Hallo beste dierenvrienden ----- ook van andere rassen en dieren 1

Wij hebben besloten op deze pagina andere rassen/dieren dan collies voor te stellen die op zoek zijn naar een baasje. Maar als je geen keus hebt kunnen maken op de pagina's met collies/shelties/ kruisingen vindt je misschien hier je vriend(in) voor het leven :-).

Disclaimer: Wij zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens op deze pagina. Voor herplaatsing van de hier getoonde honden en voor alle andere vragen omtrent deze dieren neem aub contact op met de betreffende asiels of contactpersonen. Collie & Co. in Nood weet verder niets over deze honden m.u.v. de pleeghonden van Collie & Co in Nood zelf.


Bijgewerkt op 04.11.2019BIDDA - Kruising - teefje - * mei 2010

De afgelopen 8 jaar heeft zij moeten overleven in een niet al te best asiel op Sardinië . Inmiddels kon zij het asiel verlaten en zit nu in opvang op Sardinië samen met andere honden.
Bidda is niet dol op katten, daar wil ze achteraan jagen. Maar veel belangrijker, Bidda is wel dol op mensen en kan van knuffelen niet genoeg krijgen. Ze laat zich steeds op haar rug vallen zodat je haar heerlijk op haar bolle buik kunt kriebelen.
Met 16 kilo heeft ze iets te veel vlees op de botten, maar het is wel 16 kilo aan liefde .
Hoe Bidda is met kinderen weten we niet, kunnen we daar ook niet testen, maar tieners zal zeker geen probleem zijn.
Verder loopt ze keurig aan de lijn. Jij loopt, Bidda loopt. Jij stopt, Bidda stopt.
Is zindelijk en is graag buiten in de tuin.
Het meisje is gechipt, geënt, gesteriliseerd en haar tanden zijn pas nog schoon gemaakt. We denken wel dat een bezoek aan de trimster nodig is. Bidda is dus nu op zoek naar een thuis waar ze nog mooie jaren mag beleven. Na 8 jaar ellende is dat haar ook gegund.
Wat zij zoekt? We denken een niet al te druk huis, zeker geen katten aanwezig. Tuin zou fijn zijn om bij mooi weer in het zonnetje te kunnen liggen.
Misschien zou het wel fijn zijn als ze het enigste prinsesje in huis zou zijn zodat ze na 8 jaar alle schade in kan/mag halen.
Mensen die tijd voor haar hebben, gepensioneerd zijn.

Stuur bij interesse en vragen een pb of mail naar darcydierverzorging@gmail.com.BARTY - Pointer - reu - volwassen

Barty is een leuke pointer reu van 55 cm hoog.
Hij is geschat rond de 3,5 a 4 jaar oud.

Beweeglijk zoals een echte pointer, ideaal voor mooie wandelingen. Gevonden op straat zonder chip en zeer waarschijnlijk van jager geweest. Hij is lief, knuffelig, sociaal met andere honden en vrolijk.   Heerlijke hond voor mensen die tijd hebben en dit ras kennen en weten dat deze lekker mee op pad genomen moet worden, bossen, strand, alles zal hij met plezier ontdekken!  de tralies voor hem is lijden.. Hij heeft energie en zin in avontuur en deze lieverd verdient meer dan wat hij nu heeft in zijn jonge leven.  

Prima gezinshond ook, voor bij kinderen.  Ook families waar al een hond is, kan prima daar Barty andere honden prima vindt!

.

 


SNOET - Schapendoes - reu - GEPLAATST !!!

Hallo, ik heet Snoet de Schapendoes! ik ben een reu uit 2012, gecastreerd en woon in Nederland. Helaas kan mijn huidige baasje niet meer voor mij zorgen, daarom zoek ik een ander huisje.

Ik kan prima met andere honden, met katten en zou het heel leuk vinden bij een familie met kinderen!  maar ook zonder kinderen ben ik blij hoor! als er maar wat tijd voor mij is en lekker gewandeld kan worden. Ik ben een echte allemansvriend. 
Ik zou ook prima bij een gezin kunnen die al een andere hond heeft, want ik ben zeer sociaal met andere honden, een maatje is altijd extra leuk natuurlijk! 
Een poot van Snoet, de knappe (; schapendoes!

Wilt u meer foto´s van mij ontvangen of een video?  neemt u dan contact op met: miranda_rdam@hotmail.com voor meer informatie en komt u mij bezoeken (:

Voor meer info:
Miranda van Bitterwijk
Email : Miranda

ANNIE - Kruising - teefje - geschat

Annie is een klein teefje (ongeveer 40 cm hoog tot aan nek) dat haar leven lang op straat heeft gewoond bij zigeuners die haar af en toe wat toegooiden, een echte overlever is ze daardoor geworden. 

Annie is nu in huis opgevangen en wacht op haar definitieve familie:

Ze is ontzettend lief, kan prima in huis wonen (ondanks haar verleden), kan met katten wonen, kan met honden wonen... kan met kinderen!

Haar leeftijd was moeilijk te bepalen omdat haar gebit slecht was, maar door slecht eten tijdens haar leven kan dit invloed hebben gehad, de schatting is dus royaal.. tussen 3 en 8 jaar... haar energie is middelmatig... prima voor wandelingen... maar geen nerveuze energie... ook heerlijk voor thuis te samen op de bank.

meer vragen?:  miranda_rdam@hotmail.com

Link naar Bobby ; KLIK HIER
Dierentehuis 's Hertogenbosch

Oosterplasweg 41
5215 HT Den Bosch
Tel.+31 (0) 73-6412417


BOBBY
- Keeshond - teefje - senior

Deze wollige knapperd heet Bobby (14750) en is heel graag buiten. Weer of geen weer, het maakt Bobby niet uit. Overigens verblijft ze wel graag binnenshuis bij haar baas.

Bobby moet in het begin even wennen aan je, maar als ze je eenmaal kent is ze ontzettend lief en aanhankelijk. Zeker omdat knuffelen een hele grote hobby van haar is!

Bobby vindt het niet leuk om alleen thuis te zijn en blaft dan veel. Zo lang ze maar bij haar baasje in de buurt is om te knuffelen en rond te struinen, dan kan haar dag niet meer stuk.

Ze kan beter niet bij katten geplaatst worden, want deze jaagt ze alleen maar op. Ook kan ze wisselend reageren op andere honden en geeft ze haar grens goed aan. Kinderen daarentegen vindt ze heel leuk en is daar ontzettend lief voor.

   


HOME

Disclaimer:Van deze website/pagina's mag door derden niets gekopieërd en/of gebruikt worden zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van stichting Collie & Coin Nood.De Stichting is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens en/of herplaatsing van de hier getoonde honden m.u.v. de pleeghonden van Stichting Collie & Co. in Nood.