Hallo beste dierenvrienden ----- ook van andere rassen en dieren 1

Wij hebben besloten op deze pagina andere rassen/dieren dan collies voor te stellen die op zoek zijn naar een baasje. Maar als je geen keus hebt kunnen maken op de pagina's met collies/shelties/ kruisingen vindt je misschien hier je vriend(in) voor het leven :-).

Disclaimer: Wij zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens op deze pagina. Voor herplaatsing van de hier getoonde honden en voor alle andere vragen omtrent deze dieren neem aub contact op met de betreffende asiels of contactpersonen. Collie & Co. in Nood weet verder niets over deze honden m.u.v. de pleeghonden van Collie & Co in Nood zelf.


Als u via de ZooPlusknop iets bestelt, ontvangt Collie in Nood een percentage
over het bedrag dat u heeft besteed


 BEA0U - Breton - Reu - 8 a 9 jaar

Breton liefhebbers opgelet!
Deze ontzettend mooie lieve Breton, opa BEAU, geschat 8 a 9 jaar oud wil nog graag een mooie oude dag!  
Beau heeft zijn hele leven in een kooi gezeten bij een jager en wil zo graag nog de mooie kanten van het leven ontdekken. Hij zit nu in een asiel in
Spanjeomdat de jager het laatste jaar niets meer deed met zijn honden, waardoor hij alleen nog maar in het hok zat. Beau heeft hartmedicatie en kan daardoor niet gecastreerd worden. Beau is sociaal, lief, vrolijk en kan nog prima een lange wandeling maken (opbouwend). Wie wil deze lieverd nog een kans op mooi geluk geven ? 

Bij belangstelling kunt u contact opnemen met:

Miranda van Bitterwijk
Email: miranda_rdam@hotmail.com
Wil jij Tinka nog een fijne oude dag geven? Liefst bij mensen die veel thuis zijn.
Neem dan contact op via limburg@dierenbescherming.nl

Dit is de link naar Tinka: TINKA KLIK

TINKA - Mix Jack Russel - teefje - ca. 10 j

Dit is kleine Tinka, ons hartendiefje die de harten in het asiel van veel mensen gestolen heeft.

Dit kleine dametje is helaas in het asiel gekomen omdat haar baasje is overleden. In de familie was er niemand die voor Tinka kon zorgen. Ze is ongeveer 10 jaar oud.

Al snel zagen we dat Tinka haar hoofdje vreemd hield. Uit onderzoek blijkt ze een nekhernia te hebben. Ze krijgen diverse pijnstillers en voedingssuplementen hiervoor. Helaas is ze door deze medicijnen incontintent en hier moet een nieuwe eigenaar wel rekening mee houden.

Op dit moment is Tinka weer een vrolijk rondje, maakt af en toe een sprintje en gaat graag een klein stukje wandelen. Ze heeft soms ook dagen dat ze iets minder actief is.

Haar grote behoeft doet ze netjes buiten. Ook plast ze tijdens het wandelen buiten regelmatig.

Tinka wandelt hier in het asiel regelmatig met de andere hondjes, dat is geen enkel probleem. Katten echter blijft ze naar blaffen. Ook wil ze wel eens naar grote honden blaffen die op haar af komen, maar na een korte ontmoeting gaat dat meestal prima samen.
Toch plaatsen wij Tinka niet bij andere honden dit omdat ze wel jaloers kan worden als een andere hond aandacht krijgt en zij niet.

Tinka vind opgepakt worden niet leuk, daardoor is ze niet geschikt om in een flat geplaatst te worden waar ze trappen moet lopen. Ook kinderen zijn voor Tinka te druk.


 
SENNA - Mix Labrador/Stafford - teefje

Toen Senna bijna een jaar oud was, werd ze van de straat in Spanje gehaald. Vanaf dat moment heeft Senna al haar tijd doorgebracht in het asiel. Juni 2020 kwam zij naar naar Nederland gekomen en verblijft nu bij een gastgezin. Door veranderende privéomstandigheden, wordt er nu met spoed gezocht naar een  adoptiegezin voor Senna zodat zij alle tijd en aandacht krijgt die ze verdient en nodig heeft!

Senna is gek op mensen, het liefst knuffelt ze de hele dag met je. Wanneer Senna iemand voor het eerst ontmoet zal ze erg enthousiast zijn, maar ook op haar hoede.. Blijft toch gek voor haar, om ineens zoveel aandacht te krijgen en lieve mensen te zien. Zodra ze iemand ook maar een beetje kent en vertrouwt, is ze je grootste vriendin! Ze zal je dan ook altijd opzoeken voor aandacht of om gewoon even lekker tegenaan je te komen liggen. Ook speelt ze erg graag met je, alleen weet ze soms nog niet precies hoe. Dit is niet zo gek, na jarenlang in het asiel te hebben gezeten. Ze is daarentegen wel erg slim en pakt dus heel snel dingen op!

Sinds december 2020 wordt getraind met Senna om haar socialisatie met andere dieren beter te krijgen. Zo kan ze op straat bijvoorbeeld al katten met rust laten. Andere honden vindt ze wel nog erg spannend, maar hierin maakt ze ook al een vooruitgang! Xe houdt van lange wandelingen, in het bos en op het strand.  Ze gaat graag op ontdekkingstocht.

In huis is Senna erg lief en rustig. Ze past zich volledig aan haar omgeving aan.  Wat wel erg belangrijk is, is dat Senna een huisje alleen nodig heeft, geen kinderen en geen dieren.  Kinderen kunnen soms onverwachts reageren en hier kan Senna wel erg van schrikken. Ook kan ze soms erg meegaan in de drukte van kinderen, waardoor ze te enthousiast wordt.   Vandaar dat het belangrijk is dat ze een eigen, rustige plek krijgt.

Ben jij/ zijn jullie bereid om Senna de liefde, aandacht en tijd te geven die zij verdient? Maak eens kennis met Senna, geheel vrijblijvend uiteraard.

Ras: kruising Labrador en Stafford
Leeftijd: 01-01-2014 ( geschat )
Herkomst: Spanje

Contact via email:
miranda_rdam@hotmail.com
Miranda van Bitterwijk


ABI - Lieve mix - teefje - 6 jaar

Abi is een lief, warm en aanhankelijk teefje bij mensen die ze amper een half uurtje kent. Ze houdt van knuffelen, het liefst de hele dag. Net nieuwe mensen worden tien minuten van een afstand bekeken en er wordt steeds een stap dichterbij gezet. Met een half uur geeft ze pootjes zodat je blijft knuffelen. Abi heeft een stijf pootje door een ongeluk met een busje. De bestuurders zijn gewoon doorgereden en zo is het pootje vergroeid. Ze heeft er helemaal geen last van. Ze is nog steeds een van de snelste, ze moet alleen soms ff bijsturen als ze te veel naar rechts afwijkt. Abi is een vrolijke, jonge, speelse en zelf een beetje waakse lieverd. Abi is onlangs gesterliseerd.

Abi woont tot haar adoptie in Zelhem, Gelderland

Voor meer info gelieve contact op te nemen met:
Yvette Pieper
Tel. 06-134 33 758

 
.
 
HOME

Disclaimer:Van deze website/pagina's mag door derden niets gekopieërd en/of gebruikt worden zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van stichting Collie & Coin Nood.De Stichting is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens en/of herplaatsing van de hier getoonde honden m.u.v. de pleeghonden van Stichting Collie & Co. in Nood.