Hallo beste dierenvrienden ----- ook van andere rassen en dieren 1

Wij hebben besloten op deze pagina andere rassen/dieren dan collies voor te stellen die op zoek zijn naar een baasje. Maar als je geen keus hebt kunnen maken op de pagina's met collies/shelties/ kruisingen vindt je misschien hier je vriend(in) voor het leven :-).

Disclaimer: Wij zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens op deze pagina. Voor herplaatsing van de hier getoonde honden en voor alle andere vragen omtrent deze dieren neem aub contact op met de betreffende asiels of contactpersonen. Collie & Co. in Nood weet verder niets over deze honden m.u.v. de pleeghonden van Collie & Co in Nood zelf.


Bijgewerkt op 25.07
.2017

 CHICO - Chiahuahua - reu - 1,5 jaar

Chico is een vrolijke en energieke kleine jongeman die
baasjes zoekt met al een kleinere hond waar hij heerlijk mee kan ravotten en spelen. Chico is zeer sociaal en superlief en aanhankelijk.
Meer informatie op zijn eigen pagina:

KLIK HIER voor Chico

Wie valt voor deze charmante 'gozer'?

Stichting Collie en Co in Nood


EMMA - Mix Yorkie/Malthezer Leeuwtje - teefje

Ik heet Emma, mijn pleegouders noemen mij ook B andit omdat ik zo af en toe streken uithaal. Al je voor mij gaat, verveel je je niet en heb je 2 in 1:-). 2 Terriers in één verpakking zou je kunnen zeggen.

Meer info over mij op onderstaande link :
............... KLIK HIER ...................

Contact is Stichting Collie & Co in Nood
Email: collie.in.nood@gmail.com

Voor Emma vindt aankomend weekend een
kennismaking plaats.


JACKY - Mix Malthezer/Dwergpoedel - reu - 5 jaar

Mijn naam is Jacky, maar ik wordt ook wel Jack genoemd, mijn baasjes noemden mij meestal schatje ;-). Omdat mijn vrouwtje erg ziek werd en mijn baasje hele dagen moet werken is mijn levenskwaliteit er flink op achteruit gegaan. Dat wilden mijn baasjes niet voor mij en hebben mij in goed oeverleg met de mensen van Collie in Nood afgestaan. Zij gaan voor mij een heeel goed nieuw thuis vinden waar zij heel veel tijd voor mij hebben.

Meer info over mij op onderstaande link :
............... KLIK HIER ...................

Contact is Stichting Collie & Co in Nood
Email: collie.in.nood@gmail.com

DANNY - Bichon Frisee - reu - 3 jaar

Ik heet Danny en ben een gecastreerde Bichonmeneer. Door omstandigheden konden mijn baasjes niet langer voor mij zorgen en ben ik bij Collie in Nood terecht bgekomen. Je kunt wel zien dat ik mij bij hen erg prettig voel, maar ik heb toch liever een huisje voor mijzelf met al een aanwezige andere hond.

Meer info over mij op onderstaande link :
............... KLIK HIER ...................

Contact is Stichting Collie & Co in Nood
Email: collie.in.nood@gmail.com

Dierenopvang Koningen
Maatschappijwijk 15
7707 SG Balkbrug
0523-235921
06-13290529
koningen@kpnplanet.nl

http://www.dierenopvangkoningen.nl /inshelters/paca-1/

PACA - een prachtige, stabiele, vriendelijke en leuke dame van 6 jaar jong die haar leven doorbrengt op 3 poten. En dat leven op 3 poten doet zij geweldig!
Door een ongeluk kon er niet anders besloten worden dat haar voorpoot te amputeren en zodoende mist zij deze dus. Maar Paca is sterk, heeft zich hier compleet op aangepast, kan enorm hard rennen, geniet van wandelen, speelt graag en heeft er geen problemen mee dat zij het dus met 3 poten moet doen. Paca komt uit Spanje, waar zij is gevonden. En na haar operatie had zij het geluk om in een pleeggezin te mogen herstellen. En daar heeft Paca geleerd hoe het leven in huis is, hoe het leven is bij mensen die van haar houden en daar heeft zij laten zien hoe leuk zij is! Paca is een leuke hond, maakt zich niet zo druk om dingen, loopt keurig aan de riem, kent haar commando's en zou graag weer een eigen familie vinden. Paca kan het prima vinden met andere honden en kent de hondentaal uitstekend. Zij heeft respect voor een kat die niet onder de indruk is van honden en zij keert zich dan keurig om en laat de kat met rust. Paca is lief voor alle mensen, groot en klein en is gewend aan kinderen in haar gastgezin. Omdat Paca een redelijk grote dame is, plaatsen wij haar niet in een gezin met kleine kindjes. Maar kinderen vanaf een jaar of 12 is geen probleem voor haar. Voor Paca zoeken wij lieve mensen die trots op haar zijn, die haar een heerlijk leven kunnen bieden, die haar de tijd geven om opnieuw te wennen en die haar heel gelukkig willen maken. Dan krijgt u deze prachtige en dappere kanjer die dankbaar zal zijn en haar uiterste best voor u zal doen! Komt u gauw kennis met haar maken? 

Geopend: ma t/m za van 13.30 tot 16.00 uur
Telefonisch bereikbaar ma t/m za 10.00 tot 16.00 uur. 


ABI - Lieve mix - teefje - 3 jaar

Abi is een lief, warm en aanhankelijk teefje bij mensen die ze amper een half uurtje kent. Ze houdt van knuffelen, het liefst de hele dag. Net nieuwe mensen worden tien minuten van een afstand bekeken en er wordt steeds een stap dichterbij gezet. Met een half uur geeft ze pootjes zodat je blijft knuffelen. Abi heeft een stijf pootje door een ongeluk met een busje. De bestuurders zijn gewoon doorgereden en zo is het pootje vergroeid. Ze heeft er helemaal geen last van. Ze is nog steeds een van de snelste, ze moet alleen soms ff bijsturen als ze te veel naar rechts afwijkt. Abi is een vrolijke, jonge, speelse en zelf een beetje waakse lieverd. Abi is onlangs gesterliseerd.

Abi woont tot haar adoptie in Zelhem, Gelderland

Voor meer info gelieve contact op te nemen met:
Yvette Pieper
Tel. 06-134 33 758


RUDOLFO - Podenco - reu - geschat 3 jaar

Rudolfo is een aanhankelijke, vriendelijke, soms wat verlegen jongen in nieuwe situaties. Hij is gecastreerd. Rudolfo was ongeveer 8 maanden toen hij - 3 Maart 2014 - werd binnengebracht.
Samen met een andere hond was hij zwervend op straat aangetroffen.
Rudolfo is een aanhankelijk en vriendelijk mannetje. Hij is altijd erg blij je te zien, en laat dat ook merken. Het liefst klamt hij zich aan je vast in de kennel , alsof hij wil zeggen 'neem me mee please, please'. Rudolfo gaat graag mee naar buiten, hij moest eerst wel wennen aan de riem, dat vond hij wel een beetje eng, maar inmiddels gaat het veel beter. Rudolfo heeft nog steeds zijn 'charming puppy look'. Bij vreemde mensen en in nieuwe situaties kan hij verlegen, timide zijn. Maar door hem vertrouwen te geven, voelt hij zich ook wel snel weer op zijn gemak, en is dan een energiek en vrolijk hondje. Rudolfo is echt een lieffie, en een knuffelkont!

Rudolfo komt 15 Augustus naar Nederland.

Bij interesse in Rudolfo kunt u contact opnemen met:

Stichting Doggymix
Tel: 073-5994461 ((in de avonduren)
E-mail: info@doggymix.com


MICKEY - Katertje - jong

Mickey is een je weet wel kater van nog net geen jaar oud.
Gevonden langs de weg, aangereden. 1 achterpoot gebroken, andere poot heup uit de... kom. De dierenarts heeft je geopereerd(1 pin in gebroken achterpoot), vervolgens een rust periode en nu ben je eigenlijk als nieuw. Tijd om een thuis te zoeken.

Momenteel verblijft Mickey in opvang en wat een heerlijk ventje is het. Een enorme vrijkous. Hij zou bij kinderen kunnen, een andere kat en ook een katvriendelijke hond. Doet alles keurig op de bak en slaat zijn nagels in de krabpaal. Nieuwsgierig, speels en gewoon lief. Komt 's nachts graag er bij liggen, af en toe onder het dekbed is ook leuk. Geënt en gechipt.

Mickey was gewend naar buiten te mogen, hoewel hij hier niet moeilijk doet dat hij alleen binnen leeft. Maar omdat hij al 1 van zijn levens verbruikt heeft, zoeken we nu toch een plek waar de tuin of balkon is afgezet en hij niet weg kan.
Deze jongen moet niet weer een ongeluk krijgen.

Wie plek heeft voor deze lieverd, stuur ons even een bericht.
darcydierverzorging@gmail.com


DULCE - Mix Herder - teefje - volwassen

Dulce is een teefje van 4,5 jaar .. zeer lief, zoals haar naam laat vermoeden.. Dulce betekent zacht in het Spaans.


Ze kan prima met kinderen, is lief met mensen en sociaal met andere honden.

Dulce is een middenmaatje en ongeveer 20 kilo

Voor meer informatie kunt U contact opnemen met:

Miranda van Bitterwijk:
miranda_rdam@hotmail.comBLITZZ - Mix Shiba Inu/Pomeriaan - reu - 2,5 jaar

Blitzz is een zeer slimme en leergierige hond met een grote wil to please voor zijn baas. Hij accepteert ook het liefst maar één baasje. Hij is erg lief met een groot knuffelgehalte en speels. Blitzz weet heel goed wat hij wil en wat niet, heeft daarom wel een ervaren baas nodig die hem op de juiste manier leert dat hij niet altijd met zijn kop door de muur kan ;-). Wel is hij heel trouw naar zijn baas maar zeker geen hond voor beginners. Hij vindt sommige dingen nog erg spannend en moet ook nog het e.e.a.leren. Aan vreemde mensen moet hij wennen in het begin. Als je zijn vertrouwen hebt ben je zijn held en nooit meer alleen. Omdat hij jaloers van aard is wordt hij niet bij andere dieren en kinderen geplaatst. Hij is waaks maar niet over de top. Blitzz leeft nog bij de eigenaar in Werkendam en wordt met een contract herplaatst.

Hij moet opnieuw worden gevaccineerd, dat is de afgelopen tijd niet gebeurd. Blitzz is 27.01.2015 geboren. Hij is tevens gecastreerd.

Contavt voor Blitzz is zijn vrouwtje
Kelly v.d. Heuvel
E-mail: Familie.heuveltje@gmail.comBETO - Mix Boxer - reu - 2 jaar

Beto is iets meer dan 2 jaar oud, een lieverd, mensgericht..en speelt graag met een balletje, kan prima met reutjes en teefjes... midden energie niveau... kruising Boxer met tijger velletje. Kan ook prima met kinderen én kan met katten samenleven.


Beto heeft zijn analyses gehad is helemaal gezond. Hij zit in opvang in Spanje, hij is zindelijk en wacht nu op zijn definitieve huisje.


Voor meer informatie kunt U contact opnemen met:

Miranda van Bitterwijk:
miranda_rdam@hotmail.comHOME

Disclaimer:Van deze website/pagina's mag door derden niets gekopieërd en/of gebruikt worden zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van stichting Collie & Coin Nood.De Stichting is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens en/of herplaatsing van de hier getoonde honden m.u.v. de pleeghonden van Stichting Collie & Co. in Nood.