BLUCKY is een rustige tricolour colliereu van ca.10 jaar en verblijft in Polen bij de Dr. Lucy Foundation, een bekende stichting die zich al lang inzet voor o.a.collies die hulp nodig hebben. Onze Lucy kwam ook van hen en hebben wij toen overgenomen. [Toen zij bij ons verbleef bleek dat zij voor de rest van haar leven in een rolstoeltje moest, niet dat het Lucy iets boeide ;-)]
Blucky werd geadopteerd op 4jarige leeftijd vanuit een of ander asiel en meteen door zijn 'nieuwe baasjes' voor de volgende 6 jaar aan een ketting gelegd buiten tot de dierenpolitie hem kwam bevrijden. Zie foto's:
Nu is Blucky toe aan een nieuwe start met baasjes die hem geven wat hij verdient, veel aandacht, liefde en begrip.Zijn liefde voor mensen heeft hij gelukkig niet opgegeven.
Hij kan weliswaar met honden, maar hij heeft recht op een plekje enkel voor hemzelf waar hij niet hoeft te delen. ook oudere kinderen zijn geen probleem mits zij rekening houden met zijn leeftijd en zijn minder sterke gewrichten die zeker hebben geleden door zijn leven buiten. Katten vindt hij maar niks.

Contactpersoon is Agata Puchacz, vrijwilligster bij Dr. Lucy Foundation
Men kan Agata ook rechtstreeks in het Pools of in het Frans emailen: agata.ciastek@drlucy.pl
Omdat Agata geen Nederlands spreekt, biedt Ria Derks zich aan om te vertalen.
Het zou toch jammer zijn als de taal een barriere zou zijn. Email Ria: t.poeske@kpnplanet.nl
Ook andere dierenvrienden die willen helpen met vertalen zijn van harte welkom, neemt U even contact op met ons? Email: collie.in.nood@gmail.com
Foto's van de inbeslagname en erna:
Blucky NU:
Hij is al enorm opgeknapt maar moet nog verder herstellen.

Bevrijd van de ketting waar hij jaren aan lag buiten en veilig in de auto op weg naar een beter leven

Voor meer foto's kan men ook op Facebook kijken: https://www.facebook.com/agata.puchacz.3/posts/2069827093044717