Hallo beste dierenvrienden ----- ook van andere rassen en dieren 1

Wij hebben besloten op deze pagina andere rassen/dieren dan collies voor te stellen die op zoek zijn naar een baasje. Maar als je geen keus hebt kunnen maken op de pagina's met collies/shelties/ kruisingen vindt je misschien hier je vriend(in) voor het leven :-).

Disclaimer: Wij zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens op deze pagina. Voor herplaatsing van de hier getoonde honden en voor alle andere vragen omtrent deze dieren neem aub contact op met de betreffende asiels of contactpersonen. Collie & Co. in Nood weet verder niets over deze honden m.u.v. de pleeghonden van Collie & Co in Nood zelf.


Bijgewerkt op 26.01.2020
TOKIO - Podenco - reu - ca.9 Jahre

Urgent familie voor Tokio gezocht!

Hij komt zeer waarschijnlijk bij een jager vandaan, hij is stabiel van karakter en rustig in zijn energie. Hij is sociaal met andere honden en zeker geen vechter.

Deze lieve opa heeft het zeer koud in het asiel, korthaar en betonnen vloer helpen niet mee.


Wij zoeken urgent voor deze lieve ouwe hond een baasje.


Meer informatie of foto's?

Contact voor Tokio is
Miranda van Bitterwijk
Email: miranda_rdam@hotmail.com

 

   


NOVA - Duitse Herder - teefje - 2,5 jaar

Nova is een geweldige lieverd .hele slimme trouwe hond
geboren in juni 2017. Zij is sociaal met andere honden, katten en kinderen.
Ze leefde langs een afgelegen weg in Roemenië en wachtte elke dag tot de witte auto van haar redder langs kwam .Dat ging al een aantal weken zo als ze naar haar werk ging dan stopte ze voor eten te geven aan Nova .Nova herkende de auto gelijk .Bij de andere auto,s bleef ze zitten .Op een dag rende ze achter de auto aan en wilde duidelijk mee .Omdat de mevr. naar haar werk moest kon dat niet en op de terug weg zat Nova al weer te wachten. Er waren in de buurt (20km)geen huizen te vinden .Omdat het al weken zo ging heeft ze haar meegenomen en haar op een chip laten controleren bij de dierenarts . Geen chip ! Ze had toch het vermoeden dat ze van iemand was geweest . Het was een aanhankelijke sociale hond. Ze is niet ouder dan 2 jaar.

Inmiddels is Nova paar mnd in huis en kent ze het huisleven . Nova heeft ook nooit vlucht gedrag gehad .
Omdat de mevr. veel werkt wil ze Nova niet aan doen om hele dag alleen te zitten en heeft ons gevraagd een huisje te zoeken waar ze veilig is .

Wie geeft Nova een liefdevol huisje .. Nova zou er heel veel knuffels voor terug geven .

Stichting Rescue Dogs Europe
Sanna van Duin
Tel. vast 0031 180464747
Tel. mobiel 0031 645116053
E-mail: sanna@rescuedogseurope.eu********* VAN BAAS NAAR BAAS **********

KADO
- Akita Inu - reu - bijna 2 jaar

Kado is een mooie Akita Inu reu, geboren in december 2017

Ik kan prima met andere teefjes, met reuen heb ik het niet zo. Ook katten zijn niet mijn favorietjes.
Mensen vind ik superlief en als zij met mij spelen, helemaal.
Ik ben niet gewend aan een leven in huis en moet alles nog leren, maar ik ben jong en ik KAN dat ;-)

Wilt u een video ontvangen?  

Neemt u dan contact op met:
Stichting Collie en Co in Nood
Email : Stichting Collie en Co in Nood   

 
   KHOSA en DUFFY
- Terriers - reu en teef

DDeze twee maatjes voor het leven zijn Duffy (14613) en Xhosa (14614). Duffy is wit (teef) en Xhosa is zwart (reu). Deze lieverds zijn bij ons terecht gekomen omdat hun baasje veel van huis was en ze vaak lang alleen thuis zaten.
Wat kunnen deze twee toch heerlijk genieten van knuffelsessies!
Duffy moet je eerst even leren kennen en is dan wat afwachtend. Ze kan namelijk in het begin een beetje mopperen als ze je niet kent. Maar als Duffy eenmaal door heeft dat ze knuffels kan krijgen, is dat mopperen heel snel over!
Xhosa verdwijnt vaak onder zijn dekentje en kan heerlijk liggen slapen. Als je hem dan roept, komt hij langzaam onder zijn dekentje vandaan. Xhosa komt ook graag op schoot zitten, zodat hij zeker weet dat hij lekker geknuffeld gaat worden.
Duffy speelt heel graag met een balletje. Als je deze gooit, haalt zij deze op en tikt ze met haar neusje de bal weer richting jou.
Xhosa vindt alle honden leuk! Duffy daarentegen moet eerst de hond leren kennen voordat ze vriendjes wordt.
Deze hondjes zijn beide 9+ senioren en willen graag gekoesterd worden voor de rest van hun leven.

Link naar de senioren; KLIK HIER
Dierentehuis 's Hertogenbosch

Oosterplasweg 41
5215 HT Den Bosch
Tel.+31 (0) 73-6412417

   


HOME

Disclaimer:Van deze website/pagina's mag door derden niets gekopieërd en/of gebruikt worden zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van stichting Collie & Coin Nood.De Stichting is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens en/of herplaatsing van de hier getoonde honden m.u.v. de pleeghonden van Stichting Collie & Co. in Nood.