Hallo beste dierenvrienden ----- ook van andere rassen en dieren 1

Wij hebben besloten op deze pagina andere rassen/dieren dan collies voor te stellen die op zoek zijn naar een baasje. Maar als je geen keus hebt kunnen maken op de pagina's met collies/shelties/ kruisingen vindt je misschien hier je vriend(in) voor het leven :-).

Disclaimer: Wij zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens op deze pagina. Voor herplaatsing van de hier getoonde honden en voor alle andere vragen omtrent deze dieren neem aub contact op met de betreffende asiels of contactpersonen. Collie & Co. in Nood weet verder niets over deze honden m.u.v. de pleeghonden van Collie & Co in Nood zelf.


Bijgewerkt op 05.11.2018


 

 

   

HARRY - Bulldogachtige - jong - reu

Even voorstellen, dit is Harry. Een gecastreerde kruising bulldog achtige reu. Zijn geschatte geboortedatum is van april 2018.

Uitbundige clown Harry werd mager en verwaarloosd bij ons binnengebracht, gevonden op straat en niemand die wist waar hij vandaan kwam.

Harry heeft nog weinig van de wereld meegekregen. Hij kan nog niet echt aan de riem lopen en vindt alles om hem heen super spannend. Stoere bulldog die hij is, overkomt hij wel heel snel zijn angsten en staat open voor nieuwe indrukken. Eenmaal gewend toont hij  zijn ware karakter, die van een lieve vrolijke clown. Daarin zit ook meteen de valkuil, met zijn volhardende capriolen ( overal op klimmen, uit het niets op schoot springen etc. ) weet hij constant de lachers op zijn hand te krijgen en worden zijn malle fratsen telkens beloond.
Voor Harry zoeken we dan ook opgewekte, standvastige, liefdevolle verzorgers die heel hard om Harry kunnen lachen en hem tegelijkertijd leren dat er grenzen zijn aan zijn grappen en grollen.
Link naar Harry: KLIK HIER

Dierenasiel Zuidwolde
Noordwolderweg 51a
9785 AR Zuidwolde
Tel. 050-3012871
E-mail:dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl


WOODY - Kruising - reu - volwassen

Woody is een lieve sociale reu, 2 jaartjes oud.. en 58 cm hoog

Hij is uniek om te zien, 1 bruin en 1 blauw oog! 

Maar buiten zijn speciale uiterlijk is hij ook heel lief van karakter.

Contact is
Miranda van Bitterwijk
Email: miranda_rdam@hotmail.com


KEES - reu - senior 9+

Al vanaf zijn vroege jeugd heeft onze Kees af en aan in asielen doorgebracht. Dolblij waren we voor hem toen hij in 2012, na bijna 2 jaar asiel, eindelijk een baasje vond. Helaas, het mocht niet zo zijn. Kees is door omstandigheden opnieuw bij ons terecht gekomen. Gelukkig houdt hij de moed erin. Kees is erg mensgericht en leert gemakkelijk nieuwe commando's en kunstjes. Hij kan ongeveer drie uurtjes per dag alleen thuis zijn. Kees kan niet met andere dieren. Ondanks zijn hoge leeftijd kan hij nog goed mee naast de fiets en is hij niet onder de indruk van lange wandelingen.

Dierenasiel Leerdam
Alleen telefonische reacties.
Tel.0345-650016 tussen 14.00 en 17.00.


ABI - Lieve mix - teefje - 3 jaar

Abi is een lief, warm en aanhankelijk teefje bij mensen die ze amper een half uurtje kent. Ze houdt van knuffelen, het liefst de hele dag. Net nieuwe mensen worden tien minuten van een afstand bekeken en er wordt steeds een stap dichterbij gezet. Met een half uur geeft ze pootjes zodat je blijft knuffelen. Abi heeft een stijf pootje door een ongeluk met een busje. De bestuurders zijn gewoon doorgereden en zo is het pootje vergroeid. Ze heeft er helemaal geen last van. Ze is nog steeds een van de snelste, ze moet alleen soms ff bijsturen als ze te veel naar rechts afwijkt. Abi is een vrolijke, jonge, speelse en zelf een beetje waakse lieverd. Abi is onlangs gesterliseerd.

Abi woont tot haar adoptie in Zelhem, Gelderland

Voor meer info gelieve contact op te nemen met:
Yvette Pieper
Tel. 06-134 33 758


TILA - Kruising Schnautzer - senior(ita) - 62 cm

Tila is qua cijfers al een oudje, rond de 10- 11 jaar, alhoewel ze nog hartstikke fit is en nog prima mee kan wandelen (ook langere wandelingen).

Zij is gek op water, zij vindt heerlijk om te zwemmen.

Tila is prima met kinderen en andere honden (niet met katten of konijnen).

Zij is een hele speciale hond, zo gek op knuffelen, maar ontzettend bang voor onweer (dan moet ze echt lekker binnen bij de baas zijn om te schuilen).

Verder heeft ze geen angsten en is het een heerlijke hond, die goed luistert.

Voor meer informatie: 

miranda_rdam@hotmail.com0

   

   

HOME

Disclaimer:Van deze website/pagina's mag door derden niets gekopieërd en/of gebruikt worden zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van stichting Collie & Coin Nood.De Stichting is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens en/of herplaatsing van de hier getoonde honden m.u.v. de pleeghonden van Stichting Collie & Co. in Nood.