Hallo beste dierenvrienden ----- ook van andere rassen en dieren 3

Wij hebben besloten op deze pagina andere rassen/dieren dan collies voor te stellen die op zoek zijn naar een baasje. Maar als je geen keus hebt kunnen maken op de pagina's met collies/shelties/ kruisingen vindt je misschien hier je vriend(in) voor het leven :-).

Disclaimer: Wij zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens op deze pagina. Voor herplaatsing van de hier getoonde honden en voor alle andere vragen omtrent deze dieren neem aub contact op met de betreffende asiels of contactpersonen. Collie & Co. in Nood weet verder niets over deze honden m.u.v. de pleeghonden van Collie & Co in Nood zelf.


Bijgewerkt op 28.02
.2018

 


LARA - Golden Retriever - teefje - pup

Lara is een heerlijk, vrij pupje van rond de 15 weekjes jong. Zij is 'overgebleven' van een nestje dat met 8 weken verkocht is. Lara is blijkbaar 'te oud' en is niet meer snoezig genoeg. Nou, wij vinden haar supersnoezig en heel schattig ;-). En we weten zeker dat heel veel mensen dat ook vinden en zeker haar nieuwe baasjes. Lara moet alles nog leren, van aan de riem lopen tot zindelijk worden. Maar zo een heerlijk beestje is het meer dan waard.

Bij belangstelling kunt U contact opnemen
met:
Tierhilfe Belgien
Tel.0032-89-718984 of
email: info@tierhilfe-belgien.de


 

PRINS - Leuke mix - reu - 2 jaar

Ook Prins is gevonden op straat en helaas nooit meer opgehaald door een eigenaar. Zulke “eigenaren” kun je ook maar beter kwijt dan rijk zijn en dus is Prins nu op zoek naar een gloednieuw exemplaar. Type “”lief en betrouwbaar”.
Een nieuwe eigenaar met een wandelmodus, speelmodus en knuffelmodus.
Prins vond het in het begin best wel even spannend. De kennel, gekke nieuwe geuren en geluiden en allemaal onbekende mensen. Maar met een beetje geduld en een koekje groeide zijn vertrouwen al snel en wende ook zijn nieuwe tijdelijke logeeradres. Nu worden wij ’s ochtends vrolijk begroet door een springende Prins die wacht op zijn eten en een kroel van ons!
Ook gaat hij graag mee aan de wandel en ook dan springt hij vaak enthousiast even tegen je op. 
Met andere honden is Prins wisselend. Een gezellige wandeling met drie andere kleine mannelijke soortgenoten vond hij prima. Hij was enthousiast en wilde graag contact maken. Maar toen wij hem voorstelde aan een blije, spelende enthousiaste pup, snauwde hij deze wel af. Daar moest hij minder van weten.
Aangezien wij zijn vorige eigenaar nooit hebben gesproken weten wij dus niet of hij in het verleden geleerd heeft om alleen thuis te blijven en of hij in huis netjes zindelijk was. Hier zal zijn nieuwe eigenaar dus wel rekening mee moeten houden.

Herkent u zichzelf in het “type” eigenaar waarnaar Prins op zoek is? Denkt u te beschikken over de gewenste productspecificaties? En heeft u misschien zelfs nog wat blije bonuseigenschappen?

Stichting Haags Dierencentrum.
Lozerlaan 595
2544 MC Den Haag
Tel. 070 3661806
Link naar Prins: HIER

ABBY - West Highland White Terriër - teefje

Ik heet Abby en ben een meid met spirit en pep die een baasje of vrouwtje zoekt met dezelfde eigenschappen. Een ander hondje is geen probleem en erg leuk voor mij, want ik ben speels en doe graag renspelletjes ,maar beter niet te onderdanig want ik vind mijzelf behoorlijk belangrijk ;-) en vind dat andere honden dat ook zo moeten zien. Een tuin is een pré want ik ben graag buiten en gek op wandelen en snuffelen.


SKIPPY - Lieve kruising - teefje

Skippy is een lieve dame van 7 jaartjes jong. Zij is door de dierenarts gezond verklaard en gesteriliseerd.
Haar hoogte is rond de 56 cm, zij is sociaal met andere honden en vindt het heerlijk om te wandelen,

Een knuffel en aandacht kan zij zeer waarderen
Leuke vrolijke hond die graag met je meegaat en het heerlijk vindt om de wereld te ontdekken.

Skippy is zindelijk.

Zij verblijft in Nederland in een gastgezin.

Voor meer info:
Miranda van Bitterwijk
Email : Miranda

 

 
ABI - Lieve mix - teefje - 3 jaar

Abi is een lief, warm en aanhankelijk teefje bij mensen die ze amper een half uurtje kent. Ze houdt van knuffelen, het liefst de hele dag. Net nieuwe mensen worden tien minuten van een afstand bekeken en er wordt steeds een stap dichterbij gezet. Met een half uur geeft ze pootjes zodat je blijft knuffelen. Abi heeft een stijf pootje door een ongeluk met een busje. De bestuurders zijn gewoon doorgereden en zo is het pootje vergroeid. Ze heeft er helemaal geen last van. Ze is nog steeds een van de snelste, ze moet alleen soms ff bijsturen als ze te veel naar rechts afwijkt. Abi is een vrolijke, jonge, speelse en zelf een beetje waakse lieverd. Abi is onlangs gesterliseerd.

Abi woont tot haar adoptie in Zelhem, Gelderland

Voor meer info gelieve contact op te nemen met:
Yvette Pieper
Tel. 06-134 33 758


FRANCOIS - Mix Franse Bulldog - reu

Je zou een Franse Bulldog verwachten bij de naam Francois, maar dat is hij niet helemaal. Toch heeft hij er, door zijn kleine spitse oren en gerimpelde koppie, iets van weg. Zou het een kruising zijn?  Helaas kunnen we dit niet achterhalen want Francois is bij ons binnengebracht als vondeling en niet meer opgehaald door zijn eigenaar. Nu is het dan tijd om een nieuw thuis voor hem te vinden. Francois is een ontzettend energieke kerel en gaat heel graag mee wandelen en spelen, zoals je ziet in het filmpje.  Aan die riem gaat hij flink op onderzoek uit en vindt hij ieder geurtje wat er te vinden is. Hij reageert alleen niet altijd vriendelijk op andere honden als hij aan de riem zit. Wanneer je een lekker snoepje bij je hebt laat hij zich wel eens afleiden. Op de speelweide moet ook eerst alles grondig onderzocht worden en vervolgens vindt hij het leuk om achter een balletje aan te rennen. 
Wat ik al eerder zei, als je een lekker snoepje hebt laat hij zich afleiden, slaat op het feit dat Francois lekker kieskeurig is. Misschien is hij wel van de Haute Cuisine aangezien hij een fijn proever is. Francois houdt ook van aaien. Hij vindt het heerlijk wanneer zijn kontje wordt gekriebeld. Ook wanneer je de plekjes rondom zijn halsband kriebelt dan gaat zijn hoofd er vanzelf schuin van staan, zo lekker vindt hij dat dan. Hij is tussen de 4 en 8 jaar oud.

   

   

HOME

Disclaimer:Van deze website/pagina's mag door derden niets gekopieërd en/of gebruikt worden zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van stichting Collie & Coin Nood.De Stichting is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens en/of herplaatsing van de hier getoonde honden m.u.v. de pleeghonden van Stichting Collie & Co. in Nood.