Hallo beste dierenvrienden ----- ook van andere rassen en dieren 1

Wij hebben besloten op deze pagina andere rassen/dieren dan collies voor te stellen die op zoek zijn naar een baasje. Maar als je geen keus hebt kunnen maken op de pagina's met collies/shelties/ kruisingen vindt je misschien hier je vriend(in) voor het leven :-).

Disclaimer: Wij zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens op deze pagina. Voor herplaatsing van de hier getoonde honden en voor alle andere vragen omtrent deze dieren neem aub contact op met de betreffende asiels of contactpersonen. Collie & Co. in Nood weet verder niets over deze honden m.u.v. de pleeghonden van Collie & Co in Nood zelf.


Bijgewerkt op 14.06
.2018
JUICY - West Highland White - teefje

Juicy is een kleine Westiedamedame met een vleugje Malthezer Leeuwtje, geboren op 09.09.2014. Zij heeft op zich een typisch Westiekarakter behalve haar vertrouwen in mensen, daar is zij voorzichtig mee. Juicy weet heel goed wat zij wil en wat niet, zij was behoorlijk in de war ten zij bij ons arriveerde maar het gaat al stukken beter nu. Daarom zoeken wij voor haar nu een goed thuis met veel liefde, begrip en een consequente maar liefdevolle begeleiding. Meer info en foto's op haar eigen pagina: JUICY'S PAGINA - klik

Contact is:
Stichting Collie en Co in NoodXISPA - Mix Jachthondje - teefje - 6 jaar

Xispa is een klein korthaar jachthondje, een echt knuffelhondje, is gek op lange wandelingen en sociaal met andere honden.

Zij is bijzonder gesteld op het gezelschap van haar baasjes.

Xispa is ca. 50 cm hoog (klein middenmaatje)

 

Voor meer info:
Miranda van Bitterwijk
Email : Miranda


Wat een leuk stel, deze twee Boomers! Van Lizzy (zes jaar oud) en haar vriendin Moby (ruim tien jaar oud) word je blij, hun vrolijkheid en enthousiasme werkt aanstekelijk! Samen vormen ze een leuk en gezellig duo, dat heel graag samen geplaatst wil worden. Van de achtergrond van Lizzy en Moby is weinig bekend en ze lijken ook niet veel te hebben geleerd. Zo kennen de dames de (basis)commando's redelijk en aan de lijn kunnen ze soms een beetje trekken. Niets onoverkomelijks in ieder geval, maar wel iets om rekening mee te houden als toekomstige baas. Verder zijn Lizzy en Moby heel makkelijk in de omgang met andere honden en ze zouden ook prima bij kinderen kunnen worden geplaatst. Omdat het duo heel erg mensgericht is en het fijn vindt om bij je in de buurt te zijn, zoeken we een plek waar de dames veel aandacht gaan krijgen. Een plek waar senior Moby van haar oude dag mag gaan genieten, in het gezelschap van haar vriendin LizzyDierenasiel De Dierenstee


PIRI - Mix Dalmatier/Cane Corso - reu - 4 jaar

Hoi, ik ben Piri een reu van vier jaar oud. Ik ben een kruising Dalmatiër / Canecorso en ben op zoek naar een ervaren baas die mij een stabiele en liefdevolle omgeving kan bieden. Ik zoek een huis zonder kinderen en andere dieren, zodat ik rustig aan mijn nieuwe thuis kan wennen en de aandacht niet hoef te verdelen. In het begin zal ik de kat uit de boom kijken, maar zodra je mijn vertrouwen hebt ben ik een maatje voor het leven. Van onbekend bezoek ben ik nog wel onder de indruk. Als ik slaap, heb ik graag een eigen plekje waar ik niet steeds gestoord wordt. Ik vind veel dingen erg spannend, waardoor het belangrijk is dat ik op mijn baasje kan vertrouwen en dat hij/zij mij de juiste begeleiding geeft. Ik kan een paar uurtjes alleen thuis blijven, dit zal uiteraard opgebouwd moeten worden, en ben dan heel braaf. Ik zal niets slopen en ook je buren niet pesten met mijn geblaf. 

Buiten wil ik nog wel eens trekken aan de lijn, omdat ik toch wel erg nieuwsgierig ben naar alle geuren en kleuren. Andere honden vindt ik minder leuk, zeker als het een ander mannetje is. Buiten gaat mijn speurneus aan en loop ik deze graag achterna. Autorijden vind ik geen probleem, ik ga graag op pad met mijn nieuwe baasje. Ik kan alle basiscommando’s als je dit lief aan me vraagt.

Contact voor Piri is:
Dierenopvangcentrum Rotterdam
Abraham van Stolkweg 33
3041 JA Rotterdam
Tel.088-3437101
Open:ma t/m vrij : 13.00-16.00 za : 11.00-16.00
Link naar Piri> KLIK HIER

 

 


BRUXA - Catalaanse Herder - teefje - ruim 4 jaar

Bruxa is een mooie dame van 49 cm hoog, een middenmaatje, zeer stabiel van karakter.

Bruxa loopt goed aan de lijn en is een fijne kameraad voor in huis en tijdens wandelingen.

Zij is sociaal, lief. rustig van aard en houdt van een knuffel.

Voor meer info:
Miranda van Bitterwijk
Email : MirandaDierenopvang Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Open: ma-vr: 13:30-17:00, za: 10:00-12:00
Tel. 053 4323436
Link:https://ikzoekbaas.dierenbescherming.nl/asieldier/hond/129152/
dierenopvangcentrum-enschede
Gizmo en Bowie, twee broertjes van bijna 10 jaar oud.

Samen 'zwervend' aangetroffen in een weiland in Losser. Vies, onder de klitten, slecht gebit, vieze oren en ogen. Nadat ze bij onze trimster van Charly's trimsalon waren geweest kwamen ze als herboren terug in onze opvang. Qua voeding hebben deze heren niets gemist, ze zijn veel te dik en kunnen best wel een paar kilootjes missen. 
De oortjes van Gizmo worden nog gespoeld en zijn gebitje wordt ook nog onder handen genomen. 

we zoeken een gezellig huis voor deze twee mannen, een warme zachte mand, voldoende knuffels maar ook voldoende beweging stellen ze op prijs. Wij zien geen reden om ze niet in een gezin met kinderen te plaatsen, dat zullen ze vast ook geweldig vinden. 

Wat niet uit het oog verloren moet worden, is dat het hondjes op leeftijd zijn, met de daarbij behorende ouderdomskwaaltjes.
   
   
   

   

HOME

Disclaimer:Van deze website/pagina's mag door derden niets gekopieërd en/of gebruikt worden zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van stichting Collie & Coin Nood.De Stichting is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens en/of herplaatsing van de hier getoonde honden m.u.v. de pleeghonden van Stichting Collie & Co. in Nood.