Hallo beste dierenvrienden ----- ook van andere rassen en dieren 2

Wij hebben besloten op deze pagina andere rassen/dieren dan collies voor te stellen die op zoek zijn naar een baasje. Maar als je geen keus hebt kunnen maken op de pagina's met collies/shelties/ kruisingen vindt je misschien hier je vriend(in) voor het leven :-). - Voor herplaatsing van de hier getoonde honden en voor alle andere vragen omtrent deze dieren neem aub contact op met de betreffende asiels of contactpersonen. Collie & Co. in Nood weet verder niets over deze honden m.u.v. de pleeghonden van Collie & Co in Nood zelf.Als u via de ZooPlusknop iets bestelt, ontvangt Collie in Nood een percentage
over het bedrag dat u heeft besteed
Wij ontvangen een percentage van uw bestelling voor onze honden.
 MAGNO - Kruising herder/dog - reu

Wij zijn al lange tijd op zoek naar een definitieve familie voor Magno!
Waarom vinden we die niet? we hebben geen idee!. Deze lieverd is een trouwe liefhebber van water en wandelingen. Heerlijke kameraad dus voor mooie wandelingen. Hij is bijna 4 jaar oud en het wordt tijd dat hij gaat genieten van zijn leven. Magno kan prima met kinderen. Ook andere honden is geen probleem. Het is een knuffelaar en dat komt hij nu wel echt te kort. Het zou zo fijn zijn als hij eindelijk van wandelingen en knuffels en een warme zachte mand kan genieten ? Wie is er op zoek naar een volwassen (midden)grote (55cm) reu om zijn en jouw leven te verrijken? We hebben vele video's indien interesse, graag een email .

 

Contact voor Magno is
Miranda van Bitterwijk
Email: miranda_rdam@hotmail.com

 DAINA - teefje - ca, 2 jaar


 Daina is een lieve meid en een hele grote hond. Ze ziet er leuk uit met haar lange poten en leuke zwarte ronde vlekken op haar witte vacht. Hoe oud ze is, dat is niet zeker, maar ze schatten haar op ongeveer 2 jaar. De mensen van SOS Dogs in Roemenië hebben haar gevonden, ze was gedumpt ergens in een afgelegen gebied.
Een paar dagen daarvoor hadden ze het pupje Semma daar aangetroffen. Ze denken dat Daina de moeder van Semma is en dat ze dezelfde wrede eigenaar moet hebben gehad want net als bij Semma zijn ook bij Daina de oren afgesneden. Maar ze is nog steeds mooi, ook zonder oren. Ze heeft dan wel geen flapjes meer, maar kan gelukkig nog wel goed horen.
Wat een slechte en boosaardige baas heeft de arme meid gehad. Ondanks al deze pech en ellende heeft ze zo’n lieve en opgewekte aard, het is ongelooflijk. We hebben heel veel respect voor haar, dat ze zo vergevingsgezind is. Ze is dankbaar dat ze gered is en bedankt iedereen met haar lieve blik.
Daina is al eventjes in Nederland en heeft al geleerd hoe het is om huishond te zijn. Ze is zindelijk en kan even alleen thuis zijn. Ook loopt ze goed mee aan de riem.
Daina is een flinke hond en een temperamentvolle dame. Ze heeft duidelijke leiding nodig en we zijn voor haar dan ook op zoek naar ervaren baasjes.

Daina is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Link naar Daina: KLIKHIER

Stichting SOS Dogs
Didam
Wij zijn op maandag t/m zaterdag, van 10-17.00 uur,
telefonisch bereikbaar op 06-11690950.
MARLO - Mix Mastino/Zweethond - reu

Marlo is een mooie kruising. Een klein formaat Mastin/Zweethond��. Bijna 7 jaar oud en gecastreerd. Marlo komt uit een Spaans asiel en heeft al heel wat meegemaakt in zijn leven. Hij reageerde in eerste instantie wat gereserveerd en wantrouwend naar mannen toe maar dit gedrag is inmiddels zo goed als verdwenen.
Marlo is binnen en buiten een makkelijke hond, gaat lekker zijn eigen gangetje, is dol op knuffelen en is sociaal naar andere honden. Buiten volgt hij zijn eigen plan maar blijft continue keurig in de buurt. Dominante reuen en erg kleine hondjes vindt hij nog wel uitdagend..
Marlo heeft een sterk karakter, hij weet wat hij wil en heeft een baasje nodig die hem de juiste leiding en begeleiding kan geven. Bij een goede binding gaat hij door het vuur voor je en heb je een vriend voor het leven aan Marlo.

Wie -oh-wie geeft Marlo ene gouden mandje? Marlo is in opvang in Limburg waar er kennis gemaakt kan worden.

 


voor meer informatie/contact:
RAKKER - reu gecastreerd - Maltezer - 4 jaar

Door zijn leuke bekkie zullen veel mensen geïnteresseerd zijn in hem, om maar meteen met de deur in huis te vallen:
Rakker is geen knuffelhond, hij loopt actief voor je weg.
Ga je over zijn grens dan gromt hij en kan uitvallen.
Rakker kan nog geen seconde alleen thuis blijven.
Rakker is niet zindelijk.
Rakker blaft graag en veel.
Rakker is waaks.
Rakker vindt visite niet fijn.
Rakker is weinig gewend.
Rakker is ook:
Sportief
Voergevoelig en daarmee trainbaar
Sociaal met andere honden
Laat vachtverzorging goed toe
Wij zoeken voor hem:
Mensen die hem zichzelf laten zijn
Mensen die hem niet alleen hoeven te laten
Mensen die geen knuffelhond zoeken (en accepteren dat hij misschien nooit toenadering zal zoeken)
Mensen die een tuin hebben voor zindelijkheidstraining (en accepteren dat het misschien niet lukt)
Mensen die graag buiten in de natuur zijn

Als u nog steeds geïnteresseerd bent, stuur dan een mail met uw motivatie aan asiel@dierenasielleiden.nl
Rakker zit in het asiel sinds 24 september 2020. Hij weegt 10 kg en heeft een schofthoogte van 35 cm.

BLACK - reu - 3 jaar - 60 cm

Black is een grote lieve en vrolijke jonge hond van 3 jaar oud.

Hoewel Black nog het een en ander moet leren wil hij graag werken voor zijn baas.  Inmiddels heeft hij bij ons al een en ander bij geleerd.

We zoeken een baas voor Black die bekend is met de positieve opvoed methode en veel tijd heeft om Black te trainen en met hem op avontuur te gaan.

voor meer informatie/contact:

 
   


HOME

Disclaimer:Van deze website/pagina's mag door derden niets gekopieërd en/of gebruikt worden zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van stichting Collie & Coin Nood.De Stichting is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens en/of herplaatsing van de hier getoonde honden m.u.v. de pleeghonden van Stichting Collie & Co. in Nood.