Hallo beste dierenvrienden ----- ook van andere rassen en dieren 1

Wij hebben besloten op deze pagina andere rassen/dieren dan collies voor te stellen die op zoek zijn naar een baasje. Maar als je geen keus hebt kunnen maken op de pagina's met collies/shelties/ kruisingen vindt je misschien hier je vriend(in) voor het leven :-).

Disclaimer: Wij zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens op deze pagina. Voor herplaatsing van de hier getoonde honden en voor alle andere vragen omtrent deze dieren neem aub contact op met de betreffende asiels of contactpersonen. Collie & Co. in Nood weet verder niets over deze honden m.u.v. de pleeghonden van Collie & Co in Nood zelf.


Bijgewerkt op 09.11
.2017

 PIPPA - Mix Labrador - teefje - 16 maanden

Pippa kan door omstandigheden niet langer bij de eigenaar blijven, daarom hebben wij haar opgenomen voor herplaatsing. Pippa is een lieve en zachte hondendame die haar definietieve plekje zoekt. Meer over Pippa klik HIER

Contact:
Stichting Collie en Co in Nood
Email: collie.in.nood@gmail.com
Tel. 046 8520 31 44

 EMMA - Mix Yorkie/Malthezer Leeuwtje - teefje

Ik heet Emma, mijn pleegouders noemen mij ook B andit omdat ik zo af en toe streken uithaal. Al je voor mij gaat, verveel je je niet en heb je 2 in 1:-). 2 Terriers in één verpakking zou je kunnen zeggen.

Contact is Stichting Collie & Co in Nood
Email: collie.in.nood@gmail.com


JACKY - Mix Malthezer/Dwergpoedel - reu - 5 jaar

Mijn naam is Jacky, maar ik wordt ook wel Jack genoemd, mijn baasjes noemden mij meestal schatje ;-). Omdat mijn vrouwtje erg ziek werd en mijn baasje hele dagen moet werken is mijn levenskwaliteit er flink op achteruit gegaan. Dat wilden mijn baasjes niet voor mij en hebben mij in goed oeverleg met de mensen van Collie in Nood afgestaan. Zij gaan voor mij een heeel goed nieuw thuis vinden waar zij heel veel tijd voor mij hebben.

Contact is Stichting Collie & Co in Nood
Email: collie.in.nood@gmail.com

FENNA - Mix Golden Retriever/Whippet

Ik ben Fenna, een zeer energieke jonge dame van 4 jaar. I.v.m. mijn verhuizing kom ik nu teveel beweging tekort, want ik heb geen tuin meer waar ik heel veel energie kwijt kon. Mijn baasjes willen een betere situatie voor mij en zoeken via deze weg outdoorbaasjes die veel met mij bezig willen zijn en een tuin hebben.

Meer info en foto's hier: KLIK

Contact is Stichting Collie & Co in Nood
Email: collie.in.nood@gmail.com
Dierenopvang Koningen
Maatschappijwijk 15
7707 SG Balkbrug
0523-235921
06-13290529
koningen@kpnplanet.nl

PACA - een prachtige, stabiele, vriendelijke en leuke dame van 6 jaar jong die haar leven doorbrengt op 3 poten. En dat leven op 3 poten doet zij geweldig!
Door een ongeluk kon er niet anders besloten worden dat haar voorpoot te amputeren en zodoende mist zij deze dus. Maar Paca is sterk, heeft zich hier compleet op aangepast, kan enorm hard rennen, geniet van wandelen, speelt graag en heeft er geen problemen mee dat zij het dus met 3 poten moet doen. Paca komt uit Spanje, waar zij is gevonden. En na haar operatie had zij het geluk om in een pleeggezin te mogen herstellen. En daar heeft Paca geleerd hoe het leven in huis is, hoe het leven is bij mensen die van haar houden en daar heeft zij laten zien hoe leuk zij is! Paca is een leuke hond, maakt zich niet zo druk om dingen, loopt keurig aan de riem, kent haar commando's en zou graag weer een eigen familie vinden. Paca kan het prima vinden met andere honden en kent de hondentaal uitstekend. Zij heeft respect voor een kat die niet onder de indruk is van honden en zij keert zich dan keurig om en laat de kat met rust. Paca is lief voor alle mensen, groot en klein en is gewend aan kinderen in haar gastgezin. Omdat Paca een redelijk grote dame is, plaatsen wij haar niet in een gezin met kleine kindjes. Maar kinderen vanaf een jaar of 12 is geen probleem voor haar. Voor Paca zoeken wij lieve mensen die trots op haar zijn, die haar een heerlijk leven kunnen bieden, die haar de tijd geven om opnieuw te wennen en die haar heel gelukkig willen maken. Dan krijgt u deze prachtige en dappere kanjer die dankbaar zal zijn en haar uiterste best voor u zal doen! Komt u gauw kennis met haar maken? 

Geopend: ma t/m za van 13.30 tot 16.00 uur
Telefonisch bereikbaar ma t/m za 10.00 tot 16.00 uur. 


ABI - Lieve mix - teefje - 3 jaar

Abi is een lief, warm en aanhankelijk teefje bij mensen die ze amper een half uurtje kent. Ze houdt van knuffelen, het liefst de hele dag. Net nieuwe mensen worden tien minuten van een afstand bekeken en er wordt steeds een stap dichterbij gezet. Met een half uur geeft ze pootjes zodat je blijft knuffelen. Abi heeft een stijf pootje door een ongeluk met een busje. De bestuurders zijn gewoon doorgereden en zo is het pootje vergroeid. Ze heeft er helemaal geen last van. Ze is nog steeds een van de snelste, ze moet alleen soms ff bijsturen als ze te veel naar rechts afwijkt. Abi is een vrolijke, jonge, speelse en zelf een beetje waakse lieverd. Abi is onlangs gesterliseerd.

Abi woont tot haar adoptie in Zelhem, Gelderland

Voor meer info gelieve contact op te nemen met:
Yvette Pieper
Tel. 06-134 33 758


FRANCOIS - Mix Franse Bulldog - reu

Je zou een Franse Bulldog verwachten bij de naam Francois, maar dat is hij niet helemaal. Toch heeft hij er, door zijn kleine spitse oren en gerimpelde koppie, iets van weg. Zou het een kruising zijn?  Helaas kunnen we dit niet achterhalen want Francois is bij ons binnengebracht als vondeling en niet meer opgehaald door zijn eigenaar. Nu is het dan tijd om een nieuw thuis voor hem te vinden. Francois is een ontzettend energieke kerel en gaat heel graag mee wandelen en spelen, zoals je ziet in het filmpje.  Aan die riem gaat hij flink op onderzoek uit en vindt hij ieder geurtje wat er te vinden is. Hij reageert alleen niet altijd vriendelijk op andere honden als hij aan de riem zit. Wanneer je een lekker snoepje bij je hebt laat hij zich wel eens afleiden. Op de speelweide moet ook eerst alles grondig onderzocht worden en vervolgens vindt hij het leuk om achter een balletje aan te rennen. 
Wat ik al eerder zei, als je een lekker snoepje hebt laat hij zich afleiden, slaat op het feit dat Francois lekker kieskeurig is. Misschien is hij wel van de Haute Cuisine aangezien hij een fijn proever is. Francois houdt ook van aaien. Hij vindt het heerlijk wanneer zijn kontje wordt gekriebeld. Ook wanneer je de plekjes rondom zijn halsband kriebelt dan gaat zijn hoofd er vanzelf schuin van staan, zo lekker vindt hij dat dan. Hij is tussen de 4 en 8 jaar oud.

Dierenbescherming Limburg - Born
Email:limburg@dierenbescherming.nl
Tel.0888113600
Link naar Francois: Klik hierNELSON EN NALA - Pointer - broer en zus

Nelson en Nala zijn pas 7 maanden en al in nood. Als pupjes werden zij gedumpt in een Frans dodingsstation. Omdat niemand belangstelling voor hen had stonden bovenaan op de euthanesielijst.Zij zijn erg close met elkaar en wij willen hen het liefst samen herplaatsen maar wij weten ook dat de kans daarop erg klein is. Daarom hebben wij moeten besluiten dat zij ook apart mogen worden geplaatst.
Voorwaarde is wel dat er al een andere lieve hond in het gezin woont. Nelson en Nala zijn erg speels en lief en enthousiast en wij zoeken voor hen sportieve baasjes die bij voorkeur Pointerervaring hebben of weten hoe een jachthond in elkaar zit. Ook moet men bereid zijn om een hondenschool te bezoeken. De 2 pubers zijn 01.02.2017 geboren. Zij worden niet geplaatst bij katten, kleine dieren en te jonge kids, zijn zijn beiden gechipt, gevaccineerd/ ontvlood en ontwormd.

Als U belangstelling voor beide of een van hen hebt, vul aub onze vragenlijst in. Link: Selbstauskunft 

Kontakt:
Tierhilfe Belgien
Men spreekt Duits en Nederlands
jessica@tierhilfe-belgien.de


BLITZZ - Mix Shiba Inu/Pomeriaan - reu - 2,5 jaar

Blitzz is een zeer slimme en leergierige hond met een grote wil to please voor zijn baas. Hij accepteert ook het liefst maar één baasje. Hij is erg lief met een groot knuffelgehalte en speels. Blitzz weet heel goed wat hij wil en wat niet, heeft daarom wel een ervaren baas nodig die hem op de juiste manier leert dat hij niet altijd met zijn kop door de muur kan ;-). Wel is hij heel trouw naar zijn baas maar zeker geen hond voor beginners. Hij vindt sommige dingen nog erg spannend en moet ook nog het e.e.a.leren. Aan vreemde mensen moet hij wennen in het begin. Als je zijn vertrouwen hebt ben je zijn held en nooit meer alleen. Omdat hij jaloers van aard is wordt hij niet bij andere dieren en kinderen geplaatst. Hij is waaks maar niet over de top. Blitzz leeft nog bij de eigenaar in Werkendam en wordt met een contract herplaatst.

Hij moet opnieuw worden gevaccineerd, dat is de afgelopen tijd niet gebeurd. Blitzz is 27.01.2015 geboren. Hij is tevens gecastreerd.

Contavt voor Blitzz is zijn vrouwtje
Kelly v.d. Heuvel
E-mail: Familie.heuveltje@gmail.com

HOME

Disclaimer:Van deze website/pagina's mag door derden niets gekopieërd en/of gebruikt worden zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van stichting Collie & Coin Nood.De Stichting is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de juistheid van de aan ons verstrekte gegevens en/of herplaatsing van de hier getoonde honden m.u.v. de pleeghonden van Stichting Collie & Co. in Nood.