Hallo beste dierenvrienden ----- ook van andere rassen en dieren 1

Wij hebben besloten op deze pagina andere rassen/dieren dan collies voor te stellen die op zoek zijn naar een baasje. Maar als je geen keus hebt kunnen maken op de pagina's met collies/shelties/ kruisingen vindt je misschien hier je vriend(in) voor het leven :-).

Disclaimer: Wij zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens op deze pagina. Voor herplaatsing van de hier getoonde honden en voor alle andere vragen omtrent deze dieren neem aub contact op met de betreffende asiels of contactpersonen. Collie & Co. in Nood weet verder niets over deze honden m.u.v. de pleeghonden van Collie & Co in Nood zelf.


Bijgewerkt op 19.06
.2018

SAM - Labrador - reu - 5 jaar

Sam is een prachtige chocolade Labrador op zoek naar een goed thuis. Hij is lief, aanhankelijk en kan met alles en iedereen overweg. Sam is gecastreerd, speels, zeer vriendelijk van karakter en gek op mensen. Rustig van karakter en zoals het een echte Lab betaamt, gek op zwemmen . In huis is het absoluut geen druktemaker.Sam verblijft in een pleeggezin in Duesseldorf (Duitsland).

Bij belangstelling kunt u contact opnemen met Cusin:
Anna Schmidt
Tel.: (0049)(0)2131-3143885 (van 11 tot 18 uur)
of Susanne Schmidtmann (0049)(0)163 - 4842000 (tot 21 uur)

Reacties bij voorkeur in het Duits.
Collie in Nood wil vertalen als het nodig is..

PRINS - Leuke mix - reu - 2 jaar

Ook Prins is gevonden op straat en helaas nooit meer opgehaald door een eigenaar. Zulke “eigenaren” kun je ook maar beter kwijt dan rijk zijn en dus is Prins nu op zoek naar een gloednieuw exemplaar. Type “”lief en betrouwbaar”.
Een nieuwe eigenaar met een wandelmodus, speelmodus en knuffelmodus.
Prins vond het in het begin best wel even spannend. De kennel, gekke nieuwe geuren en geluiden en allemaal onbekende mensen. Maar met een beetje geduld en een koekje groeide zijn vertrouwen al snel en wende ook zijn nieuwe tijdelijke logeeradres. Nu worden wij ’s ochtends vrolijk begroet door een springende Prins die wacht op zijn eten en een kroel van ons!
Ook gaat hij graag mee aan de wandel en ook dan springt hij vaak enthousiast even tegen je op. 
Met andere honden is Prins wisselend. Een gezellige wandeling met drie andere kleine mannelijke soortgenoten vond hij prima. Hij was enthousiast en wilde graag contact maken. Maar toen wij hem voorstelde aan een blije, spelende enthousiaste pup, snauwde hij deze wel af. Daar moest hij minder van weten.
Aangezien wij zijn vorige eigenaar nooit hebben gesproken weten wij dus niet of hij in het verleden geleerd heeft om alleen thuis te blijven en of hij in huis netjes zindelijk was. Hier zal zijn nieuwe eigenaar dus wel rekening mee moeten houden.

Herkent u zichzelf in het “type” eigenaar waarnaar Prins op zoek is? Denkt u te beschikken over de gewenste productspecificaties? En heeft u misschien zelfs nog wat blije bonuseigenschappen?

Stichting Haags Dierencentrum.
Lozerlaan 595
2544 MC Den Haag
Tel. 070 3661806
Link naar Prins: HIER

   
   

ABI - Lieve mix - teefje - 3 jaar

Abi is een lief, warm en aanhankelijk teefje bij mensen die ze amper een half uurtje kent. Ze houdt van knuffelen, het liefst de hele dag. Net nieuwe mensen worden tien minuten van een afstand bekeken en er wordt steeds een stap dichterbij gezet. Met een half uur geeft ze pootjes zodat je blijft knuffelen. Abi heeft een stijf pootje door een ongeluk met een busje. De bestuurders zijn gewoon doorgereden en zo is het pootje vergroeid. Ze heeft er helemaal geen last van. Ze is nog steeds een van de snelste, ze moet alleen soms ff bijsturen als ze te veel naar rechts afwijkt. Abi is een vrolijke, jonge, speelse en zelf een beetje waakse lieverd. Abi is onlangs gesterliseerd.

Abi woont tot haar adoptie in Zelhem, Gelderland

Voor meer info gelieve contact op te nemen met:
Yvette Pieper
Tel. 06-134 33 758


QUINCY - Herder - reu - tussen 4 en 8 jaar

Quincy heeft 2 grote hobby's en dat zijn wandelen en spelen. Hij wordt helemaal blij als hij de riem ziet en gaat graag mee wandelen. Hij kan soms nog wel wat trekken aan de lijn maar met wat sturing zal dit snel beter gaan. Spelen met de bal een touw of een piepspeeltje vind hij ook helemaal het einde. Ook kent Quincy al wat basiscommando's en is hij heel leergierig van aard. Het is een slimme hond die voor een koekje of de bal wel nieuwe dingen wil leren.

We zijn voor Quincy op zoek naar actieve mesnen die graag veel buiten zijn. Mensen die een uin bezitten omdat Quincy ook graag in de zon ligt als hij de kans krijgt. Hij kan met kids vanaf 6 jaar, blijft alleen thuis en is zindelijk.
Ben je op zoek naar een actieve vriend en hou je net als Quincy van spelen en wandelen of fietsen dan kan hij zeker een geschikte match zijn. Stuur een mail naar limburg@dierenbescherming.nl en we maken een afspraak voor een kennismaking.

Dierenbescherming Limburg
Langereweg 9
6121 SB Born
Link naar Quincy - KLIK HIER   

   

HOME

Disclaimer:Van deze website/pagina's mag door derden niets gekopieërd en/of gebruikt worden zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van stichting Collie & Coin Nood.De Stichting is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens en/of herplaatsing van de hier getoonde honden m.u.v. de pleeghonden van Stichting Collie & Co. in Nood.