ABBY HEEFT EEN NIEUW THUIS.


ABBY - WEST HIGHLAND WHITE TERRIER - TEEFJE - 2 JAAR

Abby is een vrolijke en energieke jongedame met het hartje op de juiste plek. Soms een beetje bazig maar zij kan goed met een ander hondje samen leven mits deze niet te onderdanig is. Anders neemt juf Abby het roer compleet over ;-). Abby is erg lief, houdt van knuffelen, ook op schoot en van bankhangen maar niet de hele dag. Zij is speels en trekt buiten graag haar sprintjes, een tweede hond heeft dus zeker de voorkeur.
Abby is waaks en haar ontgaat niet veel. Zij is erg lief voor mensen, als zij blij is lacht zij tegen je en zwaait met haar voorpootjes en legt dat koppie scheef. Ik smelt er elke keer weer van ;-).
Zij is de sportieve uitvoering van dit ras, staat iets hoger op de pootjes en heeft een iets langere staart, met die wakkere oogjes van haar is het een scheetje.

.Hoe zij met katten is, weten wij niet, ook kids zijn onbekend maar wij verwachten geen problemen als deze Abby rustig benaderen en niet te druk met haar zijn. Wij plaatsen haar eventueel bij kids vanaf 7 jaar, afhankelijk van de klik en bij niet meer dan 2 kids.

Abby leeft nu in het pleeggezin samen met meerdere honden en dat gaat prima, alles wat nieuw is wordt nauwkeurig onder de loep genomen en moet een proeftijd doorlopen bij haar ;-). Zij kan goed alleen thuis bijven (4 a 4,5 uurtjes), maar kan ook mee in de auto.

Wij zoeken voor haar baasjes met een tuin, want zij is erg graag buiten en kan daar loslopen. Aan de riem lopen gaat steeds beter, maar alles is zo spannend en zij schiet van rechts naar links om maar niets te missen, kan dus zeker nog niet los lopen. Dat zal met de tijd zeker beter worden, zij leert erg vlug.

Wij hebben Abby zeer recent laten castreren d.w.z. dat haar baarmoeder ook is verwijderd, dus geen kans op baarmoederprobolemen op oudere leeftijd. Zij is volledig gevaccineerd, ook rabies, ontwormd en ontvlood en uiteraard gechipt.

Abby wordt geplaatst d.m.v. een bruikleencontract, bij belangstelling kunt U bij ons via email een vragenlijst opvragen zodat wij een eerste indruk hebben van uw leefsituatie en een eventuele match kunnen inschatten. Er wordt een bijdrage voor Abby gevraagd .Zij verblijft tot herplaatsing in een pleeggezin in regio Sittard - Zuid Limburg. Kijkt U aub ook op de pagina adoptietraject.html voor het verloop van onze adoptieprocedure.

Bij belangstelling kunt U contact met ons opnemen:
Stichting Collie & Co in Nood
Teya Walda

Email: collie.in.nood@gmail.com

Actiefoto, was net klaar met een sprint ;-)

FF een knuffel halen tijdens het uitlaten.....

Wat ligt daar ????
Ja, en nu??

Filmpje1: KLIK HIER

Filmpje2: KLIK HIER