Hallo beste dierenvrienden ----- ook van andere rassen en dieren 1

Wij hebben besloten op deze pagina andere rassen/dieren dan collies voor te stellen die op zoek zijn naar een baasje. Maar als je geen keus hebt kunnen maken op de pagina's met collies/shelties/ kruisingen vindt je misschien hier je vriend(in) voor het leven :-).

Disclaimer: Wij zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens op deze pagina. Voor herplaatsing van de hier getoonde honden en voor alle andere vragen omtrent deze dieren neem aub contact op met de betreffende asiels of contactpersonen. Collie & Co. in Nood weet verder niets over deze honden m.u.v. de pleeghonden van Collie & Co in Nood zelf.


Bijgewerkt op 29.10.2018
JUICY - West Highland White - teefje

Juicy is een kleine Westiedamedame met een vleugje Malthezer Leeuwtje, geboren op 09.09.2014. Zij heeft op zich een typisch Westiekarakter behalve haar vertrouwen in mensen, daar is zij voorzichtig mee. Juicy weet heel goed wat zij wil en wat niet, zij was behoorlijk in de war ten zij bij ons arriveerde maar het gaat al stukken beter nu. Daarom zoeken wij voor haar nu een goed thuis met veel liefde, begrip en een consequente maar liefdevolle begeleiding. Meer info en foto's op haar eigen pagina: JUICY'S PAGINA - klik

Contact is:
Stichting Collie en Co in NoodSkip zoekt met spoed een ander thuis in Nederland! 

Nog geen 6 maanden oud toen ze in januari 2011 in het asiel terecht kwam. 7 jaar (!!!) later mocht ze dit jaar dan eindelijk het asielleven achter zich laten en bij een hele lieve familie in Nederland gaan wonen: eindelijk! Maar pech lijkt arme Skip te achtervolgen, door privé omstandigheden moeten haar adoptanten haar met veel pijn in het hart laten gaan.

Skip in een notendop:
• Sociaal met andere honden. Na 7 jaar asiel vindt ze andere honden niet meer zo spannend.
• Kan zowel aan de lijn als los wandelen. Ze is erg baasgericht en houdt je dan ook constant in de gaten. 
• Ze kan goed alleen blijven.
• Haar baasjes volgen trainingen met haar: de basiscommandos kent ze goed en ze leert nog steeds bij.
• Katten vindt ze spannend: momenteel leeft ze samen met één kat en dit gaat goed. Ze gaat er niet achter aan maar blijft stil staan en kijkt met recht ‘de kat uit de boom’.
• Skip is niet zo van de drukte: in huis wil ze gewoon bij haar baasje in de buurt zijn en lekker slapen/relaxen.

Met Skip aan je zijde heb je een goede beschermengel: haar baasje is haar alles.
Ze is best nog vitaal en is verder helemaal gezond.

Denk jij dat je Skip haar rustige oude dag kan geven? In een thuissituatie met veel rust? Laat het ons dan weten…..Hopelijk vinden we samen een fijne plek voor haar zodat Skip kan blijven genieten en zodat haar huidige baasjes Skip ook met een gerust hart kunnen laten gaan.

ps. ze heeft haar paspoort, is gechipt en alle vaccinaties zijn up-to-date.

Bij interesse, of voor meer informatie: miranda_rdam@hotmail.com
XISPA - Mix Jachthondje - teefje - 6 jaar

Xispa is een klein korthaar jachthondje, een echt knuffelhondje, is gek op lange wandelingen en sociaal met andere honden.

Zij is bijzonder gesteld op het gezelschap van haar baasjes.

Xispa is ca. 50 cm hoog (klein middenmaatje)

Zij verblijft in een pleeggezin in Nederland

 

Voor meer info:
Miranda van Bitterwijk
Email : Miranda
LUKA - Boomer - reu - 11 jaar

Een keurig verzorgd hondje met prachtige ogen, dat is de kleine Luka, het 11 jaar oude reutje van het type ‘Boomertje’. Luka’s eigenaar overleed en hij en zijn eigenaresse verhuisden naar een appartement. Daar bleek dat Luka bij alleen zijn blafte. Niet duidelijk is of hij dat altijd al deed maar feit is dat de medebewoners van het appartement er veel last van hadden en Luka’s eigenaresse lieten weten dat zij Luka moest herplaatsen. Luka heeft een net verzorgde vacht, is geen grammetje te vet en loopt zonder probleem vlot mee aan de lijn. Het is geen blij hondje, althans niet op het moment, zijn staartje draagt hij laag en hij maakt geen contact. Hij zet geen stap verkeerd en gaat braaf zitten als ik hem dat vraag maar er is geen bezieling. Hij maakt al met al een verdrietige indruk.
Volgens zijn vorige eigenaresse is Luka een knuffelkont en hij dol op mensen. Ik zie dat nu niet in hem terug. Hij woont ook nog maar 3 dagen in de seniorenopvang en het kan goed zijn dat hij erg moet wennen aan de nieuwe omgeving. 
Liever dan wennen aan het leven in het seniorenhuis, zien we dat Luka weer gauw op zijn eigen kleedje met een favoriet pluchen beestje bij een nieuw baasje thuis ligt.

Dierentehuis Den Bosch
Oosterplasweg 41
5215 HT ’s-Hertogenbosch
Email:info@dierentehuisdenbosch.nl
Tel.073 641 24 17
Open:
Vanaf ma t/m vrij 13 tot 16 uur
Zaterdag 9 tot 12 uur
Zondags geslotenPIRI - Mix Dalmatier/Cane Corso - reu - 4 jaar

Hoi, ik ben Piri een reu van vier jaar oud. Ik ben een kruising Dalmatiër / Canecorso en ben op zoek naar een ervaren baas die mij een stabiele en liefdevolle omgeving kan bieden. Ik zoek een huis zonder kinderen en andere dieren, zodat ik rustig aan mijn nieuwe thuis kan wennen en de aandacht niet hoef te verdelen. In het begin zal ik de kat uit de boom kijken, maar zodra je mijn vertrouwen hebt ben ik een maatje voor het leven. Van onbekend bezoek ben ik nog wel onder de indruk. Als ik slaap, heb ik graag een eigen plekje waar ik niet steeds gestoord wordt. Ik vind veel dingen erg spannend, waardoor het belangrijk is dat ik op mijn baasje kan vertrouwen en dat hij/zij mij de juiste begeleiding geeft. Ik kan een paar uurtjes alleen thuis blijven, dit zal uiteraard opgebouwd moeten worden, en ben dan heel braaf. Ik zal niets slopen en ook je buren niet pesten met mijn geblaf. 

Buiten wil ik nog wel eens trekken aan de lijn, omdat ik toch wel erg nieuwsgierig ben naar alle geuren en kleuren. Andere honden vindt ik minder leuk, zeker als het een ander mannetje is. Buiten gaat mijn speurneus aan en loop ik deze graag achterna. Autorijden vind ik geen probleem, ik ga graag op pad met mijn nieuwe baasje. Ik kan alle basiscommando’s als je dit lief aan me vraagt.

Contact voor Piri is:
Dierenopvangcentrum Rotterdam
Abraham van Stolkweg 33
3041 JA Rotterdam
Tel.088-3437101
Open:ma t/m vrij : 13.00-16.00 za : 11.00-16.00
Link naar Piri> KLIK HIER

 

 Dierenopvang Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Open: ma-vr: 13:30-17:00, za: 10:00-12:00
Tel. 053 4323436
Link:https://ikzoekbaas.dierenbescherming.nl/asieldier/hond/129152/
dierenopvangcentrum-enschede
Gizmo en Bowie, twee broertjes van bijna 10 jaar oud.

Samen 'zwervend' aangetroffen in een weiland in Losser. Vies, onder de klitten, slecht gebit, vieze oren en ogen. Nadat ze bij onze trimster van Charly's trimsalon waren geweest kwamen ze als herboren terug in onze opvang. Qua voeding hebben deze heren niets gemist, ze zijn veel te dik en kunnen best wel een paar kilootjes missen. 
De oortjes van Gizmo worden nog gespoeld en zijn gebitje wordt ook nog onder handen genomen. 

we zoeken een gezellig huis voor deze twee mannen, een warme zachte mand, voldoende knuffels maar ook voldoende beweging stellen ze op prijs. Wij zien geen reden om ze niet in een gezin met kinderen te plaatsen, dat zullen ze vast ook geweldig vinden. 

Wat niet uit het oog verloren moet worden, is dat het hondjes op leeftijd zijn, met de daarbij behorende ouderdomskwaaltjes.

DILON - Mix Labrador - reu - 9 jaar

Dilon is een geweldige hond voor een actief baasje. Het is een kruising Labrador en houdt dus van bewegen en vooral dan van zwemmen als het lekker weer wordt. Daarnaast is Dilon een goede waakhond op een prettige manier. Hij geeft aan dat er iemand aan komt, maar als je zegt dat het goed is dan is het de grootste knuffelhond die er maar is, zeker ook voor kinderen. 

Zodra je met Dilon buiten zijn territorium komt wordt hij beschermend. Naar baas en roedel. Dan moet je dus even stevig in je schoenen staan en aangeven dat hij niet hoeft te beschermen, dat de roedelleider dat zelf wel kan. 

Dilon gaat graag mee in de auto, loopt keurig naast de fiets en kan ook een paar uur rustig thuis blijven als hij zijn energie maar vast kwijt is. 

Katten en andere kleine huisdieren zijn geen goede combi met Dilon, maar met andere honden in de eigen roedel gaat het prima. Zij kunnen zelfs uit zijn voerbak eten, Dilon ruimt het veld…. 

Welke lieve, ervaren en actieve familie gaat voor deze kanjer zorgen? 

Dilon is gecastreerd, ingeënt, gechipt en heeft een Europees paspoort. 


Voor meer info belt of mailt u met zijn gastgezin in Gouda:
jolienverheul@hotmail.com
Tel.06-13131879

   
   


HOME

Disclaimer:Van deze website/pagina's mag door derden niets gekopieërd en/of gebruikt worden zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van stichting Collie & Coin Nood.De Stichting is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens en/of herplaatsing van de hier getoonde honden m.u.v. de pleeghonden van Stichting Collie & Co. in Nood.