Hallo beste dierenvrienden ----- ook van andere rassen en dieren 1

Wij hebben besloten op deze pagina andere rassen/dieren dan collies voor te stellen die op zoek zijn naar een baasje. Maar als je geen keus hebt kunnen maken op de pagina's met collies/shelties/ kruisingen vindt je misschien hier je vriend(in) voor het leven :-).

Disclaimer: Wij zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens op deze pagina. Voor herplaatsing van de hier getoonde honden en voor alle andere vragen omtrent deze dieren neem aub contact op met de betreffende asiels of contactpersonen. Collie & Co. in Nood weet verder niets over deze honden m.u.v. de pleeghonden van Collie & Co in Nood zelf.


Bijgewerkt op 26.05.2019PIEN - Kruising - teefje - 8 jaar

Pien is een heel grappig, vrolijk en trouw meisje.
Is 8 jaar jong, 25-30 cm groot, kan een paar uur alleen blijven. Kan met honden en katten. Met andere honden wil ze ook wel spelen, maar ze maakt wel haar grenzen duidelijk mbt haar mand, haar eten, haar aandacht enz. 
Ze pikt graag schoeisel en andere spullen om in haar mand te verzamelen. Maakt niets kapot, gaat er tussen liggen slapen. 
Pien 'verkoopt' zich eigenlijk niet zo goed. Vreemde mensen moeten niet zomaar aan haar zitten.
Wat Pien zoekt is een wat meer ervaren baas die hier doorheen prikt. 
Want neem je een kopje tijd, een eetlepel geduld en een snufje humor, dan krijg je aan haar echt een hele leuke huisgenoot.

Wat opviel was dat ze wat meer dronk en dus ook moest plassen. Een bloedonderzoek laten doen en daaruit bleek dat haar nieren niet 100% zijn, daarnaast heeft ze ook chronische bloedarmoede. 
Dat betekent dus nier dieet en medicatie voor het meisje.

Contact is Stichting Mr. Darcy
Jeannette : Email: j.cadee@outlook.comXISPA - Mix Jachthondje - teefje - 6 jaar

Xispa is een klein korthaar jachthondje, een echt knuffelhondje, is gek op lange wandelingen en sociaal met andere honden.

Zij is bijzonder gesteld op het gezelschap van haar baasjes.

Xispa is ca. 50 cm hoog (klein middenmaatje)

Zij verblijft in een pleeggezin in Nederland

 

Voor meer info:
Miranda van Bitterwijk
Email : Miranda


   


TYSON - Mix Spanieltje - reu - 8 jaar

Tyson is een reutje van 8 jaar jong, geënt, gecastreerd, gechipt, spaniel kruising.
Huishond geweest, door economische problemen heeft zijn baas hem afgegeven in het asiel op Sardinië samen met de andere honden. Is verplaatst naar een ander asiel, een niet al te best asiel. 5 lange jaren heeft hij gewacht op zijn kans.

Tyson is een lief en bescheiden hondje. Kan hier met de andere honden, kat en kip. Is zindelijk, loopt trappen, ligt graag bij je op de bank.

Zijn rechter voorpoot staat een beetje krom, dierenarts denkt dat zijn poot gebroken is geweest en nooit iets mee gedaan. Maar hij gebruikt zijn poot gewoon.
Eten kun je beter niet onbeheerd laten 
Makkelijk hondje, drukte buiten is soms wat spannend maar hij gaat graag mee wandelen.

Tyson is op zoek naar een rustig huishouden waar hij heerlijk verwend zal worden. Hij kan een paar uurtjes alleen blijven, we plaatsen Tyson niet bij iemand die de hele dag werkt.
Zijn adoptiebijdrage is € 225.-

Bij belangstelling graag een mailtje naar:
Stichting Mr. Darcy
Email: Jeannette

   

DILON - Mix Labrador - reu - 9 jaar

Dilon is een geweldige hond voor een actief baasje. Het is een kruising Labrador en houdt dus van bewegen en vooral dan van zwemmen als het lekker weer wordt. Daarnaast is Dilon een goede waakhond op een prettige manier. Hij geeft aan dat er iemand aan komt, maar als je zegt dat het goed is dan is het de grootste knuffelhond die er maar is, zeker ook voor kinderen. 

Zodra je met Dilon buiten zijn territorium komt wordt hij beschermend. Naar baas en roedel. Dan moet je dus even stevig in je schoenen staan en aangeven dat hij niet hoeft te beschermen, dat de roedelleider dat zelf wel kan. 

Dilon gaat graag mee in de auto, loopt keurig naast de fiets en kan ook een paar uur rustig thuis blijven als hij zijn energie maar vast kwijt is. 

Katten en andere kleine huisdieren zijn geen goede combi met Dilon, maar met andere honden in de eigen roedel gaat het prima. Zij kunnen zelfs uit zijn voerbak eten, Dilon ruimt het veld…. 

Welke lieve, ervaren en actieve familie gaat voor deze kanjer zorgen? 

Dilon is gecastreerd, ingeënt, gechipt en heeft een Europees paspoort. 


Voor meer info belt of mailt u met zijn gastgezin in Gouda:
jolienverheul@hotmail.com
Tel.06-13131879

   
   


HOME

Disclaimer:Van deze website/pagina's mag door derden niets gekopieërd en/of gebruikt worden zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van stichting Collie & Coin Nood.De Stichting is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens en/of herplaatsing van de hier getoonde honden m.u.v. de pleeghonden van Stichting Collie & Co. in Nood.