THUIS GEVONDEN !!!


BOGEY - SHIH TZU / MALTHEZER LEEUWTJE - REU - bijna 6 maanden

Deze jongeman heet Bogey en is geboren op 13.04.2018. Het is een zeer energieke, levenslustige en zeer vindingsrijke te lieve snotneus en vroegrijp pubertje. Hij is een kampioen in het uithalen van kattenkwaad maar het is o zo moeilijk om kwaad op hem te zijn.

Bogey is al een tijdje bij ons in de opvang en heeft die tijd goed benut om te leren zindelijk te worden en goed aan de riem te lopen. Ook is hij supersociaal met andere honden en mensen en vindt het heerlijk om 's avonds tegen pleegbaasje aan te liggen op de bank en samen een dutje te doen. Want na een dag met de baasjes tuinieren heeft hij dat ook wel verdiend.

Wij plaatsen hem alleen bij een andere hond waar hij zijn energie kwijt kan en die hem belangrijke hondedingen kan leren en bij outdoorbaasjes die graag aktief met hun honden bezig zijn. Want Bogey is geen couchpotato - lees: bankhanger ;0).

Hij zal goed op zijn plek zijn bij niet te jonge kinderen vanaf 7 jaar en met andere honden. In verband met zijn energielevel achten wij hem niet geschikt voor mensen die maar een blokje om gaan met de hond. Want dan raakt hij gefrustreerd en haalt nog meer kattekwaad uit.

Bogey is een schat van een hond, lief, aanhankelijk en heeft een hoog knuffelgehalte. Een tuin is voor hem echt een behoefte. Hij kan al alleen blijven samen met een andere hond, maar niet langer dan 2 uurtjes maar het liefst nog minder omdat hij nog een pup is.
Omdat hij graag van zich laat horen en dat behoorlijk hard, achten wij ook niet geschikt voor elke huurwoning helaas.

Hij is volledig gevaccineerd, ook rabiës, ontwormd en ontvlood en uiteraard gechipt en heeft een Europees paspoortje.

Bogey wordt geplaatst d.m.v. een bruikleencontract, bij belangstelling kunt U bij ons via email een vragenlijst opvragen zodat wij een eerste indruk hebben van uw leefsituatie en een eventuele match kunnen inschatten. Er wordt een bijdrage voor hem gevraagd .Hij verblijft tot herplaatsing in een pleeggezin in regio Neuss in Duitsland vlakbij Duesseldorf, daar zal ook de kennismaking plaats vinden.
Kijkt U aub ook op de pagina www.collie-in-nood.com/adoptietraject.html voor het verloop van onze adoptieprocedure.


Contact is:
Stichting Collie en Co in Nood
Mail: collie.in.nood@gmail.com
Tel. +32 (0) 46 850 31 44

Filmpje van Bogey: Klik hier

click scams