Hallo beste dierenvrienden ----- ook van andere rassen en dieren 1

Wij hebben besloten op deze pagina andere rassen/dieren dan collies voor te stellen die op zoek zijn naar een baasje. Maar als je geen keus hebt kunnen maken op de pagina's met collies/shelties/ kruisingen vindt je misschien hier je vriend(in) voor het leven :-).

Disclaimer: Wij zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens op deze pagina. Voor herplaatsing van de hier getoonde honden en voor alle andere vragen omtrent deze dieren neem aub contact op met de betreffende asiels of contactpersonen. Collie & Co. in Nood weet verder niets over deze honden m.u.v. de pleeghonden van Collie & Co in Nood zelf.


Bijgewerkt op 23.05.2020NICA - Mixje - teefje - 5 jaar

Nica is een teefje van net 5 jaar. Ze komt oorspronkelijk uit Roemenië en is hier mishandeld geworden.
Met een half jaar is ze naar Nederland gekomen. In het begin was zij een zeer bange hond, maar naar een tijd kwam ze los.
Ze is een ontzettende knuffelaar.
Als ze alleen bij ons gezin is, is het eigenlijk een normale hond. Als er bezoek komt dan blaft ze totdat de mensen gaan zitten.
Ze zoekt zich dan een rustig plekje en gaat daar liggen. Wandelen vind ze super, maar in de bebouwde kom is toch nog heel veel eng. In het bos of veld komt ze helemaal los, ze loopt dan zelfs los. Water is ze gek op iedere plas of beekje daar moet ze in.
De reden dat zij onze dochter heeft gebeten is eigenlijk heel logisch, na een drukke verjaardag lag Nica eindelijk ontspannen te slapen, onze dochter is toen om haar hals gaan hangen. Ondanks vele waarschuwingen voor onze dochter dat niet te doen, heeft Nica toen uit schrik gehapt.
Helaas is hierdoor ons vertrouwen in haar weg, maar dat is niet Nica's schuld.
Zij wordt niet geplaatst bij jonge kinderen
omdat de situaties met hen te onvoorspelbaar zijn en het vaak te druk voor Nica kan zijn.
Nica kan goed een aantal uur alleen blijven. Ze is gesteriliseerd, ontvlooid en ontwormt.

Nica is een VAN BAAS NAAR BAAS hondje en wordt met een herplaatsingscontract en tegen een redelijke vergoeding geplaatst (op advies van Collie in Nood).
Wij vragen U beleefd vooraf een vragenlijst in te vullen die u via email bij ons kunt opvragen. Dank u wel.

Contact:
Stichting Collie en Co in Nood
E-mail: collie.in.nood@gmail.com

 PIPPA - Mix Labrador/Windhond - teefje

Pippa is een geweldig lief en sociaal meisje. Ze verblijft in opvang nadat haar baasje was overleden.
Nu is ze er klaar voor om op zoek te gaan naar nieuwe baasjes.
Pippa viert juni dit jaar haar 4e verjaardag. Is een kruising labrador/windhond.
Ze kan het prima vinden met de honden en kat bij het gastgezin. Kan paar uurtjes alleen blijven, is zindelijk, loopt netjes mee aan de riem, is een lekkerbek. Eigenlijk zijn er alleen maar positieve dingen te vertellen over Pippa. Ze begint nu beetje te spelen en kan er van genieten als je gek met haar doet.
In het begin wat afwachtend naar vreemde, maar geef haar even de tijd en je hebt een bijzonder lief en trouw maatje.
Jonge kinderen zijn toch wel erg spannend voor Pippa, daarom kiezen we er voor haar niet te plaatsen bij kinderen jonger dan 14 jaar.

Stichting Collie en Co in Nood
Tel. +31 (0)46 850 31 44 of
Jeannette Pleegmama +31 (0)6 10 405 428
E-mail: collie.in.nood@gmail.com 


 

ENZO - Mix Herder - reu - ca. 4 jaar

Enzo is een knappe kruising Herder van ongeveer 4 jaar oud. Ongeveer een half jaar geleden stond Enzo vastgebonden aan een bankje midden in een natuurgebied. Hij was samen met een Jack Russel Terrier achtergelaten door zijn eigenaar. Het bleek geen gemakkelijke klus te zijn om Enzo op dat moment te bevrijden van het bankje en mee te nemen naar het asiel. Hij was logischerwijs in paniek, angstig en reageerde agressief als je hem wilde benaderen. Uiteindelijk is het gelukt Enzo mee te nemen waarna hij kon acclimatiseren in het asiel. Het heeft lang geduurd voordat Enzo zich liet aanlijnen. Meer info HIER.

Streekdierentehuis Louter Bloemen
Celsiusstraat 8
3316AC Dordrecht
Tel. 078-6137902


ABI - Lieve mix - teefje - 3 jaar

Abi is een lief, warm en aanhankelijk teefje bij mensen die ze amper een half uurtje kent. Ze houdt van knuffelen, het liefst de hele dag. Net nieuwe mensen worden tien minuten van een afstand bekeken en er wordt steeds een stap dichterbij gezet. Met een half uur geeft ze pootjes zodat je blijft knuffelen. Abi heeft een stijf pootje door een ongeluk met een busje. De bestuurders zijn gewoon doorgereden en zo is het pootje vergroeid. Ze heeft er helemaal geen last van. Ze is nog steeds een van de snelste, ze moet alleen soms ff bijsturen als ze te veel naar rechts afwijkt. Abi is een vrolijke, jonge, speelse en zelf een beetje waakse lieverd. Abi is onlangs gesterliseerd.

Abi woont tot haar adoptie in Zelhem, Gelderland

Voor meer info gelieve contact op te nemen met:
Yvette Pieper
Tel. 06-134 33 758


 HOME

Disclaimer:Van deze website/pagina's mag door derden niets gekopieërd en/of gebruikt worden zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van stichting Collie & Coin Nood.De Stichting is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens en/of herplaatsing van de hier getoonde honden m.u.v. de pleeghonden van Stichting Collie & Co. in Nood.