Hallo beste dierenvrienden ----- ook van andere rassen en dieren 2

Wij hebben besloten op deze pagina andere rassen/dieren dan collies voor te stellen die op zoek zijn naar een baasje. Maar als je geen keus hebt kunnen maken op de 4 pagina's met collies/shelties/kruisingen vindt je misschien hier je vriend(in) voor het leven :-).
Disclaimer: Wij zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens op deze pagina. Voor herplaatsing van de hier getoonde honden en voor alle andere vragen omtrent deze dieren neem aub contact op met de betreffende asiels of contactpersonen. Collie & Co. in Nood weet verder niets over deze honden m.u.v. de pleeghonden van Collie & Co in Nood zelf.

Bijgewerkt op 06.07.2017

 


XANA - Stafford - teefje - 7 jaar

Deze prachtige dame met de mooie naam die 'licht' betekent, doet haar naam eer aan, want zij brengt idd licht in je leven met haar manier van doen en laten. Zij is zeer mensgericht en kan ook prima met andere grote honden. Kleine hondjes en kinderen kent zij niet . Xana heeft altijd dienst moeten doen in een grote broodfokkerij en kent de mooie kanten van het leven niet werkelijk. Wie laat haar dat zien?

Contact voor Xana is:
Tierhilfe Belgie )spreekt gewoon Nederlands en Duits
Tel. ( 0032)(0)499-73-76-68Bij interesse in Dori kunt u contact opnemen met Stichting Doggymix.
Info@doggymix.com of 073-5994461

DORI - Engelse Setter? - teefje - geb. juli 2014

Hoogte: +/- 55 cm
Karakter: lief, aanhankelijk, speels, evenwichtig .
Katten: geen interesse

Dori is aangetroffen bij een container alwaar zij op zoek was naar eten. Erg mager en drachtig.Drie dagen naar haar redding heeft zij haar pups gekregen, die helaas niet levensvatbaar waren.
Het meisje was helaas zo onverstandig om de hechtingen eruit te halen. Gevolg haar ingewanden zijn door de wond naar buiten gekomen en heeft zij een spoedoperatie moeten ondergaan. Er was meer dan 50 cm darm afgestorven! Gelukkig is Dori hersteld. Door het inkorten van de darm is deze gevoelig. Zij krijgt Lam en rijst hondenbrokken en als snoepje een rijstwafel. Ze heeft dan geen problemen met haar stoelgang. Bij veel veranderingen in voer raakt de darm geprikkeld wat zich uit in diarree. U kunt begrijpen dat wij haar nu dubbel zo graag een eigen thuis gunnen.

Dori zit in een pleeggezin waar honden aanwezig zijn. Groot en klein. Ze gaat iedere dag meerdere malen wandelen en kan op veilige plaatsen los lopen. Ze luistert goed. Ze speelt graag met een bal of flos die men haar zonder problemen kan afnemen.
Zij zou goed passen in een gezin waar actie is maar evengoed bij mensen zonder kinderen. Dori is er graag bij maar kan ook goed enkele uren alleen zijn. Auto geen probleem. Met haar lieve blik laat ze je hart smelten. Dori verstaat zich uitstekend met andere honden en geniet van alle aandacht. Zij toont geen interesse in katten.
We zoeken nu een fijn gezin of persoon die deze beauty alle moois van de wereld leert. Engelse setters zijn fijne familiehonden!

   
   
   
   

SPOTJE - Europese korthaar - poes - 11 jaar

Wie geeft deze ongelofelijke schat een kans???
Spotje is inmiddels gesteriliseerd, tandjes getrokken, 2x geënt, gechipt, ontwormd, ontvlooid en heeft een paspoortje.

Update 17-10-2016:
Spotje is inmiddels gesteriliseerd en al haar tandjes zijn getrokken. Ze is echt een dotje van een poes, zo aanhankelijk, lief en een super makkelijk karakter. De dierenarts heeft haar nu helemaal gezond verklaard.

Adoptiekosten eur 60,= Spotje is dan inmiddels gesteriliseerd, geopereerd aan haar gebit, gechipt, 2x geent, ontwormd, ontvlooid en krijgt een paspoortje.

De adoptiekosten zijn maar een hele kleine vergoeding voor de gemaakte dierenartskosten. Je krijgt hiervoor een super lieve poes die echt een goed huisje verdiend waar ze lekker de rest van haar leven mag blijven. Wie geeft haar deze kans, ze is nu 11 jaar en kan nog jaren mee. Ze mag ook samen met Toeky verhuizen.

Stichting UNO 112
Openingstijden:
ma – vr: 10.00 tot 18.00 uur
Bij spoed kunt u contact opnemen met Marga Pas
telefoon +31 (0) 6 26 588 188
Bij vragen over adoptie:
adoptie@uno112.nl


TOEKY - Cypers met wit- kater - 14 jaar

Wie geeft deze lieve gecastreerde man een kans? TOEKY is inmiddels 2x geënt, gechipt, ontwormd, ontvlooid en heeft een paspoortje. Toeky heeft een blaasgruisdieet.

Meer info over Toeky hier:
https://uno112.nl/toeky/

Stichting UNO 112
Bij vragen over adoptie:
adoptie@uno112.nl Email

   
   HOME

Disclaimer:Van deze website/pagina's mag door derden niets gekopieërd en/of gebruikt worden zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van stichting Collie & Coin Nood.De Stichting is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens en/of herplaatsing van de hier getoonde honden m.u.v. de pleeghonden van Stichting Collie & Co. in Nood.

Y GEPLAATST Y