Hallo beste dierenvrienden ----- ook van andere rassen en dieren 1

Wij hebben besloten op deze pagina andere rassen/dieren dan collies voor te stellen die op zoek zijn naar een baasje. Maar als je geen keus hebt kunnen maken op de pagina's met collies/shelties/ kruisingen vindt je misschien hier je vriend(in) voor het leven :-).

Disclaimer: Wij zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens op deze pagina. Voor herplaatsing van de hier getoonde honden en voor alle andere vragen omtrent deze dieren neem aub contact op met de betreffende asiels of contactpersonen. Collie & Co. in Nood weet verder niets over deze honden m.u.v. de pleeghonden van Collie & Co in Nood zelf.


Bijgewerkt op 19.10.201
9

 


AYLA - Witte Herder - teefje - 3 jaar

Deze lieve dame van 3 jaar is zeer sociaal naar soortgenootjes, haar verstandhouding met poezen is onbekend.In het begin is zij een beetje gereserveerd en verlegen.Ayla stelt zich vrij onderdanig op naar mensen. Zij heeft helaas een carriere ais kweekteefje achter de rug, maar wacht nu op een baasje die haar de rest van haar leven gaat verwennen.
Ayla verblijft in Belgie.

Voor meer info:
Dierenvriend
+32 495 36 19 68

 

1

ENZO - Mix Herder - reu - ca. 4 jaar

Enzo is een knappe kruising Herder van ongeveer 4 jaar oud. Ongeveer een half jaar geleden stond Enzo vastgebonden aan een bankje midden in een natuurgebied. Hij was samen met een Jack Russel Terrier achtergelaten door zijn eigenaar. Het bleek geen gemakkelijke klus te zijn om Enzo op dat moment te bevrijden van het bankje en mee te nemen naar het asiel. Hij was logischerwijs in paniek, angstig en reageerde agressief als je hem wilde benaderen. Uiteindelijk is het gelukt Enzo mee te nemen waarna hij kon acclimatiseren in het asiel. Het heeft lang geduurd voordat Enzo zich liet aanlijnen. Meer info HIER.

Streekdierentehuis Louter Bloemen
Celsiusstraat 8
3316AC Dordrecht
Tel. 078-6137902


ABI - Lieve mix - teefje - 3 jaar

Abi is een lief, warm en aanhankelijk teefje bij mensen die ze amper een half uurtje kent. Ze houdt van knuffelen, het liefst de hele dag. Net nieuwe mensen worden tien minuten van een afstand bekeken en er wordt steeds een stap dichterbij gezet. Met een half uur geeft ze pootjes zodat je blijft knuffelen. Abi heeft een stijf pootje door een ongeluk met een busje. De bestuurders zijn gewoon doorgereden en zo is het pootje vergroeid. Ze heeft er helemaal geen last van. Ze is nog steeds een van de snelste, ze moet alleen soms ff bijsturen als ze te veel naar rechts afwijkt. Abi is een vrolijke, jonge, speelse en zelf een beetje waakse lieverd. Abi is onlangs gesterliseerd.

Abi woont tot haar adoptie in Zelhem, Gelderland

Voor meer info gelieve contact op te nemen met:
Yvette Pieper
Tel. 06-134 33 758


KIWI - Mechelse Herder ( Malinois) - reu - 5 jaar

Kiwi is een Mechelse Herder van 5 jaar, die tot nog toe geen fijn leven had, pas in het pleeggezin leert hij dat het ook leuk kan zijn en dat zijn wereld niet enkel uit een leven in de kennel bestaat. Ondanks dit verleden is hij een ongecompliceerde hond die absoluut geen problemen met andere honden of mensen heeft, zelfs niet met honden die hem provoceren of uitlokken. Maar hij heeft nog wel links en rechts een beetje opvoeding nodig, b.v. bij het onderwerp schoothond ;-). Want meneer klimt heel graag op schoot als je voor de tv zit en met een gewicht van 30 kg is dat niet niks. Hij is een lompe goedzak die je in zijn enthousiasme oms ondersteboven loopt ;-). Zijn nieuwe baasjes moeten daar wel rekening mee houden en er de humor van inzien.

Ook moet hij het trekken aan de riem afleren,Behalve dat is Kiwi een hond die gek is op action en graag beweegt. Dus zoeken wij voor hem zeker geen couchpotatoes, ervaring met grote honden is wel noodzakelijk, gezien zijn enthousiasme en energie. Ondanks zijn makkelijk en lief karakter moet ook Kiwi zijn grenzen kennen en moeten zijn nieuwe baasjes wel consequent kunnen zijn.
Hij is chemisch gecastreerd omdat hij samen leeft met een intakt teefje in het pleeggezin. Kiwi kan ook al even alleen blijven Hij is gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees paspoort. Hij leeft momenteel in een pleeggezin in Düsseldorf (Duitsland) .
Kennis van de Duitse Taal is noodzakelijk.

Contact:
CUSIN Duitsland
Anna Schmidt oder Susanne Schmidtmann
Tel.: 0049 2131-3143885 (vast)(von 11 bis 18 Uhr) oder 0049 163 - 4842000 (bis 21 Uhr)mobiel)
Contact Nederland: Teya Walda 046 850 31 44 (van 11 to 18 uur)

   

   

HOME

Disclaimer:Van deze website/pagina's mag door derden niets gekopieërd en/of gebruikt worden zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van stichting Collie & Coin Nood.De Stichting is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens en/of herplaatsing van de hier getoonde honden m.u.v. de pleeghonden van Stichting Collie & Co. in Nood.