Hallo beste dierenvrienden ----- ook van andere rassen en dieren 1

Wij hebben besloten op deze pagina andere rassen/dieren dan collies voor te stellen die op zoek zijn naar een baasje. Maar als je geen keus hebt kunnen maken op de pagina's met collies/shelties/ kruisingen vindt je misschien hier je vriend(in) voor het leven :-).

Disclaimer: Wij zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens op deze pagina. Voor herplaatsing van de hier getoonde honden en voor alle andere vragen omtrent deze dieren neem aub contact op met de betreffende asiels of contactpersonen. Collie & Co. in Nood weet verder niets over deze honden m.u.v. de pleeghonden van Collie & Co in Nood zelf.


Als u via de ZooPlusknop iets bestelt, ontvangt Collie in Nood een percentage
over het bedrag dat u heeft besteed


   

DAISY - Mix Sabuesa - teefje

Daisy is een mooie sabuesa mix.
Samen met haar broers en zussen is zij gered uit een verwaarloosd huis.
Daisy is 53 cm hoog en 2 jaar oud. Ze is lief, beetje verlegen, maar ook nieuwsgierig en vindt het heerlijk om te spelen en wandelen.

Zij is zeer sociaal met andere honden, met mensen klein beetje verlegen, maar snel trekt ze bij.
Contact voor Daisy is
Miranda van Bitterwijk
Email: miranda_rdam@hotmail.com


MERI - Knappe mix- teefje - ca. 4 jaar

Zoek je een vrolijke, enthousiaste en actieve hond waar je veel mee kunt gaan ondernemen? Dan moet je zeker komen kennismaken met Meri! De vier jaar oude Meri is een leuke dame, maar ze heeft wel een uitgesproken karakter. Meri is een pittige hond, die de afgelopen jaren een enorme beschermingsdrang heeft ontwikkeld. In het beschermen van haar baas gaat Meri soms ver, dan durft ze namelijk te bijten in voeten en kuiten. Dat doet ze niet naar iedereen, maar het is wel gedrag waar de toekomstige eigenaar van Meri rekening mee moet houden. Niet beschermend, en dus wenselijk, gedrag moet worden beloond. Vanwege dit gedrag en haar pittige karakter is een ervaren en consequente baas een vereiste voor Meri. Ze heeft iemand nodig die haar corrigeert en begrijpt dat ze uitgedaagd moet worden. Het beoefenen van bijvoorbeeld een hondensport met Meri wordt dan ook zeker aangeraden. Daarin kan ze haar energie kwijt, want Meri is een vrij drukke dame. Ze is erg aanwezig, zowel in haar gedrag als vocaal (veel en hard blaffen kan Meri als de beste, we plaatsen haar daarom niet in een appartement). De commando's beheerst Meri prima, ze kan mee in de auto en een paar uur alleen thuis blijven is voor haar ook geen probleem. Aan de lijn loopt Meri netjes met je mee, totdat ze een soortgenoot tegenkomt. Dan wordt er flink aan de riem getrokken, Meri heeft namelijk een enorme hekel aan andere honden. Daar durft ze ook heel lelijk tegen te doen, dus Meri los laten lopen is geen goed idee. Ook in haar gedrag richting soortgenoten is Meri dus vrij pittig, vandaar dat we voor haar echt een duidelijke 'leider' zoeken. Iemand die graag dingen onderneemt met zijn hond, want daar doe je Meri echt een plezier mee. Daarnaast zoekt Meri je ook maar al te graag op om te knuffelen, daar is ze dol op! Heb je een rustig thuis voor Meri en alle tijd om met deze uitgesproken dame aan de slag te gaan? 

Dierenasiel De Dierenstee
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel.0186-655150
Link naar Meri: KLIK

ABI - Lieve mix - teefje - 6 jaar

Abi is een lief, warm en aanhankelijk teefje bij mensen die ze amper een half uurtje kent. Ze houdt van knuffelen, het liefst de hele dag. Net nieuwe mensen worden tien minuten van een afstand bekeken en er wordt steeds een stap dichterbij gezet. Met een half uur geeft ze pootjes zodat je blijft knuffelen. Abi heeft een stijf pootje door een ongeluk met een busje. De bestuurders zijn gewoon doorgereden en zo is het pootje vergroeid. Ze heeft er helemaal geen last van. Ze is nog steeds een van de snelste, ze moet alleen soms ff bijsturen als ze te veel naar rechts afwijkt. Abi is een vrolijke, jonge, speelse en zelf een beetje waakse lieverd. Abi is onlangs gesterliseerd.

Abi woont tot haar adoptie in Zelhem, Gelderland

Voor meer info gelieve contact op te nemen met:
Yvette Pieper
Tel. 06-134 33 758


FLASH - Mix Labrador? - reu - 4 jaar

Flash is een hond die vanaf pup zijn bij een man in een flat heeft geleefd in Spanje, altijd lekker gewandeld, gesocialiseerd en prima leven gehad.
Maar Flash is nu 4 jaar oud en nog volop in de bloei  van zijn leven, waar zijn baasje door een ziekte die zijn spieren aantast het steeds moeilijker heeft om hem uit te laten... tot het punt kwam dat het gewoonweg niet meer ging... Baasje zal voor de zorg in huis moeten bij familie..en Flash moest naar het asiel...
Gelukkig nam de man contact op met 1 van onze vrijwilligers en vertelde zijn verhaal. 
Flash is een reutje, gecastreerd, 4 jaar oud, sociaal met andere honden, nog jong en sportief, lief met mensen en kinderen, hoe hij met katten is, is onbekend.

Contact voor Flash is
Miranda van Bitterwijk
Email: miranda_rdam@hotmail.com
HOME

Disclaimer:Van deze website/pagina's mag door derden niets gekopieërd en/of gebruikt worden zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van stichting Collie & Coin Nood.De Stichting is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens en/of herplaatsing van de hier getoonde honden m.u.v. de pleeghonden van Stichting Collie & Co. in Nood.