Hallo beste dierenvrienden ----- ook van andere rassen en dieren 1

Wij hebben besloten op deze pagina andere rassen/dieren dan collies voor te stellen die op zoek zijn naar een baasje. Maar als je geen keus hebt kunnen maken op de pagina's met collies/shelties/ kruisingen vindt je misschien hier je vriend(in) voor het leven :-).

Disclaimer: Wij zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens op deze pagina. Voor herplaatsing van de hier getoonde honden en voor alle andere vragen omtrent deze dieren neem aub contact op met de betreffende asiels of contactpersonen. Collie & Co. in Nood weet verder niets over deze honden m.u.v. de pleeghonden van Collie & Co in Nood zelf.


Bijgewerkt op 06.04.201
9


   

YARO - Kruising - reu

Yaro is maar 1 jaar oud, een reutje, ontzettend lief, sociaal met andere honden.

een 10 met een griffel hond! lief voor alles en iedereen. Prima met kinderen. 47 cm hoog en dus een middenmaatje.

Voor meer informatie: 

miranda_rdam@hotmail.com


HARRY - Bulldogachtige - jong - reu

Even voorstellen, dit is Harry. Een gecastreerde kruising bulldog achtige reu. Zijn geschatte geboortedatum is van april 2018.

Uitbundige clown Harry werd mager en verwaarloosd bij ons binnengebracht, gevonden op straat en niemand die wist waar hij vandaan kwam.

Harry heeft nog weinig van de wereld meegekregen. Hij kan nog niet echt aan de riem lopen en vindt alles om hem heen super spannend. Stoere bulldog die hij is, overkomt hij wel heel snel zijn angsten en staat open voor nieuwe indrukken. Eenmaal gewend toont hij  zijn ware karakter, die van een lieve vrolijke clown. Daarin zit ook meteen de valkuil, met zijn volhardende capriolen ( overal op klimmen, uit het niets op schoot springen etc. ) weet hij constant de lachers op zijn hand te krijgen en worden zijn malle fratsen telkens beloond.
Voor Harry zoeken we dan ook opgewekte, standvastige, liefdevolle verzorgers die heel hard om Harry kunnen lachen en hem tegelijkertijd leren dat er grenzen zijn aan zijn grappen en grollen.
Link naar Harry: KLIK HIER

   
   

ABI - Lieve mix - teefje - 3 jaar

Abi is een lief, warm en aanhankelijk teefje bij mensen die ze amper een half uurtje kent. Ze houdt van knuffelen, het liefst de hele dag. Net nieuwe mensen worden tien minuten van een afstand bekeken en er wordt steeds een stap dichterbij gezet. Met een half uur geeft ze pootjes zodat je blijft knuffelen. Abi heeft een stijf pootje door een ongeluk met een busje. De bestuurders zijn gewoon doorgereden en zo is het pootje vergroeid. Ze heeft er helemaal geen last van. Ze is nog steeds een van de snelste, ze moet alleen soms ff bijsturen als ze te veel naar rechts afwijkt. Abi is een vrolijke, jonge, speelse en zelf een beetje waakse lieverd. Abi is onlangs gesterliseerd.

Abi woont tot haar adoptie in Zelhem, Gelderland

Voor meer info gelieve contact op te nemen met:
Yvette Pieper
Tel. 06-134 33 758NESTOR - Kruising Boxer - senior - 13 jaar

Nestor werd op straat gevonden en naar het asiel gebracht maar Nestor's eigenaar wou hem niet terug hebben. Nestor is een lieve reu van 13 jaar oud. Hij zit nog vol energie en staat altijd klaar voor een heerlijke wandeling, hij trekt nog wel een beetje , wat te verhelpen is met een antitrektuig. Buiten valt er altijd wel van alles te beleven. Hij kan meestal goed overweg met andere honden, lijkt wat minder met ongecastreerde reuen. Nestor zou een ideale gezinshond zijn, want hij komt met alles en iedereen goed overeen: honden, kinderen en mensen. Alhoewel hij te lomp is voor kleine kinderen. Honden lijkt hij de voorkeur te hebben voor grotere honden. Bij stress kan hij dit afreageren op kleine honden ( ook weer afhankelijk van de hond) Katten reageert hij op met blaffen, binnenshuis( of de kat daar blij mee is?) Hij is ook wel gevoelig voor stress. Hij is gek op mensen en geniet van de knuffels en aaitjes en is heel makkelijk en liefdevol. Hij kan ook heel rustig en stil zijn. Nestor is klaargestoomd voor adoptie en wacht op een familie. Nestor is in een goede conditie, alleen zijn achterhand is wel wat zwak. Hij kan een orthopedisch bedje wel waarderen. Hij is een grote hond( formaatje boxer, lijkt er ook wel wat op) hij is gecastreerd en gevaccineerd. Wie geeft deze oude lieverd zijn gouden mandje? Hij wordt geplaatst na een huisbezoek en verblijft tot plaatsing in regio Rotterdam in zijn pleeggezin.

Contact:
Aleksandra of Jenny
poolseasielhonden@gmail.com

   

   

HOME

Disclaimer:Van deze website/pagina's mag door derden niets gekopieërd en/of gebruikt worden zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van stichting Collie & Coin Nood.De Stichting is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens en/of herplaatsing van de hier getoonde honden m.u.v. de pleeghonden van Stichting Collie & Co. in Nood.