Hallo beste dierenvrienden ----- ook van andere rassen en dieren 1

Wij hebben besloten op deze pagina andere rassen/dieren dan collies voor te stellen die op zoek zijn naar een baasje. Maar als je geen keus hebt kunnen maken op de pagina's met collies/shelties/ kruisingen vindt je misschien hier je vriend(in) voor het leven :-).

Disclaimer: Wij zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens op deze pagina. Voor herplaatsing van de hier getoonde honden en voor alle andere vragen omtrent deze dieren neem aub contact op met de betreffende asiels of contactpersonen. Collie & Co. in Nood weet verder niets over deze honden m.u.v. de pleeghonden van Collie & Co in Nood zelf.


Als u via de ZooPlusknop iets bestelt, ontvangt Collie in Nood een percentage
over het bedrag dat u heeft besteed


 FENKIE - Terriertje - teefje - 8 jaar

Hoi, mijn naam is Fenkie! Ik ben een leuke, grappige dame van ongeveer 8 jaar oud en ruim 10 kilootjes. Mijn hobby's zijn wandelen, eten, lekker slapen en knuffelen en kussen ;) ik ben nog erg actief!
Ik heb alleen 2 kleine probleempjes... ik zie nog maar heel weinig, aan één oog ben ik volledig blind en met mijn andere oog zie ik erg slecht. Maar geen zorgen, ruiken en horen werkt des te beter, en omdat ik erg slim ben is het voor mij niet echt een beperking en kan ik gewoon nog volop genieten van het leven. Omdat ik door mijn slechtziendheid wel sneller kan schrikken door onverwachte aanrakingen en benaderingen zoek ik een huis zonder kinderen. Belangrijk is om in huis de meubels zo min mogelijk/niet te verplaatsen.

Mijn andere probleempje is een voedselintolerantie, maar ook dat maakt niet heel veel uit want ik heb gewoon mijn eigen dieet en dit gaat heel erg goed.

Ik woon momenteel bij een vrijwilliger van het asiel omdat de kennel echt niet mijn plek was... Andere huisdieren vind ik totaal niet fijn. Ik wil dan ook absoluut niet geplaatst worden bij andere dieren. De parkiet die nu met mij een huisje deelt kan nog wel, die loopt me gelukkig ook niet voor mijn pootjes.

Ik kon voorheen prima een paar uurtjes alleen zijn, maar inmiddels kan ik dat niet zo goed meer. Ik heb een klein beetje verlatingsangst opgebouwd toen ik naar de kennel kwam. Hier zal ik dan ook wel wat hulp bij nodig hebben. Overigens ben ik een waakse dame, een alarmsysteem heb je met mij in huis zeker niet nodig!

Heb je belangstelling voor mij ? Cool :)

Dan vindt je hier alles wat je nodig hebt:

Dierentehuis Zeist e.o.
De link naar Fenkie - KLIKHIER


JORDAN
- Lieve mix - reu - senior

Jordan is als pup in het asiel terecht gekomen en heeft daar ruim 11 jaar moeten wachten. Nooit is er interesse in hem getoond. Raar, want hij is super lief, aanhankelijk, makkelijk en vrolijk.
Inmiddels is Jordan dus 11+. Hij verblijft bij een gastgezin in 's Hertogenbosch. Hier deelt hij het huis met andere honden en ook een kat. Geen enkel probleem, want Jordan is sociaal naar mens en dier.
Hij begroet iedereen enthousiast en met enige lompheid ��.
Van het begin af aan is hij zindelijk, loopt netjes mee aan de lijn ( we zijn nog wel afstand aan het opbouwen).
Jordan is ongeveer 55 cm hoog en weegt net geen 25 kilo. Hij is dol op eten en dat is wel een aandachtspunt. Eten onbeheerd laten betekent dat het weg is ��.
Jordan is ook wel wat waaks zoals de glazenwasser nu weet. Of hij iets zal doen betwijfelen we zeer, maar zijn zware blaf zal zeker indruk maken. Verder is hij in huis rustig. Mee in de auto is geen probleem. Onlangs is zijn gebit nog schoon gemaakt en hij is verder gezond.
Hij kan een paar uurtjes alleen blijven, heeft een hekel aan natte voeten en kan snurken als de beste �� .
In samenwerking met Sonja van "Charity Solid Shampoo Bars", gaan we een mooi plekje voor hem zoeken. Dankzij haar kon Jordan het asiel verlaten.
Wat we zoeken voor Jordan? Hij heeft 11 lange jaren moeten wachten in een asiel, dus hij heeft heel wat in te halen.
Daarom plaatsen we hem niet bij mensen die hele dagen werken, ook al is dat nu tijdelijk thuis ivm lockdown. Hij verdient het verwend te worden en alle aandacht te krijgen. Zoals gezegd, hij heeft lang genoeg moeten wachten op zijn kans. Hij zou bij een andere hond en/of kat kunnen wonen, maar dat hoeft niet per se. Belangrijker is de aandacht die hij krijgt van zijn mens(en). Samen relaxen, samen wandelen. Jordan heeft geen grote eisen, hij wil alleen na 11 jaar een eigen thuis.DAISY - Mix Sabuesa - teefje

Daisy is een mooie sabuesa mix.
Samen met haar broers en zussen is zij gered uit een verwaarloosd huis.
Daisy is 53 cm hoog en 2 jaar oud. Ze is lief, beetje verlegen, maar ook nieuwsgierig en vindt het heerlijk om te spelen en wandelen.

Zij is zeer sociaal met andere honden, met mensen klein beetje verlegen, maar snel trekt ze bij.
Contact voor Daisy is
Miranda van Bitterwijk
Email: miranda_rdam@hotmail.com

 


MERI - Knappe mix- teefje - ca. 4 jaar

Zoek je een vrolijke, enthousiaste en actieve hond waar je veel mee kunt gaan ondernemen? Dan moet je zeker komen kennismaken met Meri! De vier jaar oude Meri is een leuke dame, maar ze heeft wel een uitgesproken karakter. Meri is een pittige hond, die de afgelopen jaren een enorme beschermingsdrang heeft ontwikkeld. In het beschermen van haar baas gaat Meri soms ver, dan durft ze namelijk te bijten in voeten en kuiten. Dat doet ze niet naar iedereen, maar het is wel gedrag waar de toekomstige eigenaar van Meri rekening mee moet houden. Niet beschermend, en dus wenselijk, gedrag moet worden beloond. Vanwege dit gedrag en haar pittige karakter is een ervaren en consequente baas een vereiste voor Meri. Ze heeft iemand nodig die haar corrigeert en begrijpt dat ze uitgedaagd moet worden. Het beoefenen van bijvoorbeeld een hondensport met Meri wordt dan ook zeker aangeraden. Daarin kan ze haar energie kwijt, want Meri is een vrij drukke dame. Ze is erg aanwezig, zowel in haar gedrag als vocaal (veel en hard blaffen kan Meri als de beste, we plaatsen haar daarom niet in een appartement). De commando's beheerst Meri prima, ze kan mee in de auto en een paar uur alleen thuis blijven is voor haar ook geen probleem. Aan de lijn loopt Meri netjes met je mee, totdat ze een soortgenoot tegenkomt. Dan wordt er flink aan de riem getrokken, Meri heeft namelijk een enorme hekel aan andere honden. Daar durft ze ook heel lelijk tegen te doen, dus Meri los laten lopen is geen goed idee. Ook in haar gedrag richting soortgenoten is Meri dus vrij pittig, vandaar dat we voor haar echt een duidelijke 'leider' zoeken. Iemand die graag dingen onderneemt met zijn hond, want daar doe je Meri echt een plezier mee. Daarnaast zoekt Meri je ook maar al te graag op om te knuffelen, daar is ze dol op! Heb je een rustig thuis voor Meri en alle tijd om met deze uitgesproken dame aan de slag te gaan? 

Dierenasiel De Dierenstee
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel.0186-655150
Link naar Meri: KLIK

ABI - Lieve mix - teefje - 6 jaar

Abi is een lief, warm en aanhankelijk teefje bij mensen die ze amper een half uurtje kent. Ze houdt van knuffelen, het liefst de hele dag. Net nieuwe mensen worden tien minuten van een afstand bekeken en er wordt steeds een stap dichterbij gezet. Met een half uur geeft ze pootjes zodat je blijft knuffelen. Abi heeft een stijf pootje door een ongeluk met een busje. De bestuurders zijn gewoon doorgereden en zo is het pootje vergroeid. Ze heeft er helemaal geen last van. Ze is nog steeds een van de snelste, ze moet alleen soms ff bijsturen als ze te veel naar rechts afwijkt. Abi is een vrolijke, jonge, speelse en zelf een beetje waakse lieverd. Abi is onlangs gesterliseerd.

Abi woont tot haar adoptie in Zelhem, Gelderland

Voor meer info gelieve contact op te nemen met:
Yvette Pieper
Tel. 06-134 33 758

WOEZEL(TJE) - Boomertje - teefje

Woezel is een lieve kleine Boomerdame van 6 jaar. Zij heeft niet veel geleerd bij haar vorige eigenaar en heeft u nodig om haar wegwijs te maken in haar nieuwe hondenleventje. Woezel is gesteriliseerd en zeer sociaal met honden, katten en mensen. Zij is niet 100 % zindelijk en loopt ook nog niet goed aan de lijn.

Meer info bij:
Thekla
Tel. 0032 (0)495 361968
HOME

Disclaimer:Van deze website/pagina's mag door derden niets gekopieërd en/of gebruikt worden zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van stichting Collie & Coin Nood.De Stichting is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens en/of herplaatsing van de hier getoonde honden m.u.v. de pleeghonden van Stichting Collie & Co. in Nood.