Hallo beste dierenvrienden ----- ook van andere rassen en dieren 1

Wij hebben besloten op deze pagina andere rassen/dieren dan collies voor te stellen die op zoek zijn naar een baasje. Maar als je geen keus hebt kunnen maken op de pagina's met collies/shelties/ kruisingen vindt je misschien hier je vriend(in) voor het leven :-).

Disclaimer: Wij zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens op deze pagina. Voor herplaatsing van de hier getoonde honden en voor alle andere vragen omtrent deze dieren neem aub contact op met de betreffende asiels of contactpersonen. Collie & Co. in Nood weet verder niets over deze honden m.u.v. de pleeghonden van Collie & Co in Nood zelf.


Bijgewerkt op 27.05.201
9   

YARO - Kruising - reu

Yaro is maar 1 jaar oud, een reutje, ontzettend lief, sociaal met andere honden.

een 10 met een griffel hond! lief voor alles en iedereen. Prima met kinderen. 47 cm hoog en dus een middenmaatje.

Voor meer informatie: 

miranda_rdam@hotmail.com

 HARRY - Bulldogachtige - jong - reu

Even voorstellen, dit is Harry. Een gecastreerde kruising bulldog achtige reu. Zijn geschatte geboortedatum is van april 2018.

Uitbundige clown Harry werd mager en verwaarloosd bij ons binnengebracht, gevonden op straat en niemand die wist waar hij vandaan kwam.

Harry heeft nog weinig van de wereld meegekregen. Hij kan nog niet echt aan de riem lopen en vindt alles om hem heen super spannend. Stoere bulldog die hij is, overkomt hij wel heel snel zijn angsten en staat open voor nieuwe indrukken. Eenmaal gewend toont hij  zijn ware karakter, die van een lieve vrolijke clown. Daarin zit ook meteen de valkuil, met zijn volhardende capriolen ( overal op klimmen, uit het niets op schoot springen etc. ) weet hij constant de lachers op zijn hand te krijgen en worden zijn malle fratsen telkens beloond.
Voor Harry zoeken we dan ook opgewekte, standvastige, liefdevolle verzorgers die heel hard om Harry kunnen lachen en hem tegelijkertijd leren dat er grenzen zijn aan zijn grappen en grollen.
Link naar Harry: KLIK HIER

ENZO - Mix Herder - reu - ca. 4 jaar

Enzo is een knappe kruising Herder van ongeveer 4 jaar oud. Ongeveer een half jaar geleden stond Enzo vastgebonden aan een bankje midden in een natuurgebied. Hij was samen met een Jack Russel Terrier achtergelaten door zijn eigenaar. Het bleek geen gemakkelijke klus te zijn om Enzo op dat moment te bevrijden van het bankje en mee te nemen naar het asiel. Hij was logischerwijs in paniek, angstig en reageerde agressief als je hem wilde benaderen. Uiteindelijk is het gelukt Enzo mee te nemen waarna hij kon acclimatiseren in het asiel. Het heeft lang geduurd voordat Enzo zich liet aanlijnen. Meer info HIER.

Streekdierentehuis Louter Bloemen
Celsiusstraat 8
3316AC Dordrecht
Tel. 078-6137902

   

ABI - Lieve mix - teefje - 3 jaar

Abi is een lief, warm en aanhankelijk teefje bij mensen die ze amper een half uurtje kent. Ze houdt van knuffelen, het liefst de hele dag. Net nieuwe mensen worden tien minuten van een afstand bekeken en er wordt steeds een stap dichterbij gezet. Met een half uur geeft ze pootjes zodat je blijft knuffelen. Abi heeft een stijf pootje door een ongeluk met een busje. De bestuurders zijn gewoon doorgereden en zo is het pootje vergroeid. Ze heeft er helemaal geen last van. Ze is nog steeds een van de snelste, ze moet alleen soms ff bijsturen als ze te veel naar rechts afwijkt. Abi is een vrolijke, jonge, speelse en zelf een beetje waakse lieverd. Abi is onlangs gesterliseerd.

Abi woont tot haar adoptie in Zelhem, Gelderland

Voor meer info gelieve contact op te nemen met:
Yvette Pieper
Tel. 06-134 33 758

NESTOR - Kruising Boxer - senior - 14 jaar

Daar ben ik weer, Nestor de Boxermix van geschatte 14 lentes jong met de wens naar een eigen thuis.
Ik woon op het moment in een woongemeenschap met verschillende soortgenoten en vrouwelijk personeel (mens) ��
Oorspronkelijk kom ik uit Polen, daar werd ik op straat zwervend gevonden naardat ik als erfhond aan de ketting moest liggn en moest waken.
Daarom vind ik het leven nu ook helemaal geweldig, deze grote wereld moet ik nog helemaal verkennen. Graag loop ik nog een uurtje met je mee en leer iedere dag erbij, niet dat ik ergens bang voor ben, hoor. Maar soms kom ik nieuwe honden tegen die ik niet gelijk leuk vind, dan kijk ik nog twee drie keer en dan weet ik het wel zeker: die is leuk, of juist niet. Ik ben heel makkelijk te lezen in mijn duidelijke lichaamstaal.
T.o.v. mensen ben ik helemaal geweldig, groot, klein, dik, dun. Maakt mij allemaal niet uit. Mensen zijn leuk!
Katten en kleine dieren... Hmmm, nee. Ook kleine witte honden mag ik niet.

Ff alles op een rij:
Ik ben Nestor, geschatte 14 jaar.
Gecastreerd
Gechipt en geënt
Poolse nationaliteit
Mijn dierenarts beweert dat ik heel gezond ben, ik heb alleen nu ff een kuurtje tegen jeuk.
Mijn tanden zijn versleten door mijn vorig werk maar ik heb er verder geen last van. Ik kluif nog overal op.
Ik ben graag buiten en leer net wat spelen is.
Autorijden vind ik niet zo leuk.
Maar knuffelen wel, daar heb ik een diploma in.
Ik kan alleen blijven en met soortgenoten overweg, ze zeggen weleens dat ik lomp ben, maar dat ligt aan mijn maat ��
Ik pas goed op mijn huis maar bijt niet.
Voor de rest ben ik een gezellige rustige kerel die een nieuwe woonplaats zoek met tuin en iemand die ook graag wandelt.
Voor een date met mij kan je contact opnemen met mijn secretaresse Elke Jansenvan Stichting Moppies. Zij behartigt mijn belangen en maakt afspraken. Ik wordt met contract en tegen een vergoeding geplaatst.
Ben ik wat je zoekt? 

Heb je zin in een nieuwe ouwe jonge man huis, neem dan contact op, ik wacht zolang hier in Ridderkerk op jouw. Tot snel ��

Contact:
Elke Jansen
Email: elkejansen37@gmail.com

   

   

HOME

Disclaimer:Van deze website/pagina's mag door derden niets gekopieërd en/of gebruikt worden zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van stichting Collie & Coin Nood.De Stichting is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens en/of herplaatsing van de hier getoonde honden m.u.v. de pleeghonden van Stichting Collie & Co. in Nood.