Hallo beste dierenvrienden ----- ook van andere rassen en dieren 1

Wij hebben besloten op deze pagina andere rassen/dieren dan collies voor te stellen die op zoek zijn naar een baasje. Maar als je geen keus hebt kunnen maken op de pagina's met collies/shelties/ kruisingen vindt je misschien hier je vriend(in) voor het leven :-).

Disclaimer: Wij zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens op deze pagina. Voor herplaatsing van de hier getoonde honden en voor alle andere vragen omtrent deze dieren neem aub contact op met de betreffende asiels of contactpersonen. Collie & Co. in Nood weet verder niets over deze honden m.u.v. de pleeghonden van Collie & Co in Nood zelf.


Bijgewerkt op 26.08.2019
SNOET - Schapendoes - reu - GEPLAATST !!!

Hallo, ik heet Snoet de Schapendoes! ik ben een reu uit 2012, gecastreerd en woon in Nederland. Helaas kan mijn huidige baasje niet meer voor mij zorgen, daarom zoek ik een ander huisje.

Ik kan prima met andere honden, met katten en zou het heel leuk vinden bij een familie met kinderen!  maar ook zonder kinderen ben ik blij hoor! als er maar wat tijd voor mij is en lekker gewandeld kan worden. Ik ben een echte allemansvriend. 
Ik zou ook prima bij een gezin kunnen die al een andere hond heeft, want ik ben zeer sociaal met andere honden, een maatje is altijd extra leuk natuurlijk! 
Een poot van Snoet, de knappe (; schapendoes!

Wilt u meer foto´s van mij ontvangen of een video?  neemt u dan contact op met: miranda_rdam@hotmail.com voor meer informatie en komt u mij bezoeken (:

Voor meer info:
Miranda van Bitterwijk
Email : Miranda
   
   

DILON - Mix Labrador - reu - 9 jaar

Dilon is een geweldige hond voor een actief baasje. Het is een kruising Labrador en houdt dus van bewegen en vooral dan van zwemmen als het lekker weer wordt. Daarnaast is Dilon een goede waakhond op een prettige manier. Hij geeft aan dat er iemand aan komt, maar als je zegt dat het goed is dan is het de grootste knuffelhond die er maar is, zeker ook voor kinderen. 

Zodra je met Dilon buiten zijn territorium komt wordt hij beschermend. Naar baas en roedel. Dan moet je dus even stevig in je schoenen staan en aangeven dat hij niet hoeft te beschermen, dat de roedelleider dat zelf wel kan. 

Dilon gaat graag mee in de auto, loopt keurig naast de fiets en kan ook een paar uur rustig thuis blijven als hij zijn energie maar vast kwijt is. 

Katten en andere kleine huisdieren zijn geen goede combi met Dilon, maar met andere honden in de eigen roedel gaat het prima. Zij kunnen zelfs uit zijn voerbak eten, Dilon ruimt het veld…. 

Welke lieve, ervaren en actieve familie gaat voor deze kanjer zorgen? 

Dilon is gecastreerd, ingeënt, gechipt en heeft een Europees paspoort. 


Voor meer info belt of mailt u met zijn gastgezin in Gouda:
jolienverheul@hotmail.com
Tel.06-13131879

   
   


HOME

Disclaimer:Van deze website/pagina's mag door derden niets gekopieërd en/of gebruikt worden zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van stichting Collie & Coin Nood.De Stichting is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens en/of herplaatsing van de hier getoonde honden m.u.v. de pleeghonden van Stichting Collie & Co. in Nood.