Hartelijk welkom op pagina 2 van Stichting Collie & Co. in Nood - Nederland

Op deze pagina's worden hoofdzakelijk collies en co's voorgesteld die in binnenlandse en buitenlandse asielen verblijven.
Uitleg over stichting Collie & Co. in Nood is na te lezen op 'Doelstellingen'. Voor plaatsingen en alle andere vragen omtrent de hier getoonde honden raadpleeg de contactgegevens naast de foto's. Heb je jouw maatje via onze pagina's gevonden, laat het ons weten - je maakt ons er heel blij mee !
- Geef ook een oudere hond een kans, veelal zijn zij hun wilde haren al kwijt en alleen maar op zoek naar een goed tehuis om hun laatste jaren bij lieve mensen door te brengen.
Een voorbeeld hiervan is: GOOFY, een collie/bordercolliemix, klik op zijn foto op de pagina
Y GEPLAATST Y
Wil je jouw ervaringen delen met ons en anderen - schrijf in ons gastenboek :-).
Wie onze permanente pleeghond(en) wil volgen en/of steunen is van harte uitgenodigd om een kijkje op 'Adoptie op afstand' nemen.
Wilt U ons steunen met uw aankopen bij Zooplus? Van elke bestelling ontvangt de stichting een kleine provisie van het aankoopbedrag. Hartelijk bedankt!
Laatste update op 23.04.2018

 


CIARÁN - Border Collie (50%), Australian shepherd (25%) en Oudduitse herder (25%) - reu - 3 jaar

Ciarán is een gevoelige en zeer waakse hond die snel hoog in zijn energie raakt en zijn uitdagingen en lichaamsbeweging nodig heeft, zoals in de vorm van een “taak” thuis (bijvoorbeeld waken of “mee klussen met de baas”), trainingen (onder andere m.b.v. clickertraining), hersenwerk, hondensport (zoals frisbee, behendigheid), of mee met hardlopen, etc. Hij is heel enthousiast en gefocust als je met hem aan de slag gaat, is intelligent en heeft een enorme will-to-please.

Meer info en foto's over hem vindt je op zijn pagina:
Klik hier


 

LISA - Border Collie - 2.5 jaar - teefje

Voor deze lieve en gevoelige Borderdame zoeken de baasjes een plekje waar niet teveel lawaai is. Lisa kan daar niet goed tegen en raakt helemaal van slag. Meer info op haar eigen pagina:
LISA - KLIK

Stichting Collie en Co in Nood voor het eerste contact
Email: collie.in.nood@gmail.com

SCOTTIE - Collie - reu - 11 maanden

Scotty is een Schotse herdershond en is bij ons binnengekomen omdat zijn baasje niet meer voor hem kon zorgen. Zijn leeftijd is 11 maanden (27-05-2017).
Scotty is een gevoelige, maar zachtaardige knul. Hij is in de opvang ook nog wat terughoudend. Wel komt hij steeds meer los, langzaam wil hij erg graag kroelen en achter een speeltje aangaan vindt hij dan ook wel leuk.
Scotty loopt nu netjes aan de lijn, we weten niet hoe dat gaat als hij helemaal los is gekomen.
Scotty wordt niet in een situatie met jonge kinderen geplaatst, een situatie met oudere kinderen zou kunnen. Echter zoeken wij voor hem wel een rustig huishouden.
Op andere honden reageert Scotty goed. Mogelijk kan hij ook in een situatie met een andere hond geplaatst worden.
Het is niet bekend of Scotty alleen thuis kan blijven, dit zal dan ook rustig opgebouwd moeten worden.

Voor Scotty zoeken wij een baas die ervaring heeft met het ras en die hem verder uit zijn schulp helpt.

Bij interesse in Scotty, willen wij u vragen om het "Aanmeldformulier Hond" in te vullen. Dit kunt u vinden op onze website onder het kopje "Info &advies" --> adoptie asieldieren.
 
COOKY - Mix Bordercollie - teefje

Deze mooie meid heet Cooky, het is een teefje van 3 jaar oud, 52 cm hoog. 

Ze is lief en verlegen, loopt goed aan de lijn en sociaal met andere honden.

Haar nieuwe baasje komt met een juiste zachte en liefdevolle benadering heel ver met haar.

Contact is Miranda van Bitterwijk
Email: miranda_rdam@hotmail.com


.

 


 

 


 


Terug naar startpagina

Disclaimer:Van deze website/pagina's mag door derden niets gekopieërd en/of gebruikt worden zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van stichting Collie & Coin Nood.De Stichting is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens en/of herplaatsing van de hier getoonde honden m.u.v. de pleeghonden van Stichting Collie & Co. in Nood.