Hallo beste dierenvrienden ----- ook van andere rassen en dieren 2

Wij hebben besloten op deze pagina andere rassen/dieren dan collies voor te stellen die op zoek zijn naar een baasje. Maar als je geen keus hebt kunnen maken op de pagina's met collies/shelties/ kruisingen vindt je misschien hier je vriend(in) voor het leven :-). - Voor herplaatsing van de hier getoonde honden en voor alle andere vragen omtrent deze dieren neem aub contact op met de betreffende asiels of contactpersonen. Collie & Co. in Nood weet verder niets over deze honden m.u.v. de pleeghonden van Collie & Co in Nood zelf.Als u via de ZooPlusknop iets bestelt, ontvangt Collie in Nood een percentage
over het bedrag dat u heeft besteed
Wij ontvangen een percentage van uw bestelling voor onze honden.


Als U een hond op deze pagina ziet die een mandje heeft gevonden, kunt u ons dat laten weten ?GUUSJE - Lieve kruising - reu - 10 jaar

Guusje is een vrolijk, klein hondje.Hij is erg aardig, met veel contact, hij kijkt naar mensen. Hij is aanhankelijk en niet eenkennig. Hij loopt lekker aan de lijn, aan een trainingstouw en keert gemakkelijk terug als hij wordt geroepen. Hij is beleefd tijdens verzorgingsbehandelingen. Hij houdt van wandelen, maar waardeert de nabijheid en het gezelschap van mensen het meest.
Hij kan goed opschieten met andere honden.
Het zal een geweldige metgezel zijn voor volwassenen die op zoek zijn naar een klein huisdier op de bank.
Hij is gecastreerd gechipt en geënt tegen rabiës
Guusje verblijft in de opvang in Groningen
.

Als u geïnteresseerd bent stuur ons dan een of email:
Poolse Asielhonden Zoeken Een Mandje
poolseasielhonden@gmail.com of
bel 0031 626 378 666 tussen 18:30-21:30 u
Link naar Guusje op Facebook
KLIK HIER


MAGNO - Kruising herder/dog - reu

Wij zijn al lange tijd op zoek naar een definitieve familie voor Magno!
Waarom vinden we die niet? we hebben geen idee!. Deze lieverd is een trouwe liefhebber van water en wandelingen. Heerlijke kameraad dus voor mooie wandelingen. Hij is bijna 4 jaar oud en het wordt tijd dat hij gaat genieten van zijn leven. Magno kan prima met kinderen. Ook andere honden is geen probleem. Het is een knuffelaar en dat komt hij nu wel echt te kort. Het zou zo fijn zijn als hij eindelijk van wandelingen en knuffels en een warme zachte mand kan genieten ? Wie is er op zoek naar een volwassen (midden)grote (55cm) reu om zijn en jouw leven te verrijken? We hebben vele video's indien interesse, graag een email .

 

 


CODY - Lieve mix - reu - 7 jaar

Cody verblijft in het particulier asiel met circa 3500 honden in Polen. De kansen om een eigen familie te vinden zijn daar zeer klein – een kansloze situatie voor duizenden honden.
Dit is een dodingstation waar dagelijks veel honden spoorloos verdwijnen, plek met weinig vrijwilligers, geen wandelingen en te weinig voer.

Cody is een erg braaf klein hondje. Hij is erg sociaal en vriendelijk.
Hij tolereert kalm alle schoonheidsbehandelingen, ook als ze worden gedaan door een vreemde persoon. Hij blaft op anderen in zijn kooi, maar als hij aan de lijn loopt buiten dan is hij kalm en loopt hij heel braaf aan de lijn.
Hij vindt het spelen met andere honden erg leuk..
Cody zal een geweldige metgezel zijn voor mensen die op zoek zijn naar een lief en vriendelijk schoothondje. Hij kan makkelijk in een flat wonen.
Hij is gecastreerd, gechipt en geënt tegen rabiës.

Als u geïnteresseerd bent stuur ons dan een pb of
bel 0031 626 378 666 tussen 18:30-21:30 uur 
Stichting Poolse Asielhonden
MARLO - Mix Mastino/Zweethond - reu

Marlo is een mooie kruising. Een klein formaat Mastin/Zweethond��. Bijna 7 jaar oud en gecastreerd. Marlo komt uit een Spaans asiel en heeft al heel wat meegemaakt in zijn leven. Hij reageerde in eerste instantie wat gereserveerd en wantrouwend naar mannen toe maar dit gedrag is inmiddels zo goed als verdwenen.
Marlo is binnen en buiten een makkelijke hond, gaat lekker zijn eigen gangetje, is dol op knuffelen en is sociaal naar andere honden. Buiten volgt hij zijn eigen plan maar blijft continue keurig in de buurt. Dominante reuen en erg kleine hondjes vindt hij nog wel uitdagend..
Marlo heeft een sterk karakter, hij weet wat hij wil en heeft een baasje nodig die hem de juiste leiding en begeleiding kan geven. Bij een goede binding gaat hij door het vuur voor je en heb je een vriend voor het leven aan Marlo.

Wie -oh-wie geeft Marlo ene gouden mandje? Marlo is in opvang in Limburg waar er kennis gemaakt kan worden.

 


voor meer informatie/contact:BLACK - reu - 3 jaar - 60 cm

Black is een grote lieve en vrolijke jonge hond van 3 jaar oud.

Hoewel Black nog het een en ander moet leren wil hij graag werken voor zijn baas.  Inmiddels heeft hij bij ons al een en ander bij geleerd.

We zoeken een baas voor Black die bekend is met de positieve opvoed methode en veel tijd heeft om Black te trainen en met hem op avontuur te gaan.

voor meer informatie/contact:

 Dierenbeschermingscentrum Limburg

Langereweg 9
6121 SB Born

PABLO - Mix Mechelaar/Tervuerense Herder

Deze knappe kruising Mechelaar/ Tervuerense herder heet Pablo en hij is bijna 2 jaar. Hij is naar de opvang gekomen omdat zijn eigenaar wegens gezondheidsproblemen hem niet meer de zorg kon geven die hij nodig had. 
Pablo is een jonge, energieke herder die niets liever doet dan spelen op de speelweide. Apporteren vindt hij heerlijk en kan hij heel lag volhouden. Hij gaat netjes zitten als je hem dit vraagt, laat los op commando en brengt de bal terug tot aan je voeten. Wat dat betreft is Pablo al redelijk goed opgevoed. Hij kent de commando's en wil graag werken voor zijn baas.
Volgens zijn vorige eigenaar is hij vriendelijk met andere honden en heeft hij bij hun het eerste jaar samen geleefd met een teckel vrouwtje. Ook met de kinderen die wel eens op bezoek kwamen was hij vriendelijk en lief. 

De ideale hond zou je dus zeggen..... maar er zijn ook nog wel een aantal aandachtspunten waar met hem aan gewerkt moet worden....
 Zoals bijvoorbeeld het alleen thuis zijn. Bij zijn vorige eigenaar kon hij wel dingen slopen als hij alleen gelaten werd en zij hadden hem dan ook meestal buiten in de ren als hij alleen moest zijn. Dit vond Pablo ook niet geweldig en kon hij wel lang blijven blaffen soms. Een bench vindt hij absoluut niet fijn en is hij ook niet echt gewend.

Daarnaast is Pablo op dit moment ook wel een beetje in de pubertijd en probeert hij nieuwe mensen soms nog wel uit. Zoals bijvoorbeeld bij het wandelen, dan kan hij soms ook een frustratie momentje krijgen en in de riem gaan happen/bijten. Maar dit doet hij niet bij iedereen en we merken ook dat hij ook al rustiger aan de lijn is als we hem eerst lekker laten rennen op de speelweide en de eerste energie er al wat vanaf is. 

We zijn voor Pablo op zoek naar ervaren herderliefhebbers die hem als huishond willen houden. Dus geen mensen die hem willen opvoeden als speurhond/ politiehond of willen africhten als pakhond.  Iemand die net net als Pablo sportief is en met hem aan de slag wilt gaan. Natuurlijk moet deze persoon veel tijd hebben ook aan de slag te gaan met alleen zijn.  We plaatsen Pablo niet op een appartement of flat zonder tuin.

Ben je op zoek naar een leuke, vriendelijke, goed te trainen, sportieve hond en kun je hem bieden wat hij nodig heeft? stuur dan zeker een mailtje naar limburg@dierenbescherming.nl en komen kennismaken met deze leukerd!


FIONA - Korthaarig Teckeltje - teefje

Fiona heeft haar leven lang 'dienst' gedaan als fokteef in de commerciele fokindustrie waar zij een dieronwaardig bestaan moeten leven. opvoeding en aandacht bestaan niet in deze 'fabrieken' en de honden kennen niets, zijn niet zindelijk en lopen ook niet aan de lijn. Toch zijn het ontzettend lieve en zachtaardige honden die graag willen leren. Fiona kan met alle aanwwezige honden in het pleeggezin, toch gunnen wij haar een plekje waar zij enig hond is en waar zij alle aandacht krijgt. Een tuin is zeer van voordeel gezien haar onzindelijkheid en bij mensen die de hele dag niet thuis zijn, wordt zij ook niet geplaatst.
Fiona is geboren begin januari 2016 en heeft een schofthoogte van 27 cm, zij weegt 7,5 kg. Zij is gecastreerd, gvaccineert en gechipt met EU paspoort.
Behandeld tegen wormen en parasieten met Panacur.
Plaatsing gebeurt met voor- en nacontrole en een contract. Een veiligheidstuigje gaat met Fiona mee, zij verblijft in Belgie nabij Aken (D).


Bij belangstelling kunt u een intakeformulier opvragen, wij verzoeken u vriendelijk deze inte vullen.
Klikhier - Vragenlijst
Contact is Tierhilfe Belgien
info@tierhilfe-belgien.de

 
Andere rassen 2

HOME

Disclaimer:Van deze website/pagina's mag door derden niets gekopieërd en/of gebruikt worden zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van stichting Collie & Coin Nood.De Stichting is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens en/of herplaatsing van de hier getoonde honden m.u.v. de pleeghonden van Stichting Collie & Co. in Nood.