Hallo beste dierenvrienden ----- ook van andere rassen en dieren 1

Wij hebben besloten op deze pagina andere rassen/dieren dan collies voor te stellen die op zoek zijn naar een baasje. Maar als je geen keus hebt kunnen maken op de pagina's met collies/shelties/ kruisingen vindt je misschien hier je vriend(in) voor het leven :-).

Disclaimer: Wij zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens op deze pagina. Voor herplaatsing van de hier getoonde honden en voor alle andere vragen omtrent deze dieren neem aub contact op met de betreffende asiels of contactpersonen. Collie & Co. in Nood weet verder niets over deze honden m.u.v. de pleeghonden van Collie & Co in Nood zelf.


Bijgewerkt op 15.01.2019

WILLOW - Kruising - reu - 50 cm hoog

Willow is een sportieve en actieve jongeman van 3 jaar jonge en gek op lange wandelingen. Deze leuke black en tan reu is sociaal met andere honden en ontzettend knuffelig naar zijn mensen toe.

Voor hem zoeken wij een sportieve familie of mensen die van wandelen houden. Hij kan prima met andere honden leven of als enig hond. 

Willow is ook een leuke hond om een agility cursus mee te doen bijvoorbeeld, hij is flexibel en sportief.

Willow is gevonden op straat zonder chip.  Een kanjer van een hond die met smart op een definitief huisje wacht. Bent u op zoek naar een fijne kameraad ?


Contact:
miranda_rdam@hotmail.com
Skip zoekt met spoed een ander thuis in Nederland! 

Nog geen 6 maanden oud toen ze in januari 2011 in het asiel terecht kwam. 7 jaar (!!!) later mocht ze dit jaar dan eindelijk het asielleven achter zich laten en bij een hele lieve familie in Nederland gaan wonen: eindelijk! Maar pech lijkt arme Skip te achtervolgen, door privé omstandigheden moeten haar adoptanten haar met veel pijn in het hart laten gaan.

Skip in een notendop:
• Sociaal met andere honden. Na 7 jaar asiel vindt ze andere honden niet meer zo spannend.
• Kan zowel aan de lijn als los wandelen. Ze is erg baasgericht en houdt je dan ook constant in de gaten. 
• Ze kan goed alleen blijven.
• Haar baasjes volgen trainingen met haar: de basiscommandos kent ze goed en ze leert nog steeds bij.
• Katten vindt ze spannend: momenteel leeft ze samen met één kat en dit gaat goed. Ze gaat er niet achter aan maar blijft stil staan en kijkt met recht ‘de kat uit de boom’.
• Skip is niet zo van de drukte: in huis wil ze gewoon bij haar baasje in de buurt zijn en lekker slapen/relaxen.

Met Skip aan je zijde heb je een goede beschermengel: haar baasje is haar alles.
Ze is best nog vitaal en is verder helemaal gezond.

Denk jij dat je Skip haar rustige oude dag kan geven? In een thuissituatie met veel rust? Laat het ons dan weten…..Hopelijk vinden we samen een fijne plek voor haar zodat Skip kan blijven genieten en zodat haar huidige baasjes Skip ook met een gerust hart kunnen laten gaan.
XISPA - Mix Jachthondje - teefje - 6 jaar

Xispa is een klein korthaar jachthondje, een echt knuffelhondje, is gek op lange wandelingen en sociaal met andere honden.

Zij is bijzonder gesteld op het gezelschap van haar baasjes.

Xispa is ca. 50 cm hoog (klein middenmaatje)

Zij verblijft in een pleeggezin in Nederland

 

Voor meer info:
Miranda van Bitterwijk
Email : Miranda


TOBY - Engelse Springer Spaniël - °17.04.2017

Toby werd afgestaan omdat hij “te actief” is. Als jonge jachthond moet deze hond zich inderdaad kunnen uitleven. Vandaar dat hij een sportieve baas zoekt die hem de nodige beweging kan geven. Toby is zo blij als hij iemand ziet dat hij dan een klein plasje durft doen. Bij te lang alleen thuis zijn, durft hij nog dingen stukbijten en blaffen. Toby leefde binnenshuis, samen met een kat. Geen appartement voor dit actief hondje!

Het Blauwe Kruis Brugge Dierenopvangcentrum vzw
Krinkelstraat 4
8380 Zeebrugge (Brugge)
tel 050/32.09.66

Dagelijks open van 14:00 tot 17:30
Bereikbaarheid op zon- en feestdagen

website: http:// blauwekruis-brugge.be/nl/CHEYENNE - Boomer - teefje - pupje

Deze kleine meid heet Cheyenne en is een geweldig lief puppeke van 4 maandjes jong. Zij is volledig gevaccineerd, ook rabies. Cheyenne is super sociaal , speels en oefent ook al een beetje als DE verdedigster van het huis ;-) . Zij is al een beetje waaks . Uiteraard is zij natuurlijk gechipt. Zij wordt niet geplaatst bij mensen waar zij de hele dag alleen moet zitten maar bij mensen die weten hoe je een pupje goed op moet voeden.

Dit betreft een particuliere herplaatsing, voor meer info neem vrijblijvend contact op met:
Mevr. Vrancken
Tel.0032 495 36 19 68
Cheyenne verblijft in regio Antwerpen

   

DILON - Mix Labrador - reu - 9 jaar

Dilon is een geweldige hond voor een actief baasje. Het is een kruising Labrador en houdt dus van bewegen en vooral dan van zwemmen als het lekker weer wordt. Daarnaast is Dilon een goede waakhond op een prettige manier. Hij geeft aan dat er iemand aan komt, maar als je zegt dat het goed is dan is het de grootste knuffelhond die er maar is, zeker ook voor kinderen. 

Zodra je met Dilon buiten zijn territorium komt wordt hij beschermend. Naar baas en roedel. Dan moet je dus even stevig in je schoenen staan en aangeven dat hij niet hoeft te beschermen, dat de roedelleider dat zelf wel kan. 

Dilon gaat graag mee in de auto, loopt keurig naast de fiets en kan ook een paar uur rustig thuis blijven als hij zijn energie maar vast kwijt is. 

Katten en andere kleine huisdieren zijn geen goede combi met Dilon, maar met andere honden in de eigen roedel gaat het prima. Zij kunnen zelfs uit zijn voerbak eten, Dilon ruimt het veld…. 

Welke lieve, ervaren en actieve familie gaat voor deze kanjer zorgen? 

Dilon is gecastreerd, ingeënt, gechipt en heeft een Europees paspoort. 


Voor meer info belt of mailt u met zijn gastgezin in Gouda:
jolienverheul@hotmail.com
Tel.06-13131879

   
   


HOME

Disclaimer:Van deze website/pagina's mag door derden niets gekopieërd en/of gebruikt worden zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van stichting Collie & Coin Nood.De Stichting is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens en/of herplaatsing van de hier getoonde honden m.u.v. de pleeghonden van Stichting Collie & Co. in Nood.