NIET MEER BESCHIKBAAR VOOR HERPLAATSING !!!

BASTIE - Ruwharige Teckelmix - reu - geb. 19.02.2011

Bastie is een schat van een ruwharige Teckelmix met een scheut Terriër.
Met Bastie is niks mis, hij is hartstikke gezond en speels, maar kan een dutje op zijn tijd ook erg waarderen. Vaak spelen Bastie, colliereu(s) Joules en Liloo ook samen, prachtig om dat te zien.
Bastie kwam bij ons binnen als gevonden hond, tijdelijk opgevangen door mensen die alles in het werk hebben gesteld om de eigenaar te vinden. Maar laten we eerlijk zijn, als je als eigenaar je hond buiten vast bindt bij een supermarkt en hem daar gewoon laat zitten, ga je ook niet 'HIER' roepen als er naar de eigenaar van je hond word gezocht, toch :-(?
Bastie heeft een paar dagen aangebonden daar gezeten en is verzorgd door de buurt met eten en drinken, maar op een gegeven moment beseften de mensen dat de eigenaar echt niet meer terug kwam en hebben zij Bastie in huis genomen. Via een dierenherplaatsdienst zijn wij benaderd voor hulp en nu zit Bastie bij ons en heeft weer plezier in het leven.
Bastie heeft zijn naam van ons en hij luistert er al echt goed naar, wel heeft hij typische 'Teckelmanieren' :-), luisteren wanneer HIJ zin heeft en dan ook nog zo'n blik opzetten van: " Bedoelde je mij? Zeur niet, ik was bezig" . Erg moeilijk om dan serieus te blijven, het is net een onschuldig kind dat zich van geen kwaad bewust is.
Loslaten is er nog niet bij, want hij volgt elk spoor en niets en niemand houdt hem tegen, maar hij loopt redelijk aan de korte en lange riem. Hij zou een prijs kunnen winnen met snuffelen. Echte jachtinstinct konden wij bij hem niet ontdekken.
Bastie is een superleuke, aanhankelijke en gezellige huishond, hij komt vaak om te knuffelen en te schmoezen, maar ligt ook regelmatig bij een andere hond of alleen. Hij is zindelijk, blaft weinig en kan ook alleen blijven. Wij denken wel dat hij een andere speelse hond erg gezellig zou vinden. Hoe hij met katten is weten we niet, maar met lieve kinderen vanaf een jaar of 14 die hem in zijn waarde laten, verwachten wij geen problemen. Hij vindt alle honden leuk, groot of klein maakt hem niet uit. Bastie staat iets hoger op zijn pootjes dan een Teckel. Hij weegt ca. 10 kg.
Wij hebben hem laten castreren, chippen, ontwormen, ontvlooien en volledig laten vaccineren (ook tegen rabiës).
Inmiddels is hij ook bij de kpper geweest. Laatste foto...
Dan volgen nu de foto's, veel kijkplezier:


Wat een koppie, he? Daar smelt je toch van of niet ?

Prins Charming Bastie de 1ste. :-)

Bastie in de 'lappenmand', de dag van zijn castratie.

Een fijn warm jasje voor de koude dagen ...


Wij hopen dat jullie een indruk hebben gekregen van onze lieve schat ...

Denk je dat Bastie bij jou/jullie gelukkig zou kunnen worden en jullie met hem, reageer dan bij ons:

Stichting Collie in Nood (Teya)
Tel. 045 527 06 64
E-mail: info@collie-in-nood.com

Bastie wordt met een adoptiecontract en tegen een vergoeding geplaatst. Wij waarderen het zeer als je bereid bent vooraf een vragenlijst over je leef/werk/thuissituatie voor ons in te vullen i.v.m. een vlot verloop van de adoptie-procedure. De vragenlijst kun je via email bij ons opvragen.
Raadpleeg a.u.b. voor onze adoptieprocedure de pagina 'Doelstelling' - links in het menu
Op verzoek sturen wij je graag ons adoptiecontract ter inzage toe.