Hallo beste dierenvrienden ----- ook van andere rassen en dieren 1

Wij hebben besloten op deze pagina andere rassen/dieren dan collies voor te stellen die op zoek zijn naar een baasje. Maar als je geen keus hebt kunnen maken op de pagina's met collies/shelties/ kruisingen vindt je misschien hier je vriend(in) voor het leven :-).

Disclaimer: Wij zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens op deze pagina. Voor herplaatsing van de hier getoonde honden en voor alle andere vragen omtrent deze dieren neem aub contact op met de betreffende asiels of contactpersonen. Collie & Co. in Nood weet verder niets over deze honden m.u.v. de pleeghonden van Collie & Co in Nood zelf.


Als u via de ZooPlusknop iets bestelt, ontvangt Collie in Nood een percentage
over het bedrag dat u heeft besteed


LUNA - Mixjes - teefjes - 9 + jaar


Hepie en Hepie (9 en 10 jaar) zijn lieve, drukke hondjes die geen opvoeding hebben gehad.
Waarschijnlijk hebben ze bij hun vorige baas alles mogen doen.

Tijdens het wandelen blaffen ze naar andere mensen en honden. Als ze hun behoefte moeten doen gaan ze gewoon in een keer zitten recht voor je voeten. In het hok en op de speelweide blaffen ze op ieder geluid en op wat ze zien.
Hierbij is de bruine Hepie de aanstichter.
Dus hierdoor zijn ze niet geschikt voor een appartement.

Hepie en Hepie moeten samen geplaatst worden, want ze kunnen niet zonder elkaar.

Contact voor de meiden:
Dierenopvang Maasland
Aengelbertlaan 30
5342 LA Oss

Tel.0412-638497
Link naar de hondjes-Klik hier

De meiden zijn gereserveerd :-)

IVY - Shih Tzu - teefje - geb.15.08.2015

Ivy is een kleine Shih Tzudame van 5 jaar, zij is zeer recent gecastreerd (dwz dat ook haar baarmoeder is verwijderd en dat zij later geen baarmoederontsteking meer kan krijgen). Haar tandjes zijn ook gepoetst en zij is klaar voor een nieuw leven als zij voldoende is hersteld van de ingreep. Zij leeft nu samen met honden en katten in een pleeggezin waar zij zich heerlijk laat vertroetelen. Want dat is haar leven, lekker kroelen en knuffelen met het baasje, op tijd een wandeling, lekker eten - wat wil een hond nog meer ?
Ivy blijft niet graag achter als baasje het huis verlaat,
zij laat dan van zich horen.
Ons meisje is zindelijk mits men het een beetje in de gaten houdt, een tuin is dan ook een slim plan :-).

Heb je belangstelling voor Ivy, neem dan contact op:

Stichting Collie en Co in Nood
Tel. 0031 (0)475 584 502
Email: collie.in.nood@gmail.com

Ivy wordt met een bruikleencontract en tegen een vergoeding geplaatst en wij vragen u beleefd een vragenlijst in te vullen, die wij u op verzoek grag toesturen.
Ook verstrekken wij uiteraard op verzoek inzage in het bruikleencontract dat wij hanteren.
DAISY - Mix Sabuesa - teefje

Daisy is een mooie sabuesa mix.
Samen met haar broers en zussen is zij gered uit een verwaarloosd huis.
Daisy is 53 cm hoog en 2 jaar oud. Ze is lief, beetje verlegen, maar ook nieuwsgierig en vindt het heerlijk om te spelen en wandelen.

Zij is zeer sociaal met andere honden, met mensen klein beetje verlegen, maar snel trekt ze bij.
Contact voor Daisy is
Miranda van Bitterwijk
Email: miranda_rdam@hotmail.com

 


MERI - Knappe mix- teefje - ca. 4 jaar

Zoek je een vrolijke, enthousiaste en actieve hond waar je veel mee kunt gaan ondernemen? Dan moet je zeker komen kennismaken met Meri! De vier jaar oude Meri is een leuke dame, maar ze heeft wel een uitgesproken karakter. Meri is een pittige hond, die de afgelopen jaren een enorme beschermingsdrang heeft ontwikkeld. In het beschermen van haar baas gaat Meri soms ver, dan durft ze namelijk te bijten in voeten en kuiten. Dat doet ze niet naar iedereen, maar het is wel gedrag waar de toekomstige eigenaar van Meri rekening mee moet houden. Niet beschermend, en dus wenselijk, gedrag moet worden beloond. Vanwege dit gedrag en haar pittige karakter is een ervaren en consequente baas een vereiste voor Meri. Ze heeft iemand nodig die haar corrigeert en begrijpt dat ze uitgedaagd moet worden. Het beoefenen van bijvoorbeeld een hondensport met Meri wordt dan ook zeker aangeraden. Daarin kan ze haar energie kwijt, want Meri is een vrij drukke dame. Ze is erg aanwezig, zowel in haar gedrag als vocaal (veel en hard blaffen kan Meri als de beste, we plaatsen haar daarom niet in een appartement). De commando's beheerst Meri prima, ze kan mee in de auto en een paar uur alleen thuis blijven is voor haar ook geen probleem. Aan de lijn loopt Meri netjes met je mee, totdat ze een soortgenoot tegenkomt. Dan wordt er flink aan de riem getrokken, Meri heeft namelijk een enorme hekel aan andere honden. Daar durft ze ook heel lelijk tegen te doen, dus Meri los laten lopen is geen goed idee. Ook in haar gedrag richting soortgenoten is Meri dus vrij pittig, vandaar dat we voor haar echt een duidelijke 'leider' zoeken. Iemand die graag dingen onderneemt met zijn hond, want daar doe je Meri echt een plezier mee. Daarnaast zoekt Meri je ook maar al te graag op om te knuffelen, daar is ze dol op! Heb je een rustig thuis voor Meri en alle tijd om met deze uitgesproken dame aan de slag te gaan? 

Dierenasiel De Dierenstee
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel.0186-655150
Link naar Meri: KLIK

ABI - Lieve mix - teefje - 3 jaar

Abi is een lief, warm en aanhankelijk teefje bij mensen die ze amper een half uurtje kent. Ze houdt van knuffelen, het liefst de hele dag. Net nieuwe mensen worden tien minuten van een afstand bekeken en er wordt steeds een stap dichterbij gezet. Met een half uur geeft ze pootjes zodat je blijft knuffelen. Abi heeft een stijf pootje door een ongeluk met een busje. De bestuurders zijn gewoon doorgereden en zo is het pootje vergroeid. Ze heeft er helemaal geen last van. Ze is nog steeds een van de snelste, ze moet alleen soms ff bijsturen als ze te veel naar rechts afwijkt. Abi is een vrolijke, jonge, speelse en zelf een beetje waakse lieverd. Abi is onlangs gesterliseerd.

Abi woont tot haar adoptie in Zelhem, Gelderland

Voor meer info gelieve contact op te nemen met:
Yvette Pieper
Tel. 06-134 33 758

   HOME

Disclaimer:Van deze website/pagina's mag door derden niets gekopieërd en/of gebruikt worden zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van stichting Collie & Coin Nood.De Stichting is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens en/of herplaatsing van de hier getoonde honden m.u.v. de pleeghonden van Stichting Collie & Co. in Nood.