Hallo beste dierenvrienden ----- ook van andere rassen en dieren 2

Wij hebben besloten op deze pagina andere rassen/dieren dan collies voor te stellen die op zoek zijn naar een baasje. Maar als je geen keus hebt kunnen maken op de pagina's met collies/shelties/ kruisingen vindt je misschien hier je vriend(in) voor het leven :-). - Voor herplaatsing van de hier getoonde honden en voor alle andere vragen omtrent deze dieren neem aub contact op met de betreffende asiels of contactpersonen. Collie & Co. in Nood weet verder niets over deze honden m.u.v. de pleeghonden van Collie & Co in Nood zelf.Als u via de ZooPlusknop iets bestelt, ontvangt Collie in Nood een percentage
over het bedrag dat u heeft besteed


 

LASKA - Tervuerensen Herder - reu - 10+


Hallo allemaal,

Ik ben Laska een knappe Tevurense herder man met een geschatte leeftijd van 10+ ik ben naar het asiel gekomen omdat mijn vorige eigenaar is overleden.

Op het asiel gedraag ik mij als een hele lieve hond. Iedere ochtend begroet ik mijn verzorger vrolijk. Ik spring uit de kennel ren een rondje op de gang om vervolgens minimaal 5 minuten met mijn verzorger te knuffelen. Hierna krijg ik mijn ontbijt eten is niet mijn favoriete bezigheid maar vlees smaakt wel goed. Dat ik slecht eet komt deels door mijn slechte gebit. Aankomende dinsdag ga ik dan ook naar de tandarts.

Als ik mijn ontbijt netjes heb opgegeten en nog wat uitgerust heb ga ik graag wandelen. Ik vind een boswandeling erg leuk maar ook tussen de landerijen mag ik graag wandelen. Tijdens de wandeling snuffel ik graag, heb ik graag contact met andere honden en heb ik veel aandacht voor je. Ik verwacht als ik eenmaal goed aan mijn eigenaar gewend ben ook wel los kan lopen.

Verder ben ik gek op aandacht het liefst knuffel ik de hele dag. Ondanks dat ik zo gezellig ben kan ik ook rustig een paar uur alleen thuisblijven dan rust ik lekker uit van mijn nog actieve leven.

In huis ben ik een voorbeeldige hond. In mijn asiel periode mocht ik ook met een verzorger mee dit vond ik erg gezellig. Dit huis moest ik delen met 2 andere senioren. Dit was best gezellig wandelen, eten, slapen, knuffelen ik kon er makkelijk aan wennen. Ik lig graag op de bank maar mocht je dit niet willen dan slaap ik gewoon onder de bank het liefst op je voeten.
Link naar LASKA: KLIKHIER

Contact voor Laska:
Dierenasiel De Swinge
Tel. 088 811 3710
Email: info.deswinge@dierenbescherming.nlMAGNO - Kruising herder/dog - reu

Wij zijn al lange tijd op zoek naar een definitieve familie voor Magno!
Waarom vinden we die niet? we hebben geen idee!. Deze lieverd is een trouwe liefhebber van water en wandelingen. Heerlijke kameraad dus voor mooie wandelingen. Hij is bijna 4 jaar oud en het wordt tijd dat hij gaat genieten van zijn leven. Magno kan prima met kinderen. Ook andere honden is geen probleem. Het is een knuffelaar en dat komt hij nu wel echt te kort. Het zou zo fijn zijn als hij eindelijk van wandelingen en knuffels en een warme zachte mand kan genieten ? Wie is er op zoek naar een volwassen (midden)grote (55cm) reu om zijn en jouw leven te verrijken? We hebben vele video's indien interesse, graag een email .

 

Contact voor Magno is
Miranda van Bitterwijk
Email: miranda_rdam@hotmail.com

 

NINO - Mix Bouvier - reu - 5 jaarDierenasiel Genk
Europalaan 13
3600 Genk
 
Tel: 089 35 70 09
(tussen 15u en 18u behalve op zon- en feestdagen)
Donderdag enkel op afspraak.
 
info@dierenasielgenk.be

Ik ben Nino, een kruising bouvier van 5 jaar en wil mij graag even voorstellen. Al meer dan een jaar wacht ik op iemand die mijn beste vriend voor het leven wil zijn. Er zal toch iemand vallen voor mijn charmant uiterlijk, al moet ik dit nu zelf zeggen.

Ik zoek iemand die door mijn ruwe bolster heen durft te kijken. Ik val niet dadelijk met mijn vier poten in uw armen en kom niet meteen om te knuffelen, maar als ik eenmaal uw vertrouwen heb gewonnen zal ik dat wel doen.
Hoewel ik nog maar één oogje heb zie ik goed genoeg om jullie te leren kennen en te vertrouwen, zoals jullie ook met mij geduld moeten hebben. Wekelijks maak ik leuke wandelingen met mijn aandachtspersoon; man man, wat vind ik dát leuk om langs het water en in het bos te wandelen. De eendjes in het water vind ik wel héél leuk! Tijdens wandelingen gedraag ik me ook heel goed en reageer niet op fietsers, auto’s etc.

Ik ben braaf in de auto, bij de dierenarts, bij u thuis… Kortom: ik ben een vriend voor het leven. Tot die tijd, wacht ik vol hoop in het asiel tot de dag dat mijn forever baasje lange wandelingen met me wilt maken en gezellig samen dingen doen, zodat ik erna languit kan liggen in een warm mandje.

Ik zie het zo voor mij maar klopt het dat dromen bedrog zijn??? Nee, ik weet zeker dat mijn droom gaat uitkomen
Dikke poot - Nino

Nino verblijft niet bij ons in het dierbeschermings centrum Limburg maar in het Dierenasiel Genk voor meer informatie kunt u via onderstaande gegevens contact met hun opnemen.

FLOOR -Mix van 3 mooie rassen

Floor is een lieve Rhodesian Ridgeback x Mechelse Herder – Rottweiler dame van 6 jaar oud.

Floor is een hele grote dame maar ondanks haar grootte heeft ze een lief en aanhankelijk karakter. Ze heeft eventjes de tijd nodig om je te leren kennen maar dan gaat ze zeker door het vuur voor je. Haar vorige eigenaren omschrijven Floor als een lieve en zachte hond in haar doen en laten. Ook is ze erg trouw naar haar baas toe.

Floor vindt het geweldig om met je te knuffelen en is ook altijd in de stemming voor een potje voetbal. Dat vindt ze erg leuk om te doen. Verder is ze graag bij haar mensen maar Floor kan zich ook prima zelf vermaken.

Floor heeft op een erf geleefd van 6500 m2. Zij is van kleins af aan niet veel meer gewend geweest dan de polder en haar erf. Vandaar dat Floor wat moeite heeft met veel - en onbekende prikkels. Wij zoeken een eigenaar met een grote omheinde tuin of omheind erf , waartoe Floor toegang heeft. Zij is gewend om de hele dag buiten te zijn en kwam bij de vorige eigenaren wel in de avond binnen. Hier ging ze in de bench liggen slapen waar ze uit zichzelf in ging.

Wij merkten dat Floor overprikkeld werd van het uitlaten bij ons. Nu heeft zij een vast iemand die met haar in de polder dichtbij ons asiel gaat wandelen. Dit gaat goed. Vooral doordat hier dus weinig prikkels zijn. Mocht de nieuwe eigenaar met haar willen gaan wandelen dan raden wij aan om dit in een rustige omgeving te doen. Wel moet diegene stevig in zijn schoenen staan. Floor is namelijk erg sterk maar kan over het algemeen netjes meelopen.

Floor is niet z’n grote fan van andere honden en kan dan aan de lijn flink uitvallen. Dit komt door een incident met een andere grote hond waar Floor samen mee heeft geleefd. Zij doet dit vanuit angst. Wij hebben haar hierom de muilkorf aangeleerd. Zij vindt het geen probleem om deze te dragen.

Katten zijn geen goede match met Floor. Zij is schapen gewend geweest maar deze zaten op een apart stuk waar Floor er niet bij kon.

Nadat Floor gewend is kan zij best een paar uurtjes alleen thuis blijven. In de auto is Floor een beetje zenuwachtig maar over het algemeen doet ze dit goed.

Dierenopvangcentrum Gouda

Groenhovenweg 501
2803 DL Gouda
Bezoek is alleen nog mogelijk op afspraak.
Tel. 088-8113490JEANNY - Labradormix - teefje - 8 jaar

Jeanny zoekt een nieuw thuis ivm het overlijden van haar vrouwtje.
Zij verblijft nu tot herplaatsing bij de dochter in Bad Elmsted Duitsland. Jeanny is gecastreert, houdt van aardige kinder en kan goed met andere honden overweg, zij verdraagt autorijden goed. Aanvankelijk is zij een beetje schuw en wat angstig t.o.v. mannen.
Bad Emstal is een gemeente in de Duitse deelstaat Hessen, en maakt deel uit van het district Kassel.

Voor meer info kunt u contact opnemen met:
CUSIN Initiatief
Mevrouw Schmidt
Tel. 0049 (0)2131-3143885 (von 11 bis 20 Uhr)
Kennis van de Duitse taal is handig.


Collie en Co in Nood wil helpen met vertalingen

      


HOME

Disclaimer:Van deze website/pagina's mag door derden niets gekopieërd en/of gebruikt worden zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van stichting Collie & Coin Nood.De Stichting is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens en/of herplaatsing van de hier getoonde honden m.u.v. de pleeghonden van Stichting Collie & Co. in Nood.