Hartelijk welkom op pagina 2 van Stichting Collie & Co. in Nood - Nederland

Op deze pagina's worden hoofdzakelijk collies en co's voorgesteld die in binnenlandse en buitenlandse asielen verblijven.
Uitleg over stichting Collie & Co. in Nood is na te lezen op 'Doelstellingen'. Voor plaatsingen en alle andere vragen omtrent de hier getoonde honden raadpleeg de contactgegevens naast de foto's. Heb je jouw maatje via onze pagina's gevonden, laat het ons weten - je maakt ons er heel blij mee !
- Geef ook een oudere hond een kans, veelal zijn zij hun wilde haren al kwijt en alleen maar op zoek naar een goed tehuis om hun laatste jaren bij lieve mensen door te brengen.
Een voorbeeld hiervan is: GOOFY, een collie/bordercolliemix, klik op zijn foto op de pagina
Y GEPLAATST Y
Wil je jouw ervaringen delen met ons en anderen - schrijf in ons gastenboek :-).
Wie onze permanente pleeghond(en) wil volgen en/of steunen is van harte uitgenodigd om een kijkje op 'Adoptie op afstand' nemen.
Wilt U ons steunen met uw aankopen bij Zooplus? Van elke bestelling ontvangt de stichting een kleine provisie van het aankoopbedrag. Hartelijk bedankt!
Laatste update op 22.11.2017

LOOKY - Mix Border Collie - teefje

Hi! Ik ben het Looky. Ik ben een grote kruising met een Border Collie van ongeveer 5 jaar oud. Ik ben bij DOA gekomen omdat ik geplaatst was bij wat oudere mensen en dat ging niet helemaal van een leien dakje. Oorspronkelijk kom ik uit Bulgarije en daar heb ik waarschijnlijk al het een en ander meegemaakt... 
Dat kan je wel aan mij merken. Ik ben onwijs voorzichtig naar nieuwe, vreemde mensen. Het liefst ga ik ergens zitten waar je me dan niet kan zien. In het begin moest ik dan ook echt heel erg wennen hier aan alle verzorgers en vrijwilligers, maar dankzij hun hulp ben ik al weer een beetje meer gegroeid!
Ik heb dus echt veel tijd nodig om aan nieuwe mensen te wennen, maar ook aan mijn nieuwe omgeving. Het liefst wil ik wonen bij mensen met een rustig huishouden die geen zoete inval hebben! En graag wil ik ook dat je alle tijd voor mij hebt om mij te leren alleen thuis te blijven. Waarschijnlijk kan ik dat namelijk ook nog niet.

Maarrrr... Ik ben ook echt wel een schatje hoor! En ik ben gek op wandelen en bewegen. Ondanks mijn makke wil ik graag voor je werken en onze vertrouwensband optimaal maken. Ik zal mijn stinkende best doen om dat voor elkaar te krijgen.
Ik zoek lieve, rustige, ervaren en zeer geduldige baasjes die mij kunnen helpen en begeleiden in mijn onzekerheden. Als we elkaar eenmaal goed kennen, dan lijkt het mij ook fantastisch om naar school te gaan. Er zit natuurlijk iets van Border in mij. En tja, wij Borders zijn nou eenmaal rete slim!

Ohja, nog wel een dingetje. Als je naar mij komt kijken dan kan ik niet meteen mee naar huis hoor! Het zweet breekt me al uit bij de gedachten. Ik wil graag eerst een paar keer kennismaken voordat ik mee ga. Dan ken ik je een beetje en is niet alles, helemaal nieuw!

Hebben we een deal?
Groetje op afstand van Looky

Looky verblijft in het dierenasiel Amsterdam
Link naar Looky: KLIK HIER

 

Kijk aub via de link of Tessa nog beschikbaar is, mercikes

TESSA - Schotse Herdershond - teefje

Tessa van 7 jaar werd bij ons geadopteerd in juni 2017 maar kwam nu terug binnen omdat haar baasje, wegens gezondheidsredenen, niet langer voor haar kon zorgen. Tessa is een lieve, kalme hond. Ze leefde samen met een reu. Tessa kent de basisbevelen en ze is zindelijk. Ze kan mee met de auto en ze wandelt rustig aan de lijn.  Tessa is nog wat onzeker en ze zit niet graag te lang alleen.

Blauwe Kruis Brugge Dierenopvangcentrum vzw
Krinkelstraat 4
8380 Brugge
Tel +32 (0)50 32 09 66
Dagelijks open van 14:00 tot 17:30
Zon- en feestdagen gesloten
Link naar Tessa: KLIK HIERVICTOR - Schotse Herder - reu - 5 jaar

Victor is nhelaas op zoek naar een nieuw thuis omdat hij teveel moeite heeft met de drukte die de dochter des huizes en haar vriendjes
met zich meebrengen.
Dat is de enige reden waarom hij herplaatst moet worden. Verder is het een tophond voor de liefhebber van dit kortharige ras.
Wij zoeken baasjes die ervaring met dit ras hebben.

Link naar Vic's pagina: KLIK HIER


Voor info cunt U contact opnemen met:
Stichting Collie en Co in Nood
Email: collie.in.nood@gmail.comZENO - Border Collie - reu - volwassen

Zeno is een ongeveer 2 jarig reutje, 51 cm hoog, actief, vrolijk, intelligent, knuffelig,, sociaal met andere honden.
Gevonden op straat zonder chip.   Fantastisch leuke collie, die een leven zoekt bij leuke sportieve, actieve mensen die hem lekker op sjouw nemen.

Voor meer info:
Miranda van Bitterwijk
Email: miranda_rdam@hotmail.comCOOKY - Mix Bordercollie - teefje

Deze mooie meid heet Cooky, het is een teefje van 3 jaar oud, 52 cm hoog. 

Ze is lief en verlegen, loopt goed aan de lijn en sociaal met andere honden.

Haar nieuwe baasje komt met een juiste zachte en liefdevolle benadering heel ver met haar.

Contact is Miranda van Bitterwijk
Email: miranda_rdam@hotmail.com

SEM - Schotse Herdershond - reu - volwassen

We zijn voor hem op zoek naar een geduldige en consequente baas. Iemand die goed weet om te gaan met een gevoelige hond zoals Sem is. Sem is niet geschikt als hond voor iemand die geen ervaring heeft met honden. Waar zijn wij dan naar op zoek?

Wij zoeken voor Sem een rustig huishouden. Sem houdt niet van drukte. Wij zoeken iemand die veel tijd heeft voor hem en die met hem aan de slag wil. Sem wordt niet geplaatst bij katten, kinderen of bij een reu die niet geholpen is. Wij zien Sem het liefste geplaatst worden bij iemand die veel ervaring heeft met dit ras. Sem heeft een rugzakje maar met de juiste aanpak heeft u een hele leuke hond aan Sem.

Sem is bij ons in het dierentehuis terecht gekomen door een aantal factoren. Wilt u hier meer over weten of kennis maken, dan kunt u het beste telefonisch een afspraak met ons maken.

Dierentehuis ter Marse
Stelmaker 10
9502 KA Stadskanaal
Tel:0599-614905
Fax:0599-658868

Openingstijden Dierentehuis Ter Marse:

Maandag t/m vrijdag van 13.30 tot 16.30 uur. Donderdagmiddag gesloten.
Zaterdag van 11.00 uur tot 16.00 uur


BLUCKY NU: meer info en foto's op zijn pagina: KLIK HIER

Op de foto hierboven wordt Blucky net in beslag genomen door de Poolse dierenpolitie. Deze lieve colliereu van nu ca. 10 jaar werd op 4 jarige leeftijd 'geadopteerd' en vervolgens voor de 6 jaar daar op veroordeeld tot een leven aan de ketting.

- Blucky toont zich in het asiel vriendelijk en aanhankelijk naar mensen hoe ongeloofwaardig dit ook klinkt na wat hem is aangedaan. Hij kan met andere honden maar niet met katten.
Terug naar startpagina

Disclaimer:Van deze website/pagina's mag door derden niets gekopieërd en/of gebruikt worden zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van stichting Collie & Coin Nood.De Stichting is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens en/of herplaatsing van de hier getoonde honden m.u.v. de pleeghonden van Stichting Collie & Co. in Nood.