Hallo beste dierenvrienden ----- ook van andere rassen en dieren 1

Wij hebben besloten op deze pagina andere rassen/dieren dan collies voor te stellen die op zoek zijn naar een baasje. Maar als je geen keus hebt kunnen maken op de pagina's met collies/shelties/ kruisingen vindt je misschien hier je vriend(in) voor het leven :-).

Disclaimer: Wij zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens op deze pagina. Voor herplaatsing van de hier getoonde honden en voor alle andere vragen omtrent deze dieren neem aub contact op met de betreffende asiels of contactpersonen. Collie & Co. in Nood weet verder niets over deze honden m.u.v. de pleeghonden van Collie & Co in Nood zelf.


Als u via de ZooPlusknop iets bestelt, ontvangt Collie in Nood een percentage
over het bedrag dat u heeft besteed


BENJI - Boomer - reu - geboren juli 2020

Super leuk Boomertje van 3 maanden jong zoekt een forever home. Hij kan met alles en iedereen overweg, ook met katten. Benji is volledig in orde met de inentingen, ook rabiës.
Hij wordt enkel in Belgie geplaatst.

Contact:
Stichting Rescue Dogs Europe
Tel. 0032 495 36 19 68JESSY - Jack Russeltje - teefje - geb. 14.08.2013

Jessy hebben wij overgenomen van de oude eigenaar, een hondenfokker, ivm haar leeftijd. Meneer is van mening dat zijn honden ook recht hebben op een huiselijk leven bij lieve baasjes en daarom mocht zij met bijna 7 jaren 'al' met pensioen.
Jessy wordt op 14 augustus 7 jaar en geniet volop van haar nieuwe leven in het pleeggezin. Lekker lui de hele dag op de bank liggen en het enige dat beweegt is haar staartje, het kwijspelt namelijk continu ;-).
Jessy is een zeer sociaal hondje en graag bij mensen. In huis lui met een regelneeftintje en buiten gooit zij de remmen los, zij wandelt ontzettend graag. Maar de weg naar de auto (wij moeten met de auto als wij leuk willen wandelen) vraagt zij een vip behandeling, het liefst op arm of anders met veel overredingskunst aan de lijn laten lopen. Het is een beetje een 'prinsesje'. Zij is nog niet volledig zindelijk, kent wel de puppypad. Wij plaatsen haar niet bij kinderen onder 15 jaar, dat is te druk voor haar. Een tuin is een must, die heeft zij nodig, ook een water - of Jack Russeldichte tuinafzetting is nodig, want zij heeft een goede (speur)neus en vindt elk gaatje.
Jessy heeft altijd goede zin en nu zij ook begint te spelen, lig ik vaak in een deuk .Een niet te dominante andere hond als speelmaatje weet zij te waarderen. Even alleen blijven is in het pleeggezin geen probleem. Op 29 juni moet zij voor de laatste controle naar de dierenarts en daarna mag zij vertrekken naar nieuwe baasjes.Jessy is recent ontwormd, gevaccineerd en zeer goed onderzocht bij onze dierenarts.
Wij vragen u bij belangstelling een intakeformulier in te vullen, dit kunt u opvragen via onderstaand emailadres. Na terugzending nemen wij contact met u op.

Leest u aub ook ons adoptietraject even door, voordat u met ons 'in zee gaat'
:-)
http:www.collie-in-nood.com/adoptietraject.html

Stichting Collie en Co in Nood
Tel. 0031 - (0)46 850 31 44
Email: collie.in.nood@gmail.com


DAISY - Mix Sabuesa - teefje

Daisy is een mooie sabuesa mix.
Samen met haar broers en zussen is zij gered uit een verwaarloosd huis.
Daisy is 53 cm hoog en 2 jaar oud. Ze is lief, beetje verlegen, maar ook nieuwsgierig en vindt het heerlijk om te spelen en wandelen.

Zij is zeer sociaal met andere honden, met mensen klein beetje verlegen, maar snel trekt ze bij.
Contact voor Daisy is
Miranda van Bitterwijk
Email: miranda_rdam@hotmail.com

ENZO - Mix Herder - reu - ca. 4 jaar

Enzo is een knappe kruising Herder van ongeveer 4 jaar oud. Ongeveer een half jaar geleden stond Enzo vastgebonden aan een bankje midden in een natuurgebied. Hij was samen met een Jack Russel Terrier achtergelaten door zijn eigenaar. Het bleek geen gemakkelijke klus te zijn om Enzo op dat moment te bevrijden van het bankje en mee te nemen naar het asiel. Hij was logischerwijs in paniek, angstig en reageerde agressief als je hem wilde benaderen. Uiteindelijk is het gelukt Enzo mee te nemen waarna hij kon acclimatiseren in het asiel. Het heeft lang geduurd voordat Enzo zich liet aanlijnen.

Streekdierentehuis Louter Bloemen
Celsiusstraat 8
3316AC Dordrecht
Tel. 078-6137902


ABI - Lieve mix - teefje - 3 jaar

Abi is een lief, warm en aanhankelijk teefje bij mensen die ze amper een half uurtje kent. Ze houdt van knuffelen, het liefst de hele dag. Net nieuwe mensen worden tien minuten van een afstand bekeken en er wordt steeds een stap dichterbij gezet. Met een half uur geeft ze pootjes zodat je blijft knuffelen. Abi heeft een stijf pootje door een ongeluk met een busje. De bestuurders zijn gewoon doorgereden en zo is het pootje vergroeid. Ze heeft er helemaal geen last van. Ze is nog steeds een van de snelste, ze moet alleen soms ff bijsturen als ze te veel naar rechts afwijkt. Abi is een vrolijke, jonge, speelse en zelf een beetje waakse lieverd. Abi is onlangs gesterliseerd.

Abi woont tot haar adoptie in Zelhem, Gelderland

Voor meer info gelieve contact op te nemen met:
Yvette Pieper
Tel. 06-134 33 758


 HOME

Disclaimer:Van deze website/pagina's mag door derden niets gekopieërd en/of gebruikt worden zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van stichting Collie & Coin Nood.De Stichting is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens en/of herplaatsing van de hier getoonde honden m.u.v. de pleeghonden van Stichting Collie & Co. in Nood.