Hij is heel enthousiast en gefocust als je met hem aan de slag gaat, is intelligent en heeft een enorme will-to-please.

Meer info en foto's over hem vindt je op zijn pagina:
Klik hier


 

 

BONO - Schotse Herdershond - reu

Bono heeft iets verschrikkelijks moeten ervaren, hij onverwacht zeer recent zijn baasje verloren door overlijden. Bono houdt zich kranig en verblijft momenteel bij familie die hem opvangt. Maar door te weinig leefruimte is het verre van ideaal voor Bono, daarom zoekt de familie een baasjes voor hem die wel de ruite en tuin voor hem heeft. 
COOKY - Mix Bordercollie - teefje

Deze mooie meid heet Cooky, het is een teefje van 3 jaar oud, 52 cm hoog. 

Ze is lief en verlegen, loopt goed aan de lijn en sociaal met andere honden.

Haar nieuwe baasje komt met een juiste zachte en liefdevolle benadering heel ver met haar.

Contact is Miranda van Bitterwijk
Email: miranda_rdam@hotmail.com


.

 
SEM - Schotse Herdershond - reu - volwassen

We zijn voor hem op zoek naar een geduldige en consequente baas. Iemand die goed weet om te gaan met een gevoelige hond zoals Sem is. Sem is niet geschikt als hond voor iemand die geen ervaring heeft met honden. Waar zijn wij dan naar op zoek?

Wij zoeken voor Sem een rustig huishouden. Sem houdt niet van drukte. Wij zoeken iemand die veel tijd heeft voor hem en die met hem aan de slag wil. Sem wordt niet geplaatst bij katten, kinderen of bij een reu die niet geholpen is. Wij zien Sem het liefste geplaatst worden bij iemand die veel ervaring heeft met dit ras. Sem heeft een rugzakje maar met de juiste aanpak heeft u een hele leuke hond aan Sem.

Sem is bij ons in het dierentehuis terecht gekomen door een aantal factoren. Wilt u hier meer over weten of kennis maken, dan kunt u het beste telefonisch een afspraak met ons maken.

Dierentehuis ter Marse
Stelmaker 10
9502 KA Stadskanaal
Tel:0599-614905
Fax:0599-658868

Openingstijden Dierentehuis Ter Marse:

Maandag t/m vrijdag van 13.30 tot 16.30 uur. Donderdagmiddag gesloten.
Zaterdag van 11.00 uur tot 16.00 uur


BLUCKY NU:  

Op de foto hierboven wordt Blucky net in beslag genomen door de Poolse dierenpolitie. Deze lieve colliereu van nu ca. 10 jaar werd op 4 jarige leeftijd 'geadopteerd' en vervolgens voor de 6 jaar daar op veroordeeld tot een leven aan de ketting. 


Terug naar startpagina

Disclaimer:Van deze website/pagina's mag door derden niets gekopieërd en/of gebruikt worden zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van stichting Collie & Coin Nood.De Stichting is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens en/of herplaatsing van de hier getoonde honden m.u.v. de pleeghonden van Stichting Collie & Co. in Nood.